Blanc

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 75

Comprant per
  • Adernats Seducció 2022

    Adernats Seducció és un vi blanc coupage de Moscatell, Xarel·lo i Chardonnay. És un vi singular capaç de seduir els paladars més exigents. Un vi blanc aromàtic, sedós i fresc.

  • Rebuf 2022
    8,25 €

    Rebuf és un vi blanc jove elaborat amb les varietats Macabeu i Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa el potencial de les varietats de la DO Montsant. És molt aromàtic i complex gràcies a la garnatxa blanca mentre que el macabeu li dona un toc de frescor.

  • Lo noi del Saxo Blanc 2021
    8,90 €

    Lo noi del Saxo Blanc és un vi blanc (DO Terra Alta) cupatge de Garnatxa blanca i Macabeu elaborat per Bielsa Ruano vins. És un vi elegant, voluminós, molt sedós i untuós. Postgust llarg que incita a seguir bevent fins que la melodia del Saxo acabi.

  • Nunci Abocat 2018
    15,90 €

    Nunci Abocat és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell. És un vi de gran expressió floral i fruitera barrejat amb la mineralitat del terroir priorati.

  • Petites Estones Blanc 2022
    9,50 €

    Petites Estones Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de la zona de Batea amb aromes afruitats i sumament carnós i volum. Gaudir del Petites Estones, és gaudir de petits-grans moments.

  • Nunci Blanc 2016

    Nunci Blanc és un vi blanc criança coupage de Garnatxa i Macabeu procedents de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi elegant i complex que expressa el terroir del Priorat.

  • Fenomenal 2020
    7,95 €
    Sense estoc

    Fenomenal és un vi blanc jove coupage de Verdejo i Viura. Vi d'intensos aromes florals, cítrics i de fruita tropical. Un vi fresc.

  • Pedro Ximénez Don PX
    18,90 €

    Pedro Ximénez Don PX és un vi  dolç monovarietal, 100% elaborat amb la varietat Pedro Ximénez. Vi dolç, de pas golós però final llarg, melós i untuós.

  • Dos Claveles 2021 Toro Albalá

    Dos Claveles Toro Albalà és un vi blanc sec monovarietal, 100% Pedro Ximénez. Vi fresc amb notes fruiteres mentre que en boca és equilibrat.

  • El marido de mi amiga blanco semidulce
    4

    El marido de mi amiga és un vi blanc semidolç coupage de Malvasía, Sauvignon Blanc i Ull de Llebre Blanc. És un vi fresc i divertit amb l'equilibri per acompañar els vostres aperitius, pintxos i postres.

  • Tocat de l'Ala Blanc
    11,50 €

    Tocat de l'Ala Blanc vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu de vinyes velles, varietats autòctones de la zona de l'Empordà. És una bona representació del vi empordanès amb notes cítriques i tropicals en nas mentre que en boca és refrescant i de bon pas.

  • Ètim l'Antull Blanc

    Ètim El Destí Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Un vi ideal pels amants de la garnatxa blanc i que convenç als que encara no ho són. En nas aromes florals, d'espècies i tocs cítrics. És un vi fresc i afruitat, de pas lleuger i equilibrat i amb una entrada en boca fresca.

  • Martina Blanco 2022
    4.5

    Martina Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Moscatell i Macabeu procedents de vinyes situades a La Vilella Baixa. Vi fresc i desenfadat amb forta intensitat aromàtica. En boca és un vi viu, d'entrada suau i amb bona acidesa.

  • Trimbach Riesling 2017
    Sense estoc

    Trimbach Riesling és un vi blanc sense criança monovarietal, 100% Riesling, una de les varietats més grans del món. Aromes nets i intensitat pronuncidad mentre que ens trobem amb un bouquet delicadt de caràcter sec i afruitat.

  • Thanisch Riesling Trocken 2022 Mosel
    17,50 €

    Thanisch Riesling Trocken Mosel és un vi blanc monovarietal, 100% Riesling. Vi i i afruitat bouquet, paladar cruixent i fresc, final mineral. Criança durant diferents mesos en barriques de Mosel.

  • Thanisch Riesling Kabinett 2022
    18,50 €

    Thanisch Riesking Kabinett és un vi blanc monovarietal, 100% Suavignon Blanc. Vi d'aromes exòtics mentre que en boca ens trobem amb un paladar sec, ben estructurat i agradable generós.

  • Les Brugueres Blanco 2023
    20,50 €
    4

    Les Brugueres Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedents d'una petita finca anomenada La Creueta, La Morera de Montsant, Porrera i Poboleda. Aroma intens a fruites tropicals i albercoc. Acidesa equilibrada i post-gust llarg.

  • Ilercavònia 2021

    Ilercavònia és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de finques situades en la Terra Alta. Vi complex en aromes mentre que en boca es mostra untuós, llarg i persistent. Un plaer per tots els sentits que hauries de provar.

  • La Niña de Mis Ojos 2023
    7,25 €

    La Niña de Mis Ojos és un vi blanc semidolç de Sauvignon Blanc i Viura (Macabeu). Vi amable i seductor amb un nas aromàtic amb fruita i notes cítriques mentre que en boca ens trobem un vi afruitat.

  • Coordenades Blanc
    6,95 €

    Coordenades Blanc és un vi blanc coupage de Chardonnay i Macabeu procedents de la Finca "Les Rengles". Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca es presenta fresc i amb voluem fent-nos sentir una explosió tropical.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating