Color

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 589

  • Òlbia 2018
    28,95 €
    Sense estoc

    Òlbia és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca, amb una pinzellada de Pedro Ximénez. Un vi amb una gran complexitat aromàtica i que expressa elegantment el terreny d'on procedeix, el Priorat. És una gran exclusivitat pels paladars que el poden provar. 

  • Loidana 2019
    14,95 €
    Sense estoc

    Loidana és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena, dos raïms autòctons del Priorat, i un lleuger toc de Cabernet Sauvignon. Loidana és el vi ideal per iniciar-se en la complexitat dels vins del Priorat. És equilibrat, fresc i d'entrada suau.

  • Riu 2019

    Riu és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i un petit porcentatge de Syrah procedents de vinyes situades en costers. És un vi fresc, madur, reflexe del terroir.

  • Mas d'en Bernat 2020
    5

    Un Priorat especial, pura fruita per a gaudir-lo en qualsevol ocasió.

  • Mas Plantadeta Ranci Solera 35 anys
    32,00 €

    Mas Plantadeta Ranci Solera 35 anys és un ranci 100% Garnatxa negra provinent d'una selecció de vins de Garnatxa amb una antiguitat de 35 anys. Envellit mitjançant l'antic procediment del transvasament de bótes de la més jove a la més vella, amb una solera de desenes d'anys i amb una selecció acurada de les millors añades. Un excel·lent ranci que no has de deixar escapar.

  • Martinet Bru 2022
    26,50 €
    4

    Martinet Bru és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet i Syrah procedents de la finca Mas Torrent amb sòls de pissarra, pedregosos i frescos. És un vi de viticultura ecològica que aposta per les varietats autòctones del terreny. Un vi bàsic i fidel, l'essència tradicional del vi de la comarca.

  • Bag in Box Flor de Maig Negre 3lts
    4

    Bag in Box Flor de Maig Negre elaborat amb Garnatxa i Cabernet Sauvignon. Vi jove de taula que aporta frescor i un cos molt generós.

  • Reclot jove 2018
    5,65 €

    Reclot és un vi negre jove coupage de Ull de Llebre, Garnatxa i Monastrell. És un vi intens en aromes mentre que en boca és sedós i amb cos, la fruita és present en tot moment.

  • Vinya Gasó Criança 2010
    9,85 €

    Vinya Gasó Criança és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Ull de Llebre. És un vi de gran intensitat aromàtica i molt sedós en boca.

  • Llàgrimes de Tardor Negre Criança 2018
    8,95 €

    Llàgrimes de Tardor és un negre criança elaborat amb Garnatxa negra, Samsó, Syrah i Cabernet Sauvignon. La collit és 100% pròpia i està elaborat amb cura per preservar l'empremta del terrer mediterrani i el caràcter varietal. Un vi amb cos i ànima.

  • Llàgrimes de Tardor Blanco 2021
    11,25 €

    Llàgrimes de Tardor Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi blanc sec, complex i amb cos. Un dels vins més emblemàtics del celler Agrícola Sant Josep que no t'has de perdre.

  • Les Crestes
    21,50 €

    Les Crestes és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah procedentes de vinyes cultivades exclusivament en costers de pissarra Llicorella. Un vi expressiu i saborós. Un Priora jove i genuí.

  • Salanques 2019
    38,25 €
    Sense estoc

    Salanques és un negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah procedents de vinyes situades en costers de licorella. Transmet l'autèntic caràcter del Priorat. És un vi agradable, fresc i elegant.

  • Bàrbara Forés Blanco 2021
    9,35 €

    Bàrbara Forés Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Vi d'aromes intensos i boca untuosa, carnosa i fresca.

  • Doix 2018
    89,95 €

    Doix és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa procedents de vinyes centenàries situades en costers de Llicorella. És un vi elegant i complexe. Té una forta personalitat sent un vi distintiu i de producció molt limitada. 

  • Coma Blanca 2018

    Coma Blanca és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu procedents de vinyes velles. Elegant vi blanc amb el que es busca una maduresa equilibrada, plenitut en boca, estructura i frescor. Un vi amb personalitat pròpia, amb molt caràcter, que es desmarca dels blancs lleugers.

  • Coma Vella 2017

    Coma Vella és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah proceents de ceps plantats en Licorella en la parcel·la de la Coma Vella. És un vi elegant, de confiança. En nas és intens i expressiu mentre que en boca es presenta potent, amb un pas envoltant molt saborós.

  • Clos Fontà 2017

    Clos Fontà és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles amb sòls de Llicorella. Vi de gran personalitat que expressa a fons la tipicitat del Priorat. És un vi amb una gran concentración de sabors i aromes fent-lo un vi excel·lent.

  • Mas de les Vinyes Criança 2015
    7,95 €

    Mas de les Vinyes Criança és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah. És un vi de present i futur on destaca la seva força i complexitat gràcies al pas per barrica.

  • Mas de les Vinyes Jove 2021
    5,95 €

    Mas de les Vinyes Jove és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Cariñena. És una verdadera explosió de fruita madura amb una entrada suau i sedosa.

Filter by

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating