Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 141-160 de 654

  • Dinastía Vivanco Reserva
    16,80 €

    Dinastía Vivanco Reserva és un vi elaborat amb Tempranillo i Graciano que expressa la personalitat de la fruita i els terrers d'on procedeix. Criança de 24 mesos en barriques de roure francés i americà.

  • Palomo Cojo Verdejo 2022
    7,95 €

    Palomo Cojo és un vi blanc monovarietal, 100% Verdejo. En nas, és un vi fresc i amb un bon equilibri de fruita blanc i notes vegetals mentre que en boca té un postgust amarg i llarg característic dels verdejos.

  • Ramón Bilbao Verdejo 2022
    6,75 €

    Ramón Bilbao Verdejo és un vi monovarietal, 100% Verdejo amb una personalitat que s'aprecia a simple vista. Vi que sorprèn pel seu marcat caràcter herbal i floral a més de ser un vi fresc i untuós a la boca. Un Rueda que has de tastar perquè és una autèntica delícia.

  • Valdelapinta Verdejo 2019
    4,85 €

    Valdelapinta és un vi blanc fruit del perfecte equilibri entre la més selecta producció de raïm i una terra noble, lleugera i pedregosa com és la de la DO Rueda.

  • Terras Gauda 2023
    15,50 €

    Terras Gauda és un excel·lent vi blanc coupage d’Albariño, Loureiro i Blanc Caiño, varietats indígenes que es combinen i complementen l’un amb l’altre perfectament amb la varietat principal que és l’Albariño. La combinació de varietats resulta sorprenent. És un vi de gran complexitat, estructurat i untuós.

  • Marqués de Vizhoja 2019
    4,95 €

    Tipus de Vi: Vi blanc
    DO: Sense DO ni IGP
    Raïms: Raïms tradicionals de procedència nacional

  • Torre la Moreira 2022
    10,50 €

    Torre la Moreira és un Rías Baixas elaborat 100% amb raïm albariño, seleccionat i recol·lectat manualment, a la finca La Moreira. Un vi espectacular amb un sabor molt llaminer, franc, suau i afruitat.

  • Martín Códax 2022

    Martín Códax és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño. És un vi envolvent, fresc i amb bon equilibri, l'Albariño que no pots deixar de provar.

  • GR-174 Casa Gran del Siurana 2021

    GR-174 és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó, Syrah, Merlot i Cabernet Franc. És l'expressió de totes les finques i per això ens trobem amb un vi equilibrat i elegant.

  • Cara Nord Blanc 2019

    Cara Nord Blanc és un vi blanc joe d'alta muntanya coupage de Macabeu, Chardonnay i Trepat. En nas aromes exòtics mentre que ens trobem una boca rotunda amb una acidesa equilibrada i gran frescor. Vi de pas llarg, persistent i vibrant.

  • Cara Nord

    Cara Nord Tinto és un vi negre jove amb criança coupage de Garnatxa, Garrut i Sirà. Amb un nas molt elegant i una boca molt sucosa i vibrant, ens trobem amb un vi potent de post gust untuós i ple.

  • El Xitxarel·lo 2022
    10,50 €

    El Xitxarel·lo és un vi blanc jove 100% xarel·lo que farà les delícies del millors paladars,  i les llengües més afilades.

  • Ramón Bilbao Crianza 2018

    Ramón Bilbao Criança és un vi clàssic però renovat, criat en barriques de roure americà. És un rioja versàtil, fruitós i equilibrat, insustituible en qualsevol taula.

  • Octubre Blanc 2022
    7,75 €

    Octubre Blanc és un vi blanc elaborat amb Garnatxa Blanca, Macabeu i Chardonnay. És un vi golós i llaminer a la vegada que persistent.

  • Mas de les Moreres 2017

    Mas de les Moreres és un vi negre elaborat amb cinc varietats de raïm: Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Garnatxa, Merlot i Syrah. Amb una criança de 12 mesos en botas de roure francés i americà. És un vi complex a la vegada que agradable i personal.

  • El Tribut de Scala Dei 2021
    11,90 €

    Scala Dei és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah. Un vi que et deixa accedir a segles d'història i et dóna a conèixer el sòl i el clima on es cultiva la vinya. És un vi afruitat, fresc i equilibrat amb un final agradable al paladar. 

  • Scala Dei Prior 2019

    Scala Dei Prior és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de diferents parcel·les seleccionades minuciosament situades en costers. En ell trobem tot el potencial de la garnatxa en un vi estructurat i amb una plenitud d'aromes. És l'expressió més elevada dels Scala Dei.

  • Veni, Vidi, Vinum Rosat
    4,50 €
    5
    Sense estoc

    Veni, Vidi, Vinum Rosat és un vi rosat jove coupage de Garnatxa i Ull de Llebre. Vi de suaus aromes en nas mentre que en boca es mostra lleuger, fresc i vivaç.

  • Veni, Vidi, Vinum Negre
    4,50 €

    Veni Vidi Vinum Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Ull de Llebre. Vi aromàtic en nas mentre que en boca resulta lleuger, rodó, afruitat i sedós.

  • Veni, Vidi, Vinum Blanc
    4,50 €
    Sense estoc

    Veni Vidi Vinum Blanco és un vi blanc jove coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un Penedès que mostra la suavitat del clima i del terreny mediterrani. Vi aromàtic en nas mentre que en boca es mostra sec i fresc.

Filter by

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating