Terras Gauda 2022

En estoc
Tipus de vi 
Vi blanc jove
Graduació 
12,5 %
DO 
Rías Baixas
Ampolla 
75cl
Tº de Servei 
10º
Varietats 
Albariño, Caíño, Loureira
Codi
8423037100017
Productor
15,25 €

Detalls

Terras Gauda és un excel·lent vi blanc coupage d’Albariño (70%), Loureiro (18%) i Blanc Caiño (12%), varietats indígenes que es combinen i complementen l’un amb l’altre perfectament amb la varietat principal que és l’Albariño.

VARIETATS

L’Albariño contribueix a la barreja amb els seus aromes de fruita i volum en boca. El Loureiro proporciona bona intensitat aromàtica floral i el Caíño li ofereix una barreja d’aromes de fruites exòtiques, balsàmiques i el més important, gran estructura i singularitat.

NOTA DE CATA

Color groc palla amb reflexos suaus d’or. Net i molt brillant. En nas és net i expressiu amb una alta intensitat aromàtica en la que destaquen els seus apunts de fruita blanca i cítrics. A ells se’ls hi afegeix aromes florals i herbacis. En boca és untuós, amb una acidesa marcada, integrada i cruixent.

La combinació de varietats resulta sorprenent. És un vi de gran complexitat on la fusió dels aromes de l’albercoc, meló madur, cítrics de pell de taronja i flor de taronja sustenten amb subtils records minerals i notes de menta i eucaliptus. En boca és estructurat i untuós amb una mica de carnositat que li donen els tocs minerals i la seva acidesa. Ens ofereix un intens i llarg final en boca.

VINIFICACIÓ

Després d’una maceració en fred de diferent duració segons les varietats, la fermentació serà a baixes temperatures en dipòsits d’acer inoxidable. Després d’afegir els llevats naturals extrets de les pròpies vinyes, el vi s’estabilitza en fred, es filtra i finalment s’embotella.

MARIDATGE

Vi ideal per acompanyar marisc (ostres, cloïsses i crancs), cuina asiàtica, carns blanques i arròs.

Més Informació

Més Informació
RecomendadoNo
CellerTerras Gauda
DORías Baixas
Tipus de viVi blanc jove
VarietatsAlbariño, Caíño, Loureira
Ampolla75cl
Graduació12,5 %
Tº de Servei10º

Ressenyes

Esteu revisant:

Terras Gauda 2022
We found other products you might like!