Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 101-120 de 254

Comprant per
  • Cor de Pedra 2021 Porrera
    15,00 €
    4

    Cor de Pedra és un vi negre Coupage de Garnatxa i Carinyena al 50%. Un vi que representa la terra d'on prové i les vinyes on es cultiva. Predomina la fruita en aromes i en paladar, un vi agradable i intens amb un postgust llarg.

  • Tempus 2019
    12,65 €

    Tempus és un vi negre criança Coupage de Syrah, Garnatxa, Carinyena i Merlot. Un vi excepcional d'aromes afruitats en nas, mentre que en boca es presenta molt amable i carnós. Un criança ideal per qualsevol ocasió que et farà gaudir.

  • Gratallops 2018 Vi de Vila Álvaro Palacios
    59,90 €

    Gratallops és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de raïms seleccionats de vuits parcel·les diferents, propietat del celler Álvaro Palacios. Excel·lent vi del Priorat, reflexe del raïm i del terroir de la zona. Molt elegant i expressiu sent un plaer per tots els sentits.

  • Finca Dofí 2018 Álvaro Palacios
    86,00 €
    Sense estoc

    Concentració i puresa.

  • Vermell DosTerras 2019
    15,25 €

    Vermell DosTerras és un vi negre criança coupage de garnatxa negra, carinyena, cabernet sauvignon i syrah. Un criança d'aromes subtils en nas, i fresc i harmònic en boca. Un vi molt fàcil de beure que et deixarà amb ganes d'un glop més.

  • Llacuna
    11,80 €

    Llacuna és un vi negre coupage de Garnatxa, Merlot i Syrah procedent d'una selecció de les millors vinyes. Un criança aròmatic, molt persistent, estructurat i amb bona acidesa.

  • Lindes de Remelluri 2019 San Vicente de la Sierra
    17,50 €

    Lindes de Remelluri és un vi negre coupage de Garnatxa i Ull de llebre. Un vi molt equilibrat i poderós que reflexa el treball de les vinyes d'on procedeix.

  • Coranya 2010
    27,00 €

    Coranya és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa procedents de la finca La Coranya. Un criança de tall clàssic que t'enamorarà i tornarà bojos tots els teus sentits.

  • De Muller Merlot

    De Muller Merlot és un vi negre criança monovarietal, 100% Merlot. Un negre de tanins subtils i molt equilibrats que es recomana consumir lleugerament fresc per percebre les seves notes i gaudir de la seva acidesa.

  • De Muller Cabernet Sauvignon

    De Muller Cabernet Sauvignon es un vino tinto monovarietal, 100% Cabernet Sauvignon. Un tinto elegante, redondo, equilibrado y potente que podrá ser consumido al momento o después de unos años de guarda. Un tinto resultado de la selección de las mejores fincas.

  • Gratacels entre vinyes 2018
    21,60 €

    Gratacels entre vinyes es un vino crianza coupage de Garnacha Tinta y Cariñena.

  • Macán Clásico 2017
    44,50 €
    Sense estoc

    Macán Clásico és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Lebre procedent d'una acurada selecció de parceles velles. Aquest vi és una aposta per la finor, l'elegància, complexitat i la potència.

  • Les Brugueres Negre 2018
    20,95 €

    Les Brugueres Negre és un vi negre criança cupatge de Garnatxa Negra i Sirà procedents de vinyes d'Escala Dei i La Morera de Montsant. És un vi lleuger i fresc, molt vellutat amb un bon final i post-gust.

  • Gratallops 2019 Vi de Vila Álvaro Palacios
    59,90 €
    Sense estoc

    Gratallops és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de raïms seleccionats de vuits parcel·les diferents, propietat del celler Álvaro Palacios. Excel·lent vi del Priorat, reflexe del raïm i del terroir de la zona. Molt elegant i expressiu sent un plaer per tots els sentits.

  • La Baixada 2019 Álvaro Palacios
    195,00 €
    Sense estoc

    La Baixada 2019 és la segona anyada d'aquest vi i està exclusivament elaborat amb garnatxa i percentatge petit de varietats blanques. La parcel·la "La Baixada" va ser plantada a finals del segle XX amb orientació est. Un vi intens i sucós amb expressió cítrica.

     

  • Muga Criança 2019
    19,50 €

    Muga Crianza és un vi negre criança coupage d'Ull de Llebre, Garnatxa, Carinyena i Graciano. Un vi rioja equilibrat amb un taní suau i bona acidesa. És un vi amb una criança de la categoria d'un Reserva que es reconeix en ell l'estil de Muga, és a dir, sorprèn i complau glop a glop com un bon vi Rioja gràcies a tots els seus sabors i matissos. Un plaer a degustar anyada rere anyada.

  • Muga Reserva Selecció especial
    30,50 €

    Muga Reserva Selecció Especial és un vi negre reserva coupage d'Ull de Llebre, Garnatxa, Carinyena i Graciano. La collita 2016 va ser calificada de molt bona i es va caracteritzar pel gran equilibri entre acidesa i grau alcohòlic. Gran qualitat aromàtica i excel·lent maduresa.

  • Muga El Andén de la Estación
    11,25 €

    Muga El Andén de la Estación és un vi negre criança cupatge d'Ull de Llebre i Garnatxa. Un vi de tall modern que envelleix en botes de roure durant 14 mesos.

  • Magnum Lo Petit de la Casa
    31,50 €

    Lo Petit de la Casa és un vi negre coupage de Garnatxa i Cabernet Sauvignon, ceps sota cultiu ecològic. És un criança d'intensitat aromàtica en nas i una entrada fresca i intensa en boca.

  • Mon Pare Tinto Les Vinyes del Convent
    19,50 €

    Mon Pare es un vino tinto crianza de la  bodega Les Vinyesdel Convent (Horta de Sant Joan) coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet Sauvignon. Un vino elaborado con paciencia para encontrar su autenticidad, su mejor expresión. Éste es un vino muy agradable y aromáticamente complejo mientras que en boca es suave y equilibrado.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating