Elaboració: El raïm es desrapa i es macera posteriorment a una temperatura controlada. El most fermenta en tines de fusta amb agitacions i es realitza la fermentació malolàctica en bótes. Es cria en bótes de roure francés (80% noves i 20% d'un vi) durant 19 mesos.
Consum ideal: fins al 2025
Servei: De 16 a 18 ºC, recomanem decantar.
Maridatge: Carns vermelles a la brasa, pernil ibèric, lletó al forn, pollastre al forn.
És 2011 un any de llegenda que conmourà els nostres sentits amb la força d'un fruit ple de riquesa i emocions. Una abraçada per a l'ànima."Així defineix Alvaro Palacios la collita 2011, un any de llum i de calor intensos, que ha demostrat, una vegada més, l'enorme capacitat de les vinyes clàssiques i tradicionals per resistir i vèncer el clima mediterrani en els seus límits més extrems de lluminositat. Una collita de concentració i puresa.
Finca Dofí 2018 Álvaro Palacios
Ens queden poques unitats
Tipus de vi
Vi negre criança
Graduació
14,5 %
DO
Priorat
Ampolla
75cl
Tº de Servei
18º
Varietats
Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Sirà
Codi
dofi18
Productor
86,00 €
Detalls
Més Informació
Celler | Alvaro Palacios |
---|---|
DO | Priorat |
Tipus de vi | Vi negre criança |
Varietats | Cabernet Sauvignon, Garnatxa, Sirà |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 14,5 % |
Tº de Servei | 18º |
Ressenyes
{{title}}
{{detail}}