Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 64

Comprant per
  • Dido La Universal 2021

    Dido és un vi negre ecològic elaborat amb Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Exhibeix una deliciosa fruita i es cria en àmfores de ceràmica per conservar una extraordinaria frescor i puresa.

  • Pago de los Capellanes Roble 2022
    14,60 €

    Pago de los Capellanes Roure és un vi negre jove monovarietal, 100% Tempranillo. És un vi amb un pas per boca ampli, elegant i persistent.

  • Còsmic Confiança 2021
    19,95 €

    Còsmic Confiança és un vi blanc jove monovarietal, 100% Garnatxa, procedent de vinyes velles cultivades en cultiu ecològic amb criteris biodinàmics.

  • Còsmic Valentia 2021
    19,95 €

    Còsmic Valentia és un vi blanc jove monovarietal, 100% Carinyena blanca, procedent de vinyes velles cultivades en cultiu ecològic amb criteris biodinàmics.

  • Les Argiles d'Orto Negre 2022

    Les Argiles d’Orto Vins Negre és un vi negre coupage de Garnatxa i Samsó procedents de vinyes velles plantades en sòls argilosos del Masroig. És un vi molt expressiu i suggeridor, amb un marcat caràcter fruiter en boca.

  • Les Cousins Antagonique 2019

    L'Antagonique és un vi blanc en concret, un blanc de noirs. És a dir, un vi blanc que neix de ceps de raïms negres. Aquest vi blanc és coupage de Garnatxa i Carinyena. És un vi molt expressiu en nas i de boca envolupant i afruitada que deixa encandilat a qui el prova.

  • Magnum Les Cousins Inconscient 2020
    24,50 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Magnum Octubre Cingles Blaus 2021
    20,90 €

    Octubre és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena, on predomina el raïm de la primera varietat. Totes dues són varietats autòctones de la zona del Montsant. Vi amb una entrada en boca fresca i agradable, de gran personalitat i caràcter.

  • L'Efecte Volador 2022
    9,50 €

    L'Efecte Volador és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Samsó i Syrah procedents de vinyes velles de licorella i sauló. Aquest vi segueix les pautes de l'agricultura ecològica resultant un vi molt expressiu. Gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca té un final llarg i persistent deixant llaminers records al paladar.

  • Magnum L'Efecte Volador 2017
    20,50 €

    L'Efecte Volador és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Samsó i Syrah procedents de vinyes velles de licorella i sauló. Aquest vi segueix les pautes de l'agricultura ecològica resultant un vi molt expressiu. Gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca té un final llarg i persistent deixant llaminers records al paladar.

  • Llum d'Alba 2022
    17,50 €
    Sense estoc

    Llum d'Alba és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca, Viognier i Macabeu procedents de vinyes situades a Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. És un vi amb una entrada en boca nerviosa però amb un final fresc i llaminer.

  • Abracadabra 2019
    28,95 €

    Abracadabra és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Macabeu procedents de vinyes situades en la localitat de Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. Un vi fresc, elegant i aromàtic.

  • Marge 2018
    17,45 €

    Marge és un vi negre coupage de garnatxa i Cabernet S., Merlot i Syrah procedents de les estretes terrasses de licorella de la finca Mas de Ferran. És un vi priorati ric, intens i profund amb la mineralitat típica dels vins de la zona.

  • Magnum Plantadeta Roure 2021
    22,90 €

    Plantadeta Negre Roure és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinyes velles amb sòl calcari i licorella situada entre 300 i 500 metre d'alçada. "L'elegància, equilibri i frescor, terroir de la Plantadeta."

  • Magnum Formiga de Vellut 2019
    35,50 €

    Formiga de Vellut és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi d'aroma complexe mentre que en boca és ple i potent.

  • Tamiz de Teófilo Reyes
    7,95 €

    Tamiz Tinto Roble és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre procedent de les vinyes més joves de la bodega. Un negre que porta en la seva identitat les característiques i el nivell de qualitat de Teófilo Reyes. Aromes a fruita fresca mentre que en boca és un vi molt marcat.

  • El Templari Bàrbara Forés 2020
    14,75 €
    Sense estoc

    El Templari Bàrbara Forés és un vi negre monovarietal, 100% Morenillo. Vi potent, equilibrat i molt llaminer que a més sorprèn en aromes.

  • Les Joveres de Margalef Negre 2017
    18,00 €

    Les Joveres de Margalef Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot. És un vi elegant, fresc i exquisit. Es caracteriza per ser un vi equilibrat i franc que expressa l'entorn d'on prové.

  • De Muller Syrah

    De Muller Syrah és un vi negre monovarietal, 100% Syrah. Un roure per gaudir en els seus primers anys d'ampolla amb els seus aromes intensos i sabors de fruita i espècies. Un DO Tarragona que et farà assaborir la copa glop a glop.

  • Vi Papa Pare Father edició especial
    12,50 €
    5

    Papa Pare Father és una edició especial del Plantadeta Roure. Un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinya vella. Amb aquest vi volem expressar en una sola paraula i dit en molts idiomes: papa, pare, father, père, vater, pai, aita, padre, var... una part d'on venim. De la mateixa manera que el vi mostra les terres d'on prové, nosaltres som l'essència d'on venim: papa.

    Un vi amb una etiqueta única i minimalista capaç de treure el teu costat més artístic. Personalitza'l, treu el teu costat més creatiu i fes que sigui un vi únic. Fes que qui el rebi es senti especial. Et portem el millor vi pel dia del pare.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating