Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

15 Articles

Comprant per
  • Almodí Petit Blanc 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Blanc és un vi blanc jove coupage variat de Garnatxa Blanca, Chardonnay, Macabeu i Sauvignon Blanc. Vi amable i rodó, amb una bona acidesa.

  • Cara Nord Blanc 2019

    Cara Nord Blanc és un vi blanc joe d'alta muntanya coupage de Macabeu, Chardonnay i Trepat. En nas aromes exòtics mentre que ens trobem una boca rotunda amb una acidesa equilibrada i gran frescor. Vi de pas llarg, persistent i vibrant.

  • Selecció Especial vins blancs
    57,35 € Regular Price 63,70 €

    Una selecció especial de vins blancs amb la que gaudir dels teus aperitius, menjars o postres d'una manera excepcional.

    Aquesta selecció de 6 vins conté:

    1 Ampolla Enate Chardonnay 234

    Somontano, Chardonnay.
    1 Ampolla Petites Estones
    Terra Alta, Garnatxa.
    1 Ampolla Formiga de Seda
    Priorat, Garnatxa blanca, Viogner.
    1 Ampolla Plantadeta Blanc
    Priorat, Garnatxa blanca i Muscat.
    1 Ampolla Bàrbara Forés Blanc
    Terra Alta, Garnatxa Blanca.
    1 Ampolla Ilercavònia
    Terra Alta, Garnatxa.


    El preu inclou el 10% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Coordenades Blanc
    6,95 €

    Coordenades Blanc és un vi blanc coupage de Chardonnay i Macabeu procedents de la Finca "Les Rengles". Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca es presenta fresc i amb voluem fent-nos sentir una explosió tropical.

  • Estol Verd Ros Blanc Bota
    Special Price 8,50 € Regular Price 8,95 € Estalvi 5%

    Estol Verd Ros Blanc Bota és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay. Gran intensitat aromàtica mentre que en boca es mostra melós i agradable.

  • Enate Chardonnay 234 2021
    9,25 €

    Enate Chardonnay 234 és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay. Complex i intens aroma varietal mentre que en boca es mostra ampli i fresc. Un vi exquisit que has de provar. 

  • De Muller Chardonnay
    8,95 €

    De Muller Chardonnay és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay. Un vi fresc que es complementa amb la complexitat de la fusta. Es mostra cremós en paladar i equilibrat en aromes.

  • Núria de Montargull Blanc
    7,25 €

    Núria de Montargull Blanc es un vino blanco coupage de Muscat de Alexandria y Chardonnay. Núria es juventud, frescor y fruta. Un vino moderno, complejo y desenfadado pensando para disfrutar en cualquier momento y que inevitablemente te seducirá.

  • Mas d'en Pol Blanc 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Blanc és un vi blanc coupage variat de Garnatxa Blanca, Chardonnay, Sauvignon Blanc i Muscat. És un vi de bona intensitat aromàtica i amb una entrada en boca neta.

  • Viñas del Vero Chardonnay Colección 2022
    8,75 €

    Viñas del Vero Chardonnay Colección és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay procedent de les vinyes Pago La Piedra. És un vi explosiu, gustós, dens i estructurat.

  • Adernats Seducció 2022

    Adernats Seducció és un vi blanc coupage de Moscatell, Xarel·lo i Chardonnay. És un vi singular capaç de seduir els paladars més exigents. Un vi blanc aromàtic, sedós i fresc.

  • Fromm La Strada Chardonnay 2017
    38,25 €
    Sense estoc

    Vino blanco Pinot Noir Fromm Vineyard elaborado en Nueva Zelanda, por la bodega Fromm Vineyard en la región Marlborough. Aromas cítricos, flores blancas, mineralidad sutil con toques de madera y especias como la nuez. En boca generoso, de cuerpo medio, con una acidez equilibrada, de textura fina.

  • Dent de Lleó 2020
    11,25 €

    Dent de Lleó és un vi blanc criança coupage de Chardonnay i Garnatxa Blanca. Vi complexe: cremós en boca, delicat i llarg.

  • La Placeta Blanc 2019

    La Placeta Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu, Chardonnay i Picapoll procedents de vinyes velles en la zona dels Guiamets. Vi d'aroma molt agradable i d'alta intensitat. En boca té una bona i intensa entrada, untuós i amb volum. Ideal per qualsevol dia.

  • Idoia Blanc 2019
    8,95 €
    Sense estoc

    Idoia Blanc és un vi blanc coupage de Xarel·lo i la resta de Chardonnay, Garnatxa Blanca i Macabeu que ensamblen perfectament. Vi d'aromes a fruites madures i escarchades i notes de cítrics. En boca és saborós amb caràcter fruiter i fresc, un vi cremós i més que correcte.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating