Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 26

Comprant per
  • Òlbia 2018
    28,95 €
    Sense estoc

    Òlbia és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca, amb una pinzellada de Pedro Ximénez. Un vi amb una gran complexitat aromàtica i que expressa elegantment el terreny d'on procedeix, el Priorat. És una gran exclusivitat pels paladars que el poden provar. 

  • Llàgrimes de Tardor Blanco 2021
    11,25 €

    Llàgrimes de Tardor Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi blanc sec, complex i amb cos. Un dels vins més emblemàtics del celler Agrícola Sant Josep que no t'has de perdre.

  • Belondrade y Lurton Blanc 2016
    39,90 €
    Sense estoc

    Belondrade y Lurton és un vi blanc cupatge de Verdejo (95%) i altres varietats (5%) que prové excluvisament de la finca ecològica Quinta San Diego. És el reflex de la diversitat i de la singularitat de cada parcel·la en la que es cultiva. És un blanc excepcional fresc i de caràcter cítric.

  • Marcel Deiss Riesling 2022
    33,90 €

    Marcel Deiss Riesling es un vino blanco monovarietal 100% Riesling elaborado por la bodega Marcel Deiss en el corazón de Alsacia. Es un vino refrescante y afrutado.

  • Selecció Especial vins blancs
    57,35 € Regular Price 63,70 €

    Una selecció especial de vins blancs amb la que gaudir dels teus aperitius, menjars o postres d'una manera excepcional.

    Aquesta selecció de 6 vins conté:

    1 Ampolla Enate Chardonnay 234

    Somontano, Chardonnay.
    1 Ampolla Petites Estones
    Terra Alta, Garnatxa.
    1 Ampolla Formiga de Seda
    Priorat, Garnatxa blanca, Viogner.
    1 Ampolla Plantadeta Blanc
    Priorat, Garnatxa blanca i Muscat.
    1 Ampolla Bàrbara Forés Blanc
    Terra Alta, Garnatxa Blanca.
    1 Ampolla Ilercavònia
    Terra Alta, Garnatxa.


    El preu inclou el 10% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Nelin 2018
    38,50 €

    Nelin és un vi blanc criança que té com a base la garnatxa blanca encara que va acompanyada d'una llarga llista de varietats en el seu coupage (Viognier, Pinot Noir, Macabeu, Pedro Ximénez i Marsanne). Nelin és l'harmonia del terrer del Priorat, un blanc que no deixa indiferent a ningú. En boca ofereix molts matissos sent un vi fresc i rodó però amb molt caràcter.

  • Coma Calcari 2019

    Coma Alta és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca que procedeix de la parcel·la de la Coma Alta la qual li dóna nom a aquest vi. Se li coneix com un vi blanc salat i viu. En boca és ampli i potent, i té un llarg postgust.

  • Neudorf Moutere Riesling 2020
    31,50 €

    Neudorf Moutere Riesling és un vi blanc monovarietal, 100% Riesling elaborat a Nova Zelanda a la bodega Neudorf amb la Denominació d'Origen Nelson. Aromes perfumats, cítrica i fruits madurs mentre que en boca ens trobem amb un vi fresc i complex amb una bonica i sucosa acidesa. Vi perfectamente equilibrat i de gran potència.

    Puntuat amb 91 punts per Wine Enthusiast.

  • Fromm La Strada Chardonnay 2017
    38,25 €
    Sense estoc

    Vino blanco Pinot Noir Fromm Vineyard elaborado en Nueva Zelanda, por la bodega Fromm Vineyard en la región Marlborough. Aromas cítricos, flores blancas, mineralidad sutil con toques de madera y especias como la nuez. En boca generoso, de cuerpo medio, con una acidez equilibrada, de textura fina.

  • Nunci Blanc 2016

    Nunci Blanc és un vi blanc criança coupage de Garnatxa i Macabeu procedents de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi elegant i complex que expressa el terroir del Priorat.

  • Singulars Garnatxa Roja
    Sense estoc

    Singulars Garnatxa Roja és un vi blanc monovarietal 100% garnatxa roja de ceps de més de 70 anys provinents del paratge de Fontanilles. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada provinent de varietats autòctones i vinyes d'on s'elaboren quantitats molt petites.

  • Dent de Lleó 2020
    11,25 €

    Dent de Lleó és un vi blanc criança coupage de Chardonnay i Garnatxa Blanca. Vi complexe: cremós en boca, delicat i llarg.

  • Idoia Blanc 2019
    8,95 €
    Sense estoc

    Idoia Blanc és un vi blanc coupage de Xarel·lo i la resta de Chardonnay, Garnatxa Blanca i Macabeu que ensamblen perfectament. Vi d'aromes a fruites madures i escarchades i notes de cítrics. En boca és saborós amb caràcter fruiter i fresc, un vi cremós i més que correcte.

  • Formiga de Seda 2021
    15,90 €

    Formiga de Seda vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Viognier. Un vi sorprenent d'aromes elegants tropicals on predomina la pinya i el prèssec. En boca és agradable, sedós, saborós i fresc. Un vi contundent per gaudir del costat blanc del Priorat.

  • Ètim l'Antull Blanc

    Ètim El Destí Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Un vi ideal pels amants de la garnatxa blanc i que convenç als que encara no ho són. En nas aromes florals, d'espècies i tocs cítrics. És un vi fresc i afruitat, de pas lleuger i equilibrat i amb una entrada en boca fresca.

  • Thanisch Riesling Trocken 2022 Mosel
    17,50 €

    Thanisch Riesling Trocken Mosel és un vi blanc monovarietal, 100% Riesling. Vi i i afruitat bouquet, paladar cruixent i fresc, final mineral. Criança durant diferents mesos en barriques de Mosel.

  • Thanisch Riesling Kabinett 2022
    18,50 €

    Thanisch Riesking Kabinett és un vi blanc monovarietal, 100% Suavignon Blanc. Vi d'aromes exòtics mentre que en boca ens trobem amb un paladar sec, ben estructurat i agradable generós.

  • Identitas
    10,95 €

    Identitas és un vi blanc monovarietal, 100% Subirat Parent procedent de la Finca Bastards. Vi molt expressiu, elegant i sofisticat en nas mentre que en boca es presenta sec i untuós amb matissos afruitats.

  • Bella Blanc Cartoixà 2018
    8,95 €

    Bella Blanc Cartoixà és un vi blanc monovarietal, 100% Cartoixà o Xarel·lo, varietat autòctona de la zona. Vi que destaca pels seus aromes i la seva entrada fresca i cremosa en boca. És estructurat i llaminer.

  • Estol Verd Ros Blanc Bota
    Special Price 8,50 € Regular Price 8,95 € Estalvi 5%

    Estol Verd Ros Blanc Bota és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay. Gran intensitat aromàtica mentre que en boca es mostra melós i agradable.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating