Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Ascendent

Articles 1-20 de 275

Comprant per
  • Bag in Box Falset Negre 5L
    19,65 €

    Bag in Box Falset Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Samsó i Syrah, envasat al buit amb aixeta per la seva perfecta conservació. És un vi suau i sedós en boca.

  • José Pariente Verdejo 2023
    11,35 €

    José Pariente és un verdejo intens, amb un marcat aroma de fruites blanques fresques, cítrics i fruita de la passió. Estructurat i persistent, també apareixen aromes de fonoll i un fons anissat, balsàmic, expressant l'elegant frescor de la seva varietat.

  • Blau 2021
    8,95 €

    Blau és un vi negre elaborat amb Carinyena, Syrah i Garnatxa, amb 4 mesos de criança en barriques de roure francés. Un vi fresc i equilibrat que mostra una amplitud de sabors.

  • El Perro Verde 2022

    El Perro Verde ésun vi blanc elaborat amb raïm de la varietat Verdejo. Un vi d'intensitat mitja en nas i una entrada fresca en boca.

  • Selecció vins Hacienda López de Haro Bodega Clàssica
    44,91 € Regular Price 47,25 €

    Selecció de vins Hacienda López de Haro dins de la DOC Rioja.

    La selecció conté:
    3 Ampolles Hacienda López de Haro CRIANÇA
    Coupage d'ull de llebre, garnatxa i graciano.

    3 Ampolles Hacienda López de Haro RESERVA
    Coupage d'ull de llebre i graciano procedents d'una selecció de vinyes velles.

    El preu inclou el 5% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Selección vinos Viaja a la Italia
    66,70 €

    Viaja a la Italia es una selección con la que descubrir los sabores de la Italia desde tu propia copa con algunos de sus vinos y licores. Viajar sin movernos de casa pero con el placer de descubrir lo mejor de ese país. ¿Te animas?

    1 botella Brachetto d'Acqui toso Fiocco di Vite
    1 botella Gran Passione Rosso Veneto
    1 botella Petalo Il Vino dell'Amore
    1 botella Amaro Montenegro Italiano
    1 botella Limoncello Alla Grappa Bottega
    1 botella Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vite

  • Selección de Grandes vinos Rioja
    134,52 € Regular Price 151,00 €

    Selección de Grandes vinos Rioja es la oportunidad para disfrutar de los mejores vinos de la DO Rioja con este pack de 6 botellas. Disfruta de las diferentes bodegas dándote un paseo por ellas gracias a sus vinos. ¿Te lo quieres perder?

    1 botella de Muga Selección Especial
    1 botella de Viña Tondonia Reserva
    1 botella de Remelluri Reserva
    1 botella de Marqués de Murrieta
    1 botella de Luis Cañas Reserva
    1 botella de Ramón Bilbao Reserva

  • Vermut Miró Blanc
    6,95 €

    Vermut Miró Blanc és un vermut blanc, la barreja perfecta de vi blanc sec com a base amb un toc ensucrat, suau i refinat. Seguint la recepta familiar inimitable pel seu exquisit sabor únic. Suau i refrescant en boca.

  • Kosher Flor de Primavera Crianza 2021
    28,65 €

    Kosher Flor de Primavera Criança és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Samsó de vinyes velles situades en terrasses amb sols argilosos i de granit. Vi el·laborat per la comunitat hebrea Kosher sent un vi complexe de gran intensitat aromàtica i molt elegant.

  • Font de la Figuera Negre 2020
    32,90 €

    Font de la Figuera Tinto és un vi negre cupatge de Garnatxa i Carinyena. És un vi aromàtic i amb una entrada en boca fresca, llaminera i elegant. Un vi irressistible pel paladar.

  • Vall Major Negre

    Vall Major és un vino negre monovarietal, 100% Garnatxa procedent de vinyes seleccionades amb més de 25 anys. Un vi intens, carnós i molt saborós que et farà repetir i gaudir.

  • Primicia Crianza

    Primicia Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Sirà procedents de vinyes seleccionades de més de 25 anys. Un vi intens i complexe en nas i amb cos en boca. El primer vi embotellat del Celler Batea, un vi amb molta historia a les seves espatlles.

  • Clot d'Encís Blanc

    Clot d'Encís Blanco és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedents de vinyes seleccionades. Un dels blancos de la DO Terra Alta que més agraden. Un blanc sec, afruitat i fresc. T'animes a provar-ho?

  • Clot d' Encís Negre

    Clot d'Encís negre és un vi negre cupatge de Garnatxa, Sirà i Samsó procedents de vinyes seleccionades. Un negre afruitat i amb cos que expressa les virtuts de la terra i zona d'on prové.

  • Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vite
    9,05 €
    4.35

    Moscato d'Asti DOGC Toso Fiocco di Vita és un vi dolç italià elaborat per la Bodega Toso, a la zona de Piamonte. S'elabora amb la varietat de raïm Moscato blanc. En boca té una entrada dolça, molt equilibrada, fina i elegant.

  • Plantadeta Blanco 2022
    10,25 €
    4.5

    Plantadeta Blanc Roure és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes velles de la finca "La Plantadeta" (Vilella Baixa). Finca de sòl calcari i licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. Celler Sabaté cuida minuciosament durant tot l'any els raïms blancs de la seva finca per elaborar aquest vi, especial i amb cos. Un vi que reflexa la identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc.

  • Pètals de Garnatxa Rosat 2022
    10,25 €

    Pètals de Garnacha Rosat és un vi rosat monovarietal, 100% Garnatxa, procedent de la finca "La Plantadeta, en la zona del Priorat. És un vi amb records a fruita madura confitada, amb molta intensitat aromàtica i molta frescor en el paladar.

  • Plantadeta Selección 2018
    16,40 €
    5

    Plantadeta Criança és un vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó procedentes de vinyes de sòl  licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. "Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."

  • Magnum Plantadeta Selección 2018
    32,70 €

    Plantadeta Criança és un vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó procedentes de vinyes de sòl  licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. "Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."

  • Can Sumoi Perfum 2022
    12,65 €

    Perfum de Vi Blanc és un vi blanc elaborat amb un 45% de Macabeu i un 55% de Muscat de Frontignan. És un perfecte equilibri entre l'aromàtic Muscat amb els seus inconfusibles notes florals i el temperamental Macabeu que li aporta frescor, la vivacitat que el vi necessita.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating