Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 654

  • Bag in Box Caixa Tonta Pascona 3lts
    5

    Bag in Box Caixa Tonta Pascona 3lts és un vi negre coupage de Garnatxa i Sirà procedents de vinyes velles amb una criança estimulant mostrant un vi amb un toc especial. Aromes de gran intensitat mentre que en boca ens trobarem una entrada agradable, llaminera i amb molt frescor.

  • L'Heravi 2023

    L’Heravi Jove és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi jove molt expressiu, intens en nas i sedós en boca.

  • L'Heravi Selecció 2021
    11,35 €

    L'Heravi Selecció és un vi negre coupage de Garnatxa, de vinyes velles, i Syrah. És un vi intens en aroma i boca. Expressiu, potent, amb un final càlid i aromàtic.

  • L'Heravi Criança 2014
    Special Price 11,95 € Regular Price 13,95 € Estalvi 14%
    Sense estoc

    L’Heravi Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles. Aquest criança és la personificació elegante de les terres d'aquesta bodega. És un vi llaminer, de final dolç i notes de xocolate.

  • Anexe 2018
    Special Price 5,40 € Regular Price 5,75 € Estalvi 6%

    Anexe Jove és un vi negre elaborat amb Carinyena, Garnatxa i Syrah. Un vi refrescant, saborós i rodó en boca.

  • Clònic Criança 2017
    10,25 €

    Clònic Criança és un vi negre coupage de Carinyena, Cabernet Sauvingon i Syrah. És un vi aromàtic, de nas intens i net. En boca es mostra molt potent i robust.

  • Interrogant 2020
    3

    Interrogant és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet i Carinyena procedents de petites parcel·les de vinyes plantades en llicorella i argila. Vi fresc i atractiu amb una gran intensitat aromàtica. Un vi seductor que convida a beure glop a glop.

  • Les Cousins l'Inconscient 2022
    10,60 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Les Cousins Sagesse 2017

    Sagesse és un vi negre criança elaborat amb Carinyena (55%) i Garnatxa (45%). Elaborat a partir de vinyes velles del poble de Porrera i amb un olfacte exquisit de bayas negras, vainilla i minerals.

  • Les Terrasses 2020
    33,90 €

    Les Terrasses Vinyes Velles és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes velles de petites finques de la zona del Priorat. Aquest és el segon vi de la bodega, al costat dels grans vins Ermita i Finca Dofí. Aquest vi s'elabora sota un concepte de sencillesa i polivalència encara que no per això li falta personalitat, equilibri i elegància.

  • Camins del Priorat 2022
    4

    Camins del Priorat és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes amb diferents exposicions i edats variades (entre 10 i 50 anys). És un vi jove i modern, amb cos i equilibrat.

  • Les Sorts Sycar 2021
    11,50 €

    Les Sorts Sycar és un vi negre coupage de Carinyena i Syrah. És un vi d'aromes intensos molt expressius mentre que en boca és suau però amb caràcter.

    PREMIS
    Vinari de Plata 2020 Negres de Guarda - Premis Vinari 2020
    Vinari de Bronze 2020 DO Montsant - Premis Vinari 2020

  • Les Sorts Jove 2022

    Les Sorts Jove és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Sirà. Vi molt afruitat, característic de la maceración carbònica. Un negre fresc, molt suau i agradable.

  • Les Pinyeres 2018

    Les Pinyeres és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles. És un vi de gran intensitat aromàtica amb notes de barrica. Equilibrat, rodó i saborós en boca.

  • Clos Abella 2015
    49,50 €

    Clos Abella és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes velles. És la joia del celler, un vi per beure sol o acompanyat. Aromes complexes mentre que en boca es mostra saborós, elegant i molt llarg.

  • Mas Mallola 2019
    25,50 €

    Mas Mallola és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents únicament de la parcel·la La Mallola. Un vi amb molta personalitat, d'aroma intens i madur mentre que en boca mostra caràcter i intensitat.

  • Òlbia 2018
    28,95 €
    Sense estoc

    Òlbia és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca, amb una pinzellada de Pedro Ximénez. Un vi amb una gran complexitat aromàtica i que expressa elegantment el terreny d'on procedeix, el Priorat. És una gran exclusivitat pels paladars que el poden provar. 

  • Loidana 2019
    14,95 €
    Sense estoc

    Loidana és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena, dos raïms autòctons del Priorat, i un lleuger toc de Cabernet Sauvignon. Loidana és el vi ideal per iniciar-se en la complexitat dels vins del Priorat. És equilibrat, fresc i d'entrada suau.

  • Riu 2019

    Riu és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i un petit porcentatge de Syrah procedents de vinyes situades en costers. És un vi fresc, madur, reflexe del terroir.

  • Mas d'en Bernat 2020
    5

    Un Priorat especial, pura fruita per a gaudir-lo en qualsevol ocasió.

Filter by

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating