Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-40 de 114

Comprant per
  • Clos Fontà 2017

    Clos Fontà és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles amb sòls de Llicorella. Vi de gran personalitat que expressa a fons la tipicitat del Priorat. És un vi amb una gran concentración de sabors i aromes fent-lo un vi excel·lent.

  • Mas de les Vinyes Criança 2018
    8,95 €

    Mas de les Vinyes Criança és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah. És un vi de present i futur on destaca la seva força i complexitat gràcies al pas per barrica.

  • Mas de les Vinyes Jove 2023
    7,25 €

    Mas de les Vinyes Jove és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Cariñena. És una verdadera explosió de fruita madura amb una entrada suau i sedosa.

  • Laurona Criança 2011
    18,95 €

    Laurona Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes de més de 50 anys, i amb unes pinzellades de Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Aroma complex i intens mentre que en boca és un vi opulent i molt persistent.

  • Racó d'Atans Criança 2017
    5

    Racó d'Atans Criança és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah i Garnatxa procedents de vinyes velles situades a Cabacés. És un vi elegant, corpulent i complexe propi de les terres de la zona.

  • Embruix de Vall Llach 2020
    20,90 €
    4

    Embruix de Vall Llach és un vi negre amb un coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena i Cabernet Sauvignon. Un vi potent i envoltant en boca amb molts records a fruita que també trobem en nas. Un clàssic del Priorat que no has de deixar de provar.

  • Negre de Negres 2015
    20,75 €

    Negre de Negres és un vi negre criança elaborat amb Garnacha, Carinyena, Syrah i Cabernet Savignon mitjançant viticultura ecològica. Un vi envolupant, fresc i expressiu.

  • Clos Dominic Vinyes Baixes 2019
    26,95 €
    Sense estoc

    Clos Dominic Vinyes Baixes és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon i Merlot, i se li afegeixen petites quantitas de Garnatxa, Carinyena i Picapoll Tinta procedents de vinyes velles. És un vi extraordinari amb una gran varietat d'aromes en nas mentre que en boca ens trobem amb un vi d'entrada potent, astringent i molt fruiter.

  • Serras del Priorat 2022

    Serras del Priorat és un vi negre cupatge de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Suavignon procedents de vinyes d'uns 10 anys d'edat. És un vi aromàtic, amb una entrada fresca i amplia. Records mediterranis en nas i boca. 

  • Baboix 2014
    Special Price 15,50 € Regular Price 16,25 € Estalvi 5%

    Baboix és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot. És un vi sec i complexe en nas mentre que en boca se'ns presenta carnós, ple i rodó.

  • Èlia 2021 La Figuera Terrer
    17,50 €
    4.5

    Èlia és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah i Cabernet Sauvignon procedents de La Figuera. És un vi criança molt aromàtic, fresc i amb notes de roure pel seu pas per barrica.

  • Mas Collet 2020

    Mas Collet Barrica és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Ull de Llebre i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes amb sòls argilosos i de granit situats en terrasses. És un vi elegant i amb caràcter on percebem complexes aromes de fruits vermells i aromes torrats de la barrica ben integrats.

  • Monestir del Tallat Cabernet Sauvignon Reserva
    7,50 €
    Sense estoc

    Monestir del Tallat Cabernet Suavignon Reserva és un vi negre criança amb aromes típics de la varietat per la qual es composa.

  • Gratallops 2022 Vi de Vila Álvaro Palacios
    64,50 €
    Sense estoc

    Gratallops és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de raïms seleccionats de vuits parcel·les diferents, propietat del celler Álvaro Palacios. Excel·lent vi del Priorat, reflexe del raïm i del terroir de la zona. Molt elegant i expressiu sent un plaer per tots els sentits.

  • Ennak + Plus 2019
    8,95 €

    Ennak + Plus és un vi negre criança coupage de Cabernet Sauvignon, Garnatxa negre, Carinyena, Garnatxa tintorera i Sirà, diferents varietats autòctones cultivades de manera ecològica. Vi fresc en nas mentre que en boca és suau i lleuger.

  • GR-174 Casa Gran del Siurana 2021

    GR-174 és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó, Syrah, Merlot i Cabernet Franc. És l'expressió de totes les finques i per això ens trobem amb un vi equilibrat i elegant.

  • Mas de les Moreres 2017

    Mas de les Moreres és un vi negre elaborat amb cinc varietats de raïm: Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Garnatxa, Merlot i Syrah. Amb una criança de 12 mesos en botas de roure francés i americà. És un vi complex a la vegada que agradable i personal.

  • El Tribut de Scala Dei 2021
    11,90 €

    Scala Dei és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah. Un vi que et deixa accedir a segles d'història i et dóna a conèixer el sòl i el clima on es cultiva la vinya. És un vi afruitat, fresc i equilibrat amb un final agradable al paladar. 

  • Scala Dei Prior 2019

    Scala Dei Prior és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de diferents parcel·les seleccionades minuciosament situades en costers. En ell trobem tot el potencial de la garnatxa en un vi estructurat i amb una plenitud d'aromes. És l'expressió més elevada dels Scala Dei.

  • Vessants
    11,99 €
    Sense estoc

    Vessants és un criança elaborat amb cinc varietats de raïm: Garnatxa, Cabernet-Sauvignon, Carinyena, Merlot i Syrah. Té un envelliment de 12 mesos en barrica y un mínim de 6 en botella. Té unes característiques complexes i alhora suaus, amb un conjunt ben estructurat.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating