Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 653

  • Plantadeta Garnatxa 2021
    11,50 €
    4.5

    Plantadeta Garnatxa és un vi negre , 100% Garnatxa de vinyes velles de La Vilella Baixa, al cor del Priorat.
    Elaborat per Celler Sabaté, aquest vi DOQ Priorat ens mostra tot el potencial de la garnatxa, envellit durant 9 mesos en botes de roure francés de 2n i 3r any.
    Un vinás amb molt bona relació qualitat-preu, sens dubte un Priorat que et sorpendrá.

     

  • Les Sorts Vinyes Velles 2019

    Les Sorts Vinyes Velles és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena. És un vi d'aromes complexes i en el que en la copa podem percebre una gran varietat de matissos. És una gran recomenació.

  • Pater 2020
    25,90 €

    Pater és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Negra. És un vi que representa las bondats de la varietat en la zona del Montsant amb un nas elegant i una boca fresca i sabrosa.

  • Palacio de Bornos Verdejo 2022
    5,95 €

    Palacio de Bornos Verdejo és un vi blanc jove monovarietal, 100% Verdejo. És un vi fresc i amb una gran intensitat aromàtica. Un verdejo amb una relació qualitat-preu immillorable.

  • Ramón Bilbao Reserva 2018
    Special Price 12,95 € Regular Price 14,50 € Estalvi 11%

    Ramón Bilbao Reserva és un gran negre, un vi que mostra el saber i el gust d'un Rioja. Amb records intensos i aromàtics en nas, i de pas elegant en boca el fan un vi excepcional.

  • Octubre Negre 2021

    Octubre és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena, on predomina el raïm de la primera varietat. Totes dues són varietats autòctones de la zona del Montsant. Vi amb una entrada en boca fresca i agradable, de gran personalitat i caràcter.

  • Petites Estones Negre 2022
    9,50 €

    Petites Estones Negre és un vi negre jove amb criança elaborat amb Garnatxa i Carinyena. Un vi complexe i cambiant a mesura que s'obre, amb el que poder gaudir dels petits-grans moments.

  • Ennak 2022
    6,95 €

    Ennak es un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Merlot i Ull de Llebre. Un vi fresc i jove amb aromes fruiters mentre que en boca es presenta fresc, suau i lleuger.

  • Pruno 2021

    Pruno és un vi negre coupage de Tempranillo i Cabernet Sauvignon procedents de la finca Villacreces, ubicada al bell mig de la Ribera del Duero. Un elegant vi de la Ribera del Duero que ha sigut reconegut com una de les expressions més saboroses d'aquesta denominació. El millor vi espanyol de la història per menys de 20 dòlars, segons Robert Parker.

  • Le Grand Chapelain 2018
    10,25 €
    Sense estoc

    Le Grand Chapelain és un vi francès amb una criança de 12 mesos i DO Bordeaux. Elaborat amb Cabernet Suavignon (40%) i Merlot (60%) oferint elegancia i harmonia de sabors, complexitat en el paladar i longitut en el final.

  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • Prohom Conceptia Negre Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Negre es un vino tinto de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet, tres variedades elaboradas en la Terra Alta. Es un vino apto para cualquier ocasión y con el que disfrutar con todos los sentidos.

  • Prohom Conceptia Blanc Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Blanc es un vino blanco de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha Blanca y Viognier procedentes de la Terra Alta. Es un vino muy agradable y con mucha personalidad que te hará ser el mejor anfitrión.

  • Prohom Experientia Negre Eco 2020
    9,90 €

    Prohom Experientia Negre es un vino tinto crianza de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Cariñena, Syrah y Cabernet Sauvignon elaboradas en la Terra Alta. Es un vino fino y elegante que sorprende por su gran aromonia y sus sensaciones primarias. Un vino que no deja indeferente y te hace querer seguir degustándolo más y más.

  • La Salceda Crianza 2019
    10,65 €

    La Salceda Crianza es un vino tinto elaborada por la Bodega Viña Salceda con DOC Rioja. Es un crianza monovarietal, 100% Tempranillo, que sabe cumplir con las mejores expectativas de aquel se lleva la boca a todos sus sentidos. Un vino moderno pero a su vez clásico con mucho cáracter y frescura, es la mejor compañía para cualquier mesa.

  • Corbatera Crianza 2016
    16,25 €

    Corbatera Crianza es un vino tinto con coupage variado Garnacha y Cabernet Sauvignon elaborado por Noguerals SCP de la DO Montsant.

  • Ruxe Ruxe Mencia 2021
    12,25 €

    Ruxe Ruxe es un vino tinto monovarietal, 100% Mencía, elaborado por la bodega Coca i Fitó con DO Ribera Sacra. Es un vino fresco y potente que te sorprenderá sorbo a sorbo ¿te lo vas a perder?

  • Pardelasses 2018
    17,90 €

    Pardellasses és un vi negre criança de coupage Garnatxa i Carinyena, procedent únicamente de la finca Pardellasses terres de pissarra i conreu ecològic.

  • Mas d'en Pol Negre 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon procedents de ceps plantats en terres calcaris-arcillosos. És un vi concentrat, agradable i ben equilibrat.

  • Pago de los Capellanes Criança 2018
    25,60 €

    Pago de los Capellanes Criança és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre. Un vi essencial. Tàndem entre equilibri i integritat. Vi molt franc i suau.

Filter by

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating