Juvé & Camps

Al 1976, Joan Juvé Mir, un viticultor audaç i emprenedor, és l'encarregat de posar els ciments a la futura Casa però no és fins al 1921 quan Joan Juvé Baqués, net del fundador, posa al mercat el primer vi espumós amb la marca Juvé. Aquell mateix any també es tira endavant la primera bodega de la familia Juvé y Camps.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

13 Articles

  • Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature 2018

    Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

  • Juvé y Camps Milesimé Reserva 2010
    24,95 €

    Juvé y Camps Milésime Reserva és un cava Reserva Brut 100% Chardonnay, uva procedent de les vinyes d'Espiells. Cava amb un caràcter excepcional i complexitat pròpia de les grans anyades d'aquesta varietat. El seu aroma és complex i elegant mentre que en boca es mostra potent i fresc.

  • Magnum Juvé y camps Reserva de la Familia Brut Nature 2018
    43,50 €
    Sense estoc

    Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

  • Juvé y Camps Essential Xarel·lo
    13,45 €

    Essential Brut de Juvé y Camps és un cava Reserva Brut elaborat exclusivament amb raïms de la varietat Xarel·lo de les vinyes d'Espiells i Can Rius. Homenatge a la varietat Xarel·lo expressant fidelment la personalitat de les vinyes d'on prové. Un cava cremós, fresc i amb un pas de boca que retorna les sensacions de fruita madura que s'aprecien en nas.

  • Juvé y Camps Blanc de Noirs
    27,75 €
    Sense estoc

    Juvé y Camps Blanc de Noirs és un cava Reserva Brut elaborat amb la millor selecció de Pinot Noir, en la propietat d'Espiells. Un escumós amb un aroma sorprenent, elegant i complexe mentre que en boca ofereix estructura i fruitositat. Ens convida a gaudir d'una riquesa de sensacions extraordinaries.

  • Juvé y Camps La Capella
    68,00 €
    Sense estoc

    Juvé y Camps La Capella és un vava Gran Reserva Brut Nature monovarietal, 100% Xarel·lo procedent d'Espiells. Vi escumós d'aromes profunds i complexes mentre que en boca és extremadament untuós i estructurat. Sorprent per la seva frescor. 

  • Gran Juvé & Camps Brut Gran Reserva con estuche
    31,95 €

    Gran Juvé y Camps és un cava Gran Reserva Brut Nature, un monovarietal 100% Xarel·lo procedent d'Espiells. Un preciós vi escumós d'aroma profund i complexe que va obrint-se poc a poc. En boca és extremadament untuós i estructurat encara que es mostra fresc.

  • Caixa fusta 2 amp Juvé y Camps Reserva de la Familia
    41,50 €
    Sense estoc

    Caixa de fusta amb ansa per 2 ampolles de Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

  • Caixa fusta 3 amp Juvé y Camps Reserva de la Familia
    59,50 €
    Sense estoc

    Caixa de fusta amb ansa per 3 ampolles de Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

  • Estoig cartró 1 amp Juvé y Camps Reserva de la Familia
    24,50 €

    Estoig de cartró de color verd per 1 ampolla de Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

  • Estoig cartró 2 amp Juvé y Camps Reserva de la Familia
    37,00 €
    Sense estoc

    Estoig de cartró de color verd amb ansa per 2 ampolles de Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

  • Juvé y Camps Cinta Púrpura Brut
    12,45 €

    Juvé y Camps Cinta Púrpura Brut és un cava elaborat amb les primeres qualitats del most dels raïms seleccionats, de les varietats Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Cava d'aroma placenter i intens que evoca a notes de fruites carnoses i lleuger fons floral. En boca és agradable, cremós i fresc.

  • Estoig cartró 2 amp Juvé y Camps Cinta Púrpura
    25,00 €

    Estoig de cartró color granat i crema amb ansa per 2 ampolles de Juvé y Camps Cinta Púrpura Brut, un cava elaborat amb les primeres qualitats del most dels raïms seleccionats, de les varietats Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Cava d'aroma placenter i intens que evoca a notes de fruites carnoses i lleuger fons floral. En boca és agradable, cremós i fresc.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Tipus de cava

Varietats

Rating