Escumosos

Busca el cava que més t'agradi per acompanyar totes les teves celebracions en una amplia selecció d'escumososque inclou des dels elegants gran reserva fins els caves més joves.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 108

  • Forns Raventós Reserva Brut Nature
    8,90 €

    Cava de un pequeño elaborador de Santa Fe del Penedès, Forns Raventós Brut Nature reserva es un cava con una crianza mínima de 20 meses en botella.

    Coupage tradicional de Macabeo, Xarelo y Parellada, hacen de este cava el equilibrio perfecto entre los aromas florales y frutales del Macabeo, el marcado carácter del Xarelo y la Frescura de la Parellada. ¡No te lo pierdas!

  • Piper Heidsieck Champagne Rosé Sauvage
    39,25 €

    Piper Heidsieck Champagne Rosé Sauvage es un champagne francés rosado elaborado con la tríada clásica de variadades: Pinot Noir, Meunier y Chardonnay. Además de las uvas clásicas se utiliza un 25% de vinos reserva. Es un champagne profundamente aromático con un paso por boca jugoso e intenso que te hará repetir sin duda. ¿Te lo vas a perder?

  • Carles Andreu Brut Nature Reserva
    8,50 €

    Carles Andreu Brut Nature és un cava elaborat amb Macabeu i Parellada, varietats típiques de la comarca. És un cava jove però amb una forta personalitat.

  • Carles Andreu Rosado Brut Reserva
    10,20 €

    Carles Andreu Rosat Extra Brut és un cava rosat 100% Trepat elaborat amb una varietat autòctona de la zona. Aquest rosat està elaborat exclusivament amb aquest varietat perque així li aporta generositat i força i, per un altre costat, frescor i joventut. És un cava viu, intens i complexe. 

  • Carles Andreu Gran Reserva Brut Nature
    12,50 €
    5

    Carles Andreu Reserva Brut Nature és un escumós coupage de Parellada, Macabeu i Chardonnay procedents de vinyes de producció equilibrada. Un gran reserva increíble en el paladar per la seva frescura i estructura que qualsevol paladar ha de provar, una recomanació 100% assegurada!

  • Olivella i Bonet Brut Nature
    6,25 €

    Olivella i Bonet Brut Nature és una cava coupage de Xarel·lo, Macabeu i Parellada procedents de vinyes pròpies, amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupolosament el mètode i l'experiència dels més savis antecessors.

  • Masia d'or Brut Rosat
    7,25 €
    Sense estoc

    Masia d'Or Brut Rosé és un escumós Brut rosat coupage de Garnatxa i Monastrell. És el millor amic dels aperitius ja que és un cava fàcil, amb un sabor net i un toc refrescant. Gaudeix d'ell en qualsevol moment i lloc però sempre en bona companyia.

  • Masia d'Or Brut
    6,90 €

    Masia d'Or Brut és un escumós de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Un cava ideal per prendre com aperitiu ja que és refrescant i fresc amb un subtil aroma de fruits blanc amb notes cítriques. Busca bona companyia que el cava ja el tens!

  • Parés Baltà Brut Nature

    Parés Baltà Brut Nature és un escumós ecològic Brut Nature coupage de Xarel·lo, Macabeu i Parellada procedent de les Finques Hisenda Miret i Les Torres. Aromes intenses amb records dolces i de fruita. En boca ens trobem amb un escumós suau, de pas equilibrat i certa corpulència.

  • Aire de l'Origan Rosé Brut Nature 2021

    Aire de l'Origan Rosé és un cava rosat Brut Nature coupage de Pinot Noir i Xarel·lo de les cavas Origan. És un escumós de gran intensitat aromàtica i amb una entrada en boca suau. Es caracteritza per la seva untuositat, amplitut i bona acidesa.

  • Blanca Cusiné 2013
    22,90 €

    Blanca Cusiné és un cava ecològic amb un coupage variat de Xarel·lo, Chardonnay i Pinot Noir procedents de les finques Parés Baltà i Les Torres. És un excel·lent cava d'elaboració complexe i minuciosa, orgànic i biodinàmic que fa homenatge al relleu generacional del celler.

  • Adernats Brut Reserva
    7,95 €

    Adernats Brut Reserva és un vi blanc espumós coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. És la pura expressió del mediterrani ja que parla dels seus origens i de les terres de Nulles. És un vi fresc i cremós que recorda la seva llarga criança de més de vint mesos.

  • Adernats Brut Nature Reserva

    Adernats Brut Nature Reserva és un espumós coupage de Macabeu, Xarel·lo i Chardonnay. Pura expressió del mediterrani ja que parla dels seus origens i de les terres de Nulles. Destaca la seva intensitat aromàtica i la seva dolçor afruitada en boca.

  • Marta Brut Nature Reserva 2018

    Marta Brut Nature Reserva és un cava coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. És un espumós fresc, aromàtic i agradable en nas com en boca. La criança d'aquest cava li aporta elegància, complexitat i finor.

  • Gramona La Cuvee Reserva Brut 2019

    Gramona La Cuvee Reserva Brut és un cava coupage de Xarel·lo i Macabeu. És un escumós de caràcter amable i fresc realitzat amb dues de les varietats autòctones de la zona d'on prové. És un cava que realment sorprèn a aquell qui el pren per primer cop.

  • Masia d'Or Brut Nature
    7,25 €

    Masia d'Or Brut Nature és un escumós coupage de Xarel·lo, Macabeu i Parellada de les bodegues Martí Serda. Escumós d'aroma afruitat amb notes de repostería i una entrada harmoniosa en boca.

  • Adernats Rosat Brut Reserva

    Adernats Reserva Rosat Brut és un vi cava 100% Trepat, marcat per la singularitat d'aquesta varietat i el·laborat pel celler Vinícola de Nulles
    Adernats rosat és un escumós amb una reserva de més de 24 mesos, és un cava equilibrat, fresc i cremós.
    A la boca amb tocs de maduixa i fruits vermells, molt expressiu.

  • Caixa fusta 2 amp Juvé y Camps Reserva de la Familia
    41,50 €
    Sense estoc

    Caixa de fusta amb ansa per 2 ampolles de Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

  • Caixa fusta 3 amp Juvé y Camps Reserva de la Familia
    59,50 €
    Sense estoc

    Caixa de fusta amb ansa per 3 ampolles de Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

  • Estoig cartró 1 amp Juvé y Camps Reserva de la Familia
    24,50 €

    Estoig de cartró de color verd per 1 ampolla de Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

Page
Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Tipus de cava

Varietats

Rating