Escumosos

Busca el cava que més t'agradi per acompanyar totes les teves celebracions en una amplia selecció d'escumososque inclou des dels elegants gran reserva fins els caves més joves.

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 108

  • R de Ruinart Brut
    53,50 €
    Sense estoc

    Ruinart R de Ruinart és la autèntica expressió Ruinart. Aquest xampany té el seu secreto en l'elegant Chardonnay de la Côte des Blancs i els famosos Crayères on madura lentament. Un xampany construït sobre el predomini del frescor, amb gran rodonesa i un final llarg. Una gran excel·lència.

  • Louis Roederer Brut Premier
    59,90 €

    Louis Roederer Brut Premier és un xampany complet, complex, modern i potent a la vegada, sense deixar de ser un gran clàssic. És un xampany que convida a la festa per complet deixant-se mostrar seductor i amb caràcter.

  • Devaux Cuvée D
    44,50 €

    Devaux Cuvée D és un xampany que ha aconseguit ser l'exprerssió definitiva de la casa. Un xampany gourmet, fresc i cremós amb una agradable persistència al final.

  • Devaux Grande Réserve
    35,90 €

    Devaux Grande Réserve és un xampany clàssic de la casa Devaux. Sobresurt pels seus aromes florals i el seu cremós i saborós paladar. És un autèntic descobriment en relació qualitat-preu. No ho deixaràs escapar després que ho hagis provat.

  • Joan Colet Rius L'Origen
    14,25 €

    Joan Colet L'Origen és un cava brut nature Gran Reserva cupatge de Xarel·lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay. Un excel·lent escumós d'aroma molt fi i pas per boca cmplex, ampli i cremós. No et deixarà indiferent glop a glop.

  • Reina Violant Espumoso De Muller

    Reina Violant és un escumós cupatge de Pinot Noir i Chardonnay. Aromes subtils mentre que en boca ens trobem un escumós voluminós i fresc, una delícia que no et voldràs perdre.

  • Bertha Lounge Brut
    11,90 €

    Bertha Lounge Brut és un cava jove Brut cupatge a parts iguals de Parellada i Xarel·lo. És un escumós amb aromes afruitats i una entrada molt agradable en boca. Un cava molt especial amb tocs moderns i diferents, molt fàcil de beure. No te'l perdis!

  • Olivella i Bonet Rosat Brut
    6,25 €

    Olivella i Bonet Rosat Brut és un cava monovarietal 100% Trepat procedent de vinyes pròpies, amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupolosament el mètode i la experiència dels més savis antecessors.

    NOVA IMATGE! Etiqueta amb nova imatge.

  • Olivella i Bonet Semi Sec
    4,95 €

    Olivella i Bonet Semi Sec és un cava cupatge de Macabeu, Xarel·lo i Parellada procedent de vinyes pròpies. Cava fet seguint el mètode tradicional amb dedicació i paciència artesanal, respectant escrupolosamente el mètode i la experiència dels més savis antecessors.

    NOVA  IMATGE! Etiqueta amb una nova imatge..

  • Cava Berdié Amor Rosat Brut Reserva
    Special Price 11,65 € Regular Price 12,90 € Estalvi 10%
    Sense estoc

    Berdié Amor Brut Reserva és un cava rosat coupage de Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Garnatxa. Cremós amb personalitat i una gran subtilesa.

  • Cava Berdié Rupestre Extra Brut Reserva
    Sense estoc

    Cava Berdié Rupestre Extra Brut Reserva és un cava premium coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. És intens, fresc i afruitat amb bon equilibri i recorregut agradable.

  • Cava Berdié Nature Reserva
    Sense estoc

    Cava Berdié Nature és un cava premium Brut Nature reserva cupatge de Macabeu, Parellada i Xarel·lo. Intens, fresc i afruitat amb una acidesa refrescant.

  • Capdevila Pujol Brut Nature
    7,50 €

    Capdevila Pujol Brut Nature es un vino blanco espumoso reserva coupage de Macabeo, Xarel·lo y Parellada con DO Cava elaborada por la Cava Blancher. Éste es un cava fino y elegante en nariz mientras que en boca se muestra muy fresco.

  • Piper Heidsieck Champagne Cuvée Brut
    34,50 €

    Piper Heidsieck Cuvée Brut es un champagne francés coupage variado de Pinot Noir, Meunier y Chardonnay elaborado por la bodega Maison Piper-Heidsieck. Este champagne tiene un gran magnetismo convirtiéndose en una delicia para todos los sentidos ya que es muy elegante y harmonioso capaz de sorprenderte y dejarte con ganas de más. Un gran adquisición calidad-precio.

  • Raventós i Blanc l'Hereu Blanc de Blancs 2021
    14,95 €
    4

    Raventós i Blanc l'Hereu Reserva Brut és un cava elaborat amb Macabeu, Xarel·lo i Parellada. És un cava que fa un homenatge a tots els seus antecesors que venen cuidant la terra generació tras generació. És el "premier", la primera mostra del treball de la casa.

  • Privat Brut Nature Reserva 2018
    10,60 €

    Privat Brut Nature Reserva és un cava premium ecològic Brut Nature coupage de Xarel·lo, Macabeu, Parellada, Chardonnay i Pinot Noir. Un cava fresc i elegant que és una experiència per als sentits.

  • Portium Brut Nature
    7,90 €
    -
  • AT Roca Brut Reserva
    14,60 €

    AT Roca Brut Reserva és un escumós Brut Reserva coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada de viticultura ecològica de vinyes de més de 30 anys. Un escumós franc i elegant en nas mentre que en boca es mostra molt afruitat, fi i elegant. En conjunt idealment fresc i elegant perquè el teu paladar el provi, així que no te'l perdis.

  • AT Roca Rosat

    AT Roca Rosat és un escumós Brut Reserva coupage de Macabeu i Garnatxa Negra de viticultura ecològica és un reinterpretació dels espumosos rosats a través de les varietats tradicionals mediterràneas de la zona. Un escumós viu, equilibrat, rodó i elegant que et sorprendrà.

  • Gramona Imperial Gran Reserva 2016
    23,50 €
    Cava versàtil per prendre durant l'àpat fins i tot a les postres.
Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Tipus de cava

Varietats

Rating