Vermouth / Vermut

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 77

  • Imprescindibles Vermut I
    45,60 € Regular Price 50,65 €

    Imprescindibles Vermut I es una selección de 6 vermouths con la que poder hacer un delicioso recorrido por la cuna del vermut, Reus, sorbo a sorbo. Degusta 6 vermuts diferentes y déjate sorprender por cada uno de ellos.

    1 botella de Vermouth Olave Reserva
    1 botella de Vermouth Rofes Rojo
    1 botella de Vermouth De Muller Reserva
    1 botella de Vermouth Fot-li Rojo
    1 botella de Vermouth Cori Negre
    1 botella de Vermouth Yzaguirre Rojo

  • Vermouth Dos Déus Origins Smoked Rojo
    10,25 €

    Vermouth Dos Déus Origins Smoked Rojo es un vermut elaborado por Priorat B&D Lab en la localidad de Bellmunt del Priorat, corazón de la celestial y bella Priorat.  Es un vermouth complejo y con un inusual toque ahumado que quien lo prueba queda totalmente fascinado.

  • Vermut Estones PX
    19,80 €

    Vermut Estones PX un vermut rojo muy singular elaborado con uva Pedro Ximénez que viene de la mano de Vins de Mas el Sersal debajo de una receta muy golosa con la combinación de botánicos que maceran el Pedro Ximénez y que aportan al vermut de Estones una personalidad propia. Un vermut realmente sorprendente que no se te puede explicar, debes probar.

    Medalla de Oro - Premis Vinari 2023

  • Vermut Miró Rosé
    7,25 €

    Vermut Miró Rosé es el nuevo vermouth rosado de Vermuts Miró elaborado con más de 48 botánicos. Éste es un vermouth evolucionado para tomar entre horas en formato de copa larga o cocktail. Tiene un carácter especial y muy fresco. Anímate a  hacer la combinación perfecta: 50% Miró Rosé y 50% Tónica y disfrutar del momento.

    Gluten Free - Vegano

  • Vermut Miró Rojo 75cl
    Special Price 4,95 € Regular Price 5,50 € Estalvi 10%

    Vermut Miró Rojo es un vermú rojo, el auténtico vermut de Reus conocido por todo el mundo. Siempre siguiendo la receta familiar mejor guardada a lo largo de los años que le hace inimitable por su exquisito sabor único. Inconfundibles aromas y en boca sutilmente dulce con un ligero toque amargo.

    FORMATO BOTELLA 75cl

  • Vermut Les Cousins Donzell
    11,50 €

    Vermut Les Cousins Donzell es un vermut con base de vino rosado que sorprende por su vuelta a lo orígenes pero con un guiño de modernidad. Es un vino aromatizado, de sabor refinado y elegante que no debes dejar de probar.

  • Vermouth Yzaguirre Herbal Vintage
    13,25 €

    Vermouth Yzaguirre Herbal Vintage es un vermut del Celler Sort del Castell que deleita en nariz y en boca a aquel que lo toma por su gran sabor. Envejecido en sistema tradicional de solera durante cinco años, nos encontramos con un vermut muy especial.

  • Bag in Box Vermut El Bandarra 3 lts + 1 ampolla regal
    19,95 €
    Sense estoc

    PROMOCIÓ, AL COMPRAR UN BOX DE 3 L
    ET REGALEM UNA AMPOLLA DE 50CL

    El Bandarra és la versió millorada del Vermut clàssic dels bars de tota la vida. Suau i llaminer amb un bon equilibri entre dolçor i amargor. Pren-te'l amb gel i una rodanxa de taronja.

    Ara amb una ampolla de vermut de mig litre de regal!. Un bandarrí que podràs reomplir del bag in box de 3 litres.

  • Vermut El Bandarra Blanc

    El Bandarra Blanc és un vermut blanc, la versió més suau del bandarrisme. Un vermut ideal per als millors aperitius, fresc, cítric i amb un intens aroma a no m'esperis despert.

  • Vermut El Bandarra Rosat

    El Bandarra Rosat és un vermut rosat, el més chick de la família bandarra. És com mossegar un pastís de formatge, rendir-se al rosa i res més. Aromes dolços, frescos i saborosos per gaudir en molt bona companyia i sense pressa.

  • Vermouth Olave Vermell Reserva Especial
    9,25 €

    Olave Rojo Reserva Especial és un vermouth de gama alta que representa l'evolució de l'Olave vermell tradicional. És fi, equilibrat i molt estructurat. Per gaudir amb la millor companyia, glop a glop.



    Millor Vermouth de Catalunya 2020 - Premis Vinari Vermut Catalans 2020
    Vinari d'Or 2020 al Millor Vermouth Reserva - Premis Vinari Vermut Catalans 2020

  • Vermouth Fontalia Sweet White
    6,95 €
    Sense estoc

    Vermouth Fontalia Sweet White és un vermut blanc dolç elaborat amb els millors vins de la zona del Priorat. És un vermut fresc amb notes afruitades i lleugers tocs especiats.

    PREMIS
    Premis Vinari dels Vermuts Catalans 2019 - Vinari d'Or

  • Vermut Xalar
    12,60 €

    Vermut Xalar és un vermut blanc de caràcter mediterràni ideal per gaudir amb la familía i els amics. Vermut de caràcter, molt fresc i complex elaborat amb més de 30 plantes i espècies que aporten complexitat, frescor i delicadesa.

  • Vermouth Dos Déus Origins Reserva Blanco
    10,25 €

    Vermouth Dos Déus Origins Reserva Blanco es un vermouth blanco de gama joven y fresca que vuelve a la raíces del vermouth del Priorat. Suave y refrescante con una fusión de aromas típicamente mediterráneos.

    Medalla de Plata - San Francisco World Spirits Competition 2021
    Medalla de Oro - Premios Vinari 2021

  • Vermouth Dos Déus Origins Reserva Rojo
    10,25 €

    Vermouth Dos Déus Origins Reserva Rojo es un vermouth rojo reserva que vuelve a las raíces del vermouth del Priorat. Un vermouth que seduce por sus aromas especiados y una sensación semidulce en boca.

    Vinari Gran Or - Premis Vinari dels Vermuts Catalans 2022
    Millor Vermut de Catalunya - Premis Vinari dels Vermuts Catalans 2022

  • Vermouth Olave Blanc
    6,95 €

    Vermouth Olave Blanc és un vermut blanc, un aperitiu excel·lent amb pas per bóta i repòs en ampolla. Aromes complexos i pas per boca persistent i amb final amarg i durador.

    ¡COMPRA 3 VERMUT OLAVE I DE REGAL 2 GOTS!
    *fins a final d'existències

  • Concentrat per Vermut Vermell The Syrup Factory
    2,45 €
    Sense estoc

    Concentrat per Vermut Vermell The Syrup Factory és un extracte concentrat (sense alcohol) que es pot barrejar amb vi, cava, cervesa entre altres licors per obtenir un vermut vermell únic. També es pot barrejar amb aigua o aigua amb gas per fer-ho sense alcohol.

    Com s'utilitza?
    Barreja tot el contingut de la llauna amb la base que vulguis utilitzar pel teu vermut (75 cl / 1 ampolla): vi negre, blanc, escumós, aigua amb gas, etcètera. Només has de barrejar bé i ja tindràs llest el teu vermut.

    Aquest kit de vermut és una manera divertida i creativa per a que creïs un vermut únic fet per tu.

    Format: Llauna de 200ml

  • Concentrat per Vermut Blanc The Syrup Factory
    2,45 €
    Sense estoc

    Concentrat per Vermut Blanc The Syrup Factory és un extracte concentrat (sense alcohol) que es pot barrejar amb vi blanc, cava, cervesa entre altres licors per obtenir un vermut blanc únic. També es pot barrejar amb aigua o aigua amb gas per fer-ho sense alcohol.

    Com s'utilitza?
    Barreja tot el contingut de la llauna amb la base que vulguis utilitzar pel teu vermut (75 cl / 1 ampolla): vi negre, blanc, escumós, aigua amb gas, etcètera. Només has de barrejar bé i ja tindràs llest el teu vermut.

    Aquest kit de vermut és una manera divertida i creativa per a que creïs un vermut únic fet per tu.

    Format: Llauna de 200ml

  • Concentrat per Sangria The Syrup Factory
    2,45 €

    Concentrat per Sangria The Syrup Factory és un extracte concentrat (sense alcohol) que es pot barrejar amb vi o cava per obtenir una sangria única. També es pot barrejar amb aigua o aigua amb gas per fer-ho sense alcohol.

    Com s'utilitza?
    Barreja tot el contingut de la llauna amb la base que vulguis utilitzar per la teva sangria (75 cl / 1 ampolla): vi negre, blanc, escumós, aigua amb gas, etcètera. Només has de barrejar bé i ja tindràs llesta la teva sangria.

    Aquest kit de sangria és una manera divertida i creativa per a que creïs una sangria única feta per tu.

    Format: Llauna 200ml




  • Vermut Iris Blanc Garrafa 5L
    23,50 €

    Garrafa de 5 litres de Vermut Iris Blanc elaborat amb una selecció de vins i plantes aromàtiques que segueixen la fórmula tradicional de dècades. Aroma molt suau i penetrant mentre que en boca es presenta dolç i melós.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Rating