Vermut Xalar

En estoc
Graduació 
16 %
Ampolla 
75cl
Codi
8437014391848
12,60 €

Detalls

Vermut Xalar és un vermut blanc de caràcter mediterràni elaborat a base de vi blanc, most de raïm fortificat i una trentena d'ingredients naturals entre herbes aromàtiques, cítrics i espècies. Un vermut ideal per gaudir amb la família i els amics.

NOTA DE CATA
Color ambre molt brillant. En nas, ens trobem espècies de tronc, flors seques, balsàmics i pells de cítrics. Tot aquest conjunt transmet un vermut molt fresc i complex. Mentre en boca tenim una entrada molt fresca, plena i intensa amb un llarg recorregut. Vermut de caràcter.

ELABORACIÓ
Elaborat a base de vi blanc, most de raïm fortificat i una trentena d'ingredients naturals entre els quals trobem herbes aromàtiques, cítrics i espècies. Destaquen plantes aromàtiques locals com el romaní, farigola i fonoll, plantes balsàmiques com l'anís verd, sajolida i llorer. Maceració de pells de cítrics, arrels, espècies i flors. En total un conjunt de més de 30 plantes i espècies diferents que aporten complexitat, frescor, delicadesa i un caràcter amarg, persistent i agradable.

MARIDATGE
Ideal com aperitiu, sol o ben fred, sense additius o bé com complement en cocteleria.

PREMIS
Vinari de Plata en la categoria de Vermut Innovador - Premis Vinari 2021
Premi a la Millor Etiqueta - Premis Vinari 2021

Més Informació

Més Informació
CellerCeller Coca i Fitó
Ampolla75cl
Graduació16 %

Ressenyes

Esteu revisant:

Vermut Xalar