977 316 135 Trucades + whatsapp ( 8-20h )

Benvinguts a Vinateria Tot Vi

Rías Baixas

A la D.O. Rías Baixas, la majoria de vinyes es troben ubicades a poca distància del mar, per la qual cosa són terrenys baixos i poc profunds. Aquesta ubicació provoca que els terrenys es caracteritzin per ser principalment sorrencs i minerals, especialment granítics, i una mica àcids, cosa que els confereix tocs de salinitat als vins.

El raïm "albariño" és el raïm protagonista de la D.O. Rías Baixas. El raïm és petit, no supera els 125 grams de pes i realitzen una maduració primerenca. Es tracta d'un raïm dolç i glicèric, amb un alt nivell de sucre i acidesa cosa que li confereix una gran frescor als vins. En canvi, la D.O. compte també amb altres varietats, tant blanques com tintes. Entre les blanques cal destacar la varietat treixadura, caiño blanco y loureira.

El clina és d'influència atlàntica amb temperatures suaus i elevades precipitacions que disminueixen en l'època estival. La temperatura mitjana durant l'hivern ronda els 10ºC i amb prou feines existeix una petita diferència entre el dia i la nit.

8 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

 • Albariño X de Xeito 2017

  X de Saó del Coster és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño de raïm ecològic. És un vi afruitat, fresc i mineral.

  Saber més
  9,50 €

  Fora d'existència

 • Terras Gauda 2020

  Terras Gauda és un excel·lent vi blanc coupage d’Albariño, Loureiro i Blanc Caiño, varietats indígenes que es combinen i complementen l’un amb l’altre perfectament amb la varietat principal que és l’Albariño. La combinació de varietats resulta sorprenent. És un vi de gran complexitat, estructurat i untuós.

  Saber més
  13,90 €

 • Torre la Moreira 2019

  Torre la Moreira és un Rías Baixas elaborat 100% amb raïm albariño, seleccionat i recol·lectat manualment, a la finca La Moreira. Un vi espectacular amb un sabor molt llaminer, franc, suau i afruitat.

  Saber més

  Fora d'existència

 • Martín Códax 2020

  Martín Códax és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño. És un vi envolvent, fresc i amb bon equilibri, l'Albariño que no pots deixar de provar.

  Saber més
  9,75 €

 • Paco & Lola 2020

  Paco & Lola és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño. És l'Albariño més chic, fresc i divertit de les Rías Baixas. Té una sorprenent intensitat aromàtica que no deix indiferent a qui el prova.

  Saber més
  9,95 €

 • Mar de Frades 2020

  Mar de Frades és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño molt atlàntic amb records marins. Aromes salins, fresc, fruitós i tropical. Abanderat de diversos premis en la premsa especialitzada, no te'l perdis.

  Saber més

 • Marieta Albariño 2020

  Marieta és el primer Albariño blanc semisec que s'elabora amb raïm Albariño. Gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca ens trobem amb un vin de pas llaminer i intens.

  Saber més
  7,50 €

 • Alba Martin Albariño 2019

  Alba Martin és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño reflex de la seva terra el Val do Salnés. Albariño fresc i afruitat que sap conjugar com ningú el clàssic amb el modern. És un vi que transmet la franquesa de l'oceà Atlàntic. Una delícia per tots els sentits.

  Saber més
  7,75 €

8 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidad analítica. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Enlace Política de cookies
X