977 316 135 Trucades + whatsapp ( 8-20h )

Benvinguts a Vinateria Tot Vi

Rías Baixas

A la D.O. Rías Baixas, la majoria de vinyes es troben ubicades a poca distància del mar, per la qual cosa són terrenys baixos i poc profunds. Aquesta ubicació provoca que els terrenys es caracteritzin per ser principalment sorrencs i minerals, especialment granítics, i una mica àcids, cosa que els confereix tocs de salinitat als vins.

El raïm "albariño" és el raïm protagonista de la D.O. Rías Baixas. El raïm és petit, no supera els 125 grams de pes i realitzen una maduració primerenca. Es tracta d'un raïm dolç i glicèric, amb un alt nivell de sucre i acidesa cosa que li confereix una gran frescor als vins. En canvi, la D.O. compte també amb altres varietats, tant blanques com tintes. Entre les blanques cal destacar la varietat treixadura, caiño blanco y loureira.

El clina és d'influència atlàntica amb temperatures suaus i elevades precipitacions que disminueixen en l'època estival. La temperatura mitjana durant l'hivern ronda els 10ºC i amb prou feines existeix una petita diferència entre el dia i la nit.

8 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

8 Article(s)

Configura sentit descendent
per pàgina

Quadrícula  Llista 

Utilizamos cookies propias y de terceros con finalidad analítica. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Enlace Política de cookies
X