Blanc

View as Graella Llista

Articles 121-140 de 162

Page
per pàgina
Fixar Direcció Descendent
  1. Adrenats Xarel·lo Vermell 2015 - AdrenatsAdrenats Xarel·lo Vermell 2015 - Adrenats
    • Descompte 15%
    Adernats Xarel·lo Vermell
    Special Price 8,10 € Regular Price 9,50 € Estalvi 15%
    Adernats Xarel·lo Vermell  o “Caroixà de Marina” és un vi blanc jove monovarietal, 100% Xarel·lo Vermell, varietat ancestral del mediterrani tarragoní. Un vi complex i estructurat pero fresc i singular.
  2. Gramona Vi de Glass Riesling 2011 - DO PenedèsGramona Vi de Glass Riesling 2011 - DO Penedès
    Gramona Vi de Glass Riesling
    16,95 €
    Gramona Vi de Glass Riesling és un vi dolç de fred elaborat amb raïm recollit tardanament 100% Riesling. És un vi de gran expressivitat aromàtica ademés de ser afruitat molt concentrat, dolç i refrescant al mateix temps.
  3. Gramona Vi del Glass Gewürztraminer - DO PenedèsGramona Vi del Glass Gewürztraminer - DO Penedès
    Gramona Vi de Glass Gewürztraminer
    16,95 €
    Gramona Vi del Glass Gewürztraminer és un vi dolç de fred elaborat amb raïm recollit tardanament 100% Gewürztraminer. És un vi afruitat molt concentrat, dolç i refrescant al mateix temps.
  4. Il·lusió Blanc - Celler Clua (Do Terra Alta)Il·lusió Blanc - Celler Clua (Do Terra Alta)
    Il·lusió Garnatxa Blanca 2022
    Il·lusió Blanc és un vi monovarietal, 100% Garnatxa Blanca de les vinyes d'Obac de la Cova. És un vi aromàtic amb un bon equilibri en boca, fresc i agradable que convida a una segona copa.
  5. Rebuf - Celler Vendrell Rived (DO Montsant)Rebuf - Celler Vendrell Rived (DO Montsant)
    Rebuf 2022
    8,25 €
    Rebuf és un vi blanc jove elaborat amb les varietats Macabeu i Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa el potencial de les varietats de la DO Montsant. És molt aromàtic i complex gràcies a la garnatxa blanca mentre que el macabeu li dona un toc de frescor.
  6. Cal Pla Blanc - Celler Cal Pla (DOQ Priorat)Cal Pla Blanc - Celler Cal Pla (DOQ Priorat)
    Cal Pla Blanc 2016
    10,15 €
    Cal Pla Blanc és un vi blanc jove coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell d'una petita bodega del Priorat. És un vi aromàtic en nas mentre que en boca es presenta dens, ampli i rodó.
  7. Terroir Històric Blanc - Terroir al Limit (DOQ Priorat)Terroir Històric Blanc - Terroir al Limit (DOQ Priorat)
    Terroir Històric Blanc 2021
    Terroir Històric Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanc i Macabeu que expressa al màxim les característiques del terroir del Priorat. És un vi on en boca domina la garnatxa blanc en tot moment.
  8. Raret Blanc - Celler Vins SingularsRaret Blanc - Celler Vins Singulars
    RAR Essència Blanc 2018
    13,95 €
    Raret Blanc es un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Chenin Blanc procedents de la zona del Priorat. És un vi molt aromàtic, llaminer i amb un toc d'acidesa que li dóna un gran frescor, convidant a prendre un altre glop.
  9. Rar Tinto - Celler Vins SingularsRar Tinto - Celler Vins Singulars
    Lo noi del Saxo Blanc 2021
    8,90 €
    Lo noi del Saxo Blanc és un vi blanc (DO Terra Alta) cupatge de Garnatxa blanca i Macabeu elaborat per Bielsa Ruano vins. És un vi elegant, voluminós, molt sedós i untuós. Postgust llarg que incita a seguir bevent fins que la melodia del Saxo acabi.
  10. Nunci Abocat - Celler Mas de les Pereres (DOQ Priorat)Nunci Abocat - Celler Mas de les Pereres (DOQ Priorat)
    Nunci Abocat 2018
    15,90 €
    Nunci Abocat és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell. És un vi de gran expressió floral i fruitera barrejat amb la mineralitat del terroir priorati.
  11. Selfie Blanc - Winelovers in the air (DO Montsant)Selfie Blanc - Winelovers in the air (DO Montsant)
    Petites Estones Blanc 2022
    9,50 €
    Petites Estones Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de la zona de Batea amb aromes afruitats i sumament carnós i volum. Gaudir del Petites Estones, és gaudir de petits-grans moments.
  12. Nunci Blanco - Celler Mas de les Pereres Nunci Blanco - Celler Mas de les Pereres
    Nunci Blanc 2016
    Nunci Blanc és un vi blanc criança coupage de Garnatxa i Macabeu procedents de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi elegant i complex que expressa el terroir del Priorat.
  13. Fenomenal 2020Fenomenal 2020
    Fenomenal 2020
    7,95 €
    Fenomenal és un vi blanc jove coupage de Verdejo i Viura. Vi d'intensos aromes florals, cítrics i de fruita tropical. Un vi fresc.
  14. Maragda Blanco - Mas Llunes Vinyes i Cellers (DO Empordà)Maragda Blanco - Mas Llunes Vinyes i Cellers (DO Empordà)
    Maragda Blanc 2021
    6,85 €
    Maragda Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Com el seu nou simbolitza és l'eterna joventut, reneix en cada nova anyada per poder oferir-nos sempre els aromes i sabors frescos i subtils de la seva joventut. Vi fresc, afruitat i lleuger.
  15. Singulars Garnatxa Roja - Mas Llunes Vinyes i Cellers (Do Empordà)Singulars Garnatxa Roja - Mas Llunes Vinyes i Cellers (Do Empordà)
    Singulars Garnatxa Roja
    Singulars Garnatxa Roja és un vi blanc monovarietal 100% garnatxa roja de ceps de més de 70 anys provinents del paratge de Fontanilles. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada provinent de varietats autòctones i vinyes d'on s'elaboren quantitats molt petites.
  16. Pedro Ximénez Don PX - Bodegas Toro Albalá SLPedro Ximénez Don PX - Bodegas Toro Albalá SL
    Pedro Ximénez Don PX
    18,90 €
    Pedro Ximénez Don PX és un vi  dolç monovarietal, 100% elaborat amb la varietat Pedro Ximénez. Vi dolç, de pas golós però final llarg, melós i untuós.
  17. Dos Claveles 2016 Toro Albalá - Bodegas Toro Albalá SLDos Claveles 2016 Toro Albalá - Bodegas Toro Albalá SL
    Dos Claveles 2021 Toro Albalá
    Dos Claveles Toro Albalà és un vi blanc sec monovarietal, 100% Pedro Ximénez. Vi fresc amb notes fruiteres mentre que en boca és equilibrat.
  18. Dent de Lleó - Celler Mas Vicenç (DO Tarragona)Dent de Lleó - Celler Mas Vicenç (DO Tarragona)
    Dent de Lleó 2020
    11,25 €
    Dent de Lleó és un vi blanc criança coupage de Chardonnay i Garnatxa Blanca. Vi complexe: cremós en boca, delicat i llarg.
  19. Singulars Garnacha Blanca - Mas Llunes Vinyes i Celles (DO Empordà)Singulars Garnacha Blanca - Mas Llunes Vinyes i Celles (DO Empordà)
    Singulars Garnatxa Blanca
    Singulars Carinyena Blanca és un vi blanc monovarietal, 100% Carinyena Blanca provinent de la selecció de ceps d'aquesta varietat d'una vinya de més de 70 anys del paratge de Fontanilles plantada en terrenys de pissarra. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada; sempre provinent de varietats autòctones i vinyes molt velles i elaborades en petites quantitats.
  20. Barranc dels Comellars - Mas Igneus (DOQ Priorat)Barranc dels Comellars - Mas Igneus (DOQ Priorat)
    • Recomanat
    • Transport Gratuït x6
    Vino Blanco 11:11 Make a wish wine
    Rating:
    80 % of 100
    11,11 €
    11:11am MAKE A WISH WINE son 60 segundos embotellados esperando tú momento. Es ese instante mágico donde desear hasta ponernos ciegos. Ciegos de DESEOS. Cerrar los ojos y sobretodo, desear fuertemente. ¿Y sabes lo mejor? DESEAR, BRINDAR Y COMPARTIR con quién tú más quieres. ¿Tienes las copas preparadas? ¿y el vino?Vino blanco joven coupage de Garnacha Blanca y Muscat. Un vino fresco y muy aromático, una delicia para los sentidos.
View as Graella Llista

Articles 121-140 de 162

Page
per pàgina
Fixar Direcció Descendent