Terra Alta

La zona de producció i elaboració de la Denominació d'Origen Terra Alta està situada al sud de Catalunya. El seu paisatge manté tots les característiques típiques de les terres d'interior. Es troben les varietats més tradicionals com són les garnatxes i també uns altres com  Macabeu, Parellada i Samsó

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

18 Articles

Comprant per
  • Prohom Conceptia Negre Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Negre es un vino tinto de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet, tres variedades elaboradas en la Terra Alta. Es un vino apto para cualquier ocasión y con el que disfrutar con todos los sentidos.

  • Via Terra Negre 2020
    9,35 €

    Via Terra Negre és un vi monovarietal, 100% Garnatxa Tinta que mostra les millors característiques d'aquesta per la seva frescor, fuita i zero maquillatge durant el procés enològic. Vi jove amb un toc de fusta que resulta un vi pur, fresc i gastronòmic.

  • Ennak 2022
    6,95 €

    Ennak es un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Merlot i Ull de Llebre. Un vi fresc i jove amb aromes fruiters mentre que en boca es presenta fresc, suau i lleuger.

  • Llepolia Negre
    9,15 €

    Llepolia Negre és un vi jove elaborat amb un 60% de Samsó i un 40% de Garnatxa Negra. Té una criança de 3 mesos en bótes de roure francès. És un vi carnós, sedós, llarg i elegant.

  • Almodí Petit Negre 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Carinyena. Vi d'aromes a fruites i notes especiades. En boca es presenta rodó i envoltant.

  • Almodí Roure 2022

    Almodí Roure és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Borruda. Un negre elegant que es presenta molt agradable, fresc i aromàtic. Un semicriança que desitjaràs probar i repetir.

  • Mas d'en Pol Negre 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon procedents de ceps plantats en terres calcaris-arcillosos. És un vi concentrat, agradable i ben equilibrat.

  • Lo noi del Saxo Negre 2020
    8,90 €

    Lo noi del Saxo Negre és un vi negre (DO Terra Alta) cupatge de Garnatxa Negra i Sirà elaborat per Bielsa Ruano vins. És un vi elegant, voluminós, molt sedós i untuós. Posgust llarg que incita a seguir bevent fins que la melodia del Saxo acabi.

  • Bag in Box Celler Arrufí Negre
    10,75 €

    Bag in Box Celler Arrufí Negre és un vi negre monovarietal, 100% Garnacha. Vi jove, ecològic i vegà ideal per al dia a dia on destaquen les aromes a fruita mentre que en boca ens trobem un vi molt estructurat i equilibrat.

  • Artiola cupatge Negre
    4

    Artiola Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa Negra i Syrah - Cabernet - Ull de Llebre. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, nas molt afruitat amb notes especiades mentre que en boca és fruiter i potent.

  • Artiola Garnatxa Negra
    6,95 €

    Artiola Garnatxa Negra és un vi negra jove monovarietal, 100% Garnatxa Negra. Un vi elegant, delicat amb personalitat i que expressa el seu origen i territori.

  • L'Abrunet Negre 2021

    L'Abrunet Negre és un vi negre coupage de Garnatxa Fina i Carinyena elaborat mitjançant agricultura ecològica. Vi molt aromàtic amb tocs especiats inicialment mentre que en boca és fresc, ampli i llaminer.

  • Secrets de Mar Negre 2020
    Special Price 7,50 € Regular Price 7,90 € Estalvi 5%

    Secrets de Mar Negre és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa Negra i Syrah procedents de vinyes velles de més de 30 anys d'edat. Vi aromàtic en nas mentre que en boca és fresc, complex i molt suau. La nova gamma de Clos Galena que sorprendrà a tots els teus sentits.

  • Vi negre Tarrone garrafa 2L
    4,50 €

    Vi negre Tarrone és un vi negre elaborat a Batea (Terra Alta) en garrafa de 2 litres, envàs de plàstic.

  • Vi negre Tarrone garrafa 5L
    10,25 €

    Vi negre Tarrone és un vi negre elaborat a Batea (Terra Alta) en garrafa de 5 litres, envàs de plàstic.

  • Bag in Box vi negre Tarrone 15L
    32,50 €

    Vi negre Tarrone és un vi negre elaborat a Batea (Terra Alta) en bag in box de 15 litres.

  • Vall Major Negre

    Vall Major és un vino negre monovarietal, 100% Garnatxa procedent de vinyes seleccionades amb més de 25 anys. Un vi intens, carnós i molt saborós que et farà repetir i gaudir.

  • Clot d' Encís Negre

    Clot d'Encís negre és un vi negre cupatge de Garnatxa, Sirà i Samsó procedents de vinyes seleccionades. Un negre afruitat i amb cos que expressa les virtuts de la terra i zona d'on prové.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating