Terra Alta

La zona de producció i elaboració de la Denominació d'Origen Terra Alta està situada al sud de Catalunya. El seu paisatge manté tots les característiques típiques de les terres d'interior. Es troben les varietats més tradicionals com són les garnatxes i també uns altres com  Macabeu, Parellada i Samsó

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 22

Comprant per
  • Prohom Conceptia Negre Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Negre es un vino tinto de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet, tres variedades elaboradas en la Terra Alta. Es un vino apto para cualquier ocasión y con el que disfrutar con todos los sentidos.

  • Prohom Experientia Negre Eco 2020
    9,90 €

    Prohom Experientia Negre es un vino tinto crianza de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha, Cariñena, Syrah y Cabernet Sauvignon elaboradas en la Terra Alta. Es un vino fino y elegante que sorprende por su gran aromonia y sus sensaciones primarias. Un vino que no deja indeferente y te hace querer seguir degustándolo más y más.

  • Llàgrimes de Tardor Negre Criança 2018
    8,95 €

    Llàgrimes de Tardor és un negre criança elaborat amb Garnatxa negra, Samsó, Syrah i Cabernet Sauvignon. La collit és 100% pròpia i està elaborat amb cura per preservar l'empremta del terrer mediterrani i el caràcter varietal. Un vi amb cos i ànima.

  • Primicia Crianza

    Primicia Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Sirà procedents de vinyes seleccionades de més de 25 anys. Un vi intens i complexe en nas i amb cos en boca. El primer vi embotellat del Celler Batea, un vi amb molta historia a les seves espatlles.

  • Ennak + Plus 2019
    8,95 €

    Ennak + Plus és un vi negre criança coupage de Cabernet Sauvignon, Garnatxa negre, Carinyena, Garnatxa tintorera i Sirà, diferents varietats autòctones cultivades de manera ecològica. Vi fresc en nas mentre que en boca és suau i lleuger.

  • LaFou El Sender
    11,50 €

    LaFou El Sender es un vino tinto coupage de Garnacha Tinta, Syrah y Morenillo procedentes de viñas situadas en Mas Gabrielet. Es un vino de gran calidad, mucho carácter y gran calidad. En él se exhibe una amplia paleta aromática mientras que en boca nos encontramos con un vino con volumen y fresco.

  • Ennak 2022
    6,95 €

    Ennak es un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Merlot i Ull de Llebre. Un vi fresc i jove amb aromes fruiters mentre que en boca es presenta fresc, suau i lleuger.

  • Almodí Petit Negre 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Carinyena. Vi d'aromes a fruites i notes especiades. En boca es presenta rodó i envoltant.

  • Bàrbara Forés Rosado 2021
    8,25 €

    Bàrbara Forés Rosat és un vi rosat Coupage de Garnatxa, Syrah i Carinyena. És un rosat molt suggerent en tots els sentits, sec i fresc. Ideal per a qualsevol ocasió.

  • Bàrbara Forés Negre 2019
    10,25 €

    Bàrbara Forés Negre és un vi negre criança Coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi potent i de gran personalitat que ens sorprèn en tots els sentits.

  • Tempus 2019
    12,65 €

    Tempus és un vi negre criança Coupage de Syrah, Garnatxa, Carinyena i Merlot. Un vi excepcional d'aromes afruitats en nas, mentre que en boca es presenta molt amable i carnós. Un criança ideal per qualsevol ocasió que et farà gaudir.

  • Llàgrimes de Tardor Grans Anyades Reserva 2018
    12,25 €

    Llàgrimes de Tardor Grans Anyades Reserva és un vi negre reserva cupatge de Garnatxa, Syrah, Cabernet Sauvignon i Carinyena. Un vi reserva fet d'una petita part de les millors collites de Llàgrimes de Tardor.

  • Mon Pare Tinto Les Vinyes del Convent
    19,50 €

    Mon Pare es un vino tinto crianza de la  bodega Les Vinyesdel Convent (Horta de Sant Joan) coupage de Garnacha, Syrah y Cabernet Sauvignon. Un vino elaborado con paciencia para encontrar su autenticidad, su mejor expresión. Éste es un vino muy agradable y aromáticamente complejo mientras que en boca es suave y equilibrado.

  • Mas d'en Pol Negre 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon procedents de ceps plantats en terres calcaris-arcillosos. És un vi concentrat, agradable i ben equilibrat.

  • Via Edetana Negre 2020

    Via Edetana Negre és un vi cupatge de Garnatxa, Syrah i un toc de Carinyena. Després del seu respectuós pas per fusta mostra el caràcter golós, especiat i intens de les vinyes de les que procedeix.

  • Mil·lenium 2017
    20,95 €

    Mil·lenium és un vi negre coupage de Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon i Syrah. És un vi d'aromes concentrats on prenen protagonisme les notes balsàmiques, molt carnós i de justa acidessa.

  • Mas d'en Pol Barrica 2017
    9,25 €

    Mas d'en Pol Barrica és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot procedentes de les vinyes Mas d'en Pol, Pla Setena i Mas d'Àries. És un vi aromàtic, amb bona acidesa en boca i fresc.

  • Lo noi del Saxo Negre 2020
    8,90 €

    Lo noi del Saxo Negre és un vi negre (DO Terra Alta) cupatge de Garnatxa Negra i Sirà elaborat per Bielsa Ruano vins. És un vi elegant, voluminós, molt sedós i untuós. Posgust llarg que incita a seguir bevent fins que la melodia del Saxo acabi.

  • Artiola cupatge Rosat

    Artiola Rosat és un vi rosat jove coupage de Garnatxa Negra i Syrah. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, té un nas floral i una boca saborosa amb un regust dolç.

  • Artiola cupatge Negre
    4

    Artiola Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa Negra i Syrah - Cabernet - Ull de Llebre. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, nas molt afruitat amb notes especiades mentre que en boca és fruiter i potent.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating