Ribera del Duero

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-31 de 31

  • Protos Criança 2014

    Protos Criança és un vi negre 100% Tempranillo amb una criança de 26 mesos, 14 d'ells en barrica de roure americà i francés i uns altres 12 en la seva propia ampolla. Vi amb un paladar estructurat i carnós, amb tanins madurs i grassos.

  • Finca Villacreces
    21,00 €

    Finca Villacreces és un vi negre criança elaborat amb Tempranillo (86%), Cabernet Sauvignon (10%) i Merlot (4%). Té una criança de 14 mesos en barrica de roure francés, 100% gra fi. Expressiu aroma de cacau fi, roure cremós, fruita madura, expressió fruitera i complexa.

  • Psi 2020
    39,90 €

    Psi és un vi negre elaborat amb raïm Tempranillo (93%) i Garnatxa (7%). Un vi sucós, intens en boca, amb notes especiades i molts subtils de criança, deliciós i refrescant.

  • Pago de los Capellanes Criança 2018
    25,60 €

    Pago de los Capellanes Criança és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre. Un vi essencial. Tàndem entre equilibri i integritat. Vi molt franc i suau.

  • Pago de los Capellanes Roble 2022
    14,60 €

    Pago de los Capellanes Roure és un vi negre jove monovarietal, 100% Tempranillo. És un vi amb un pas per boca ampli, elegant i persistent.

  • Pago de los Capellanes Finca El Nogal 2019
    56,60 €

    Pago de los Capellanes Finca el Nogal és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre, selecció clonal de la Finca El Picón. Un vi imparable, poderós i exquisit, en definitiva un vi que omple tots els nostres sentits.

  • Pago de Carraovejas Crianza 2020
    37,50 €

    Pago de Carraovejas Criança és un vi negre coupage de Tinto Fino, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes velles del propi celler situades a les afores de Peñafiel. El seu pas per barrica el fan la delícia dels amants del vi, és delicat i elegant. Un vi especial per qualsevol ocasió.

  • Pago de Carraovejas Reserva 2014
    44,95 €
    Sense estoc

    Pago de Carraovejas Reserva és un vi negre coupage de Tinto Fino, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes velles situades a les afores de Peñafiel. És un vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca és llaminer, sedós i carnós.

  • Tamiz de Teófilo Reyes
    7,95 €

    Tamiz Tinto Roble és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre procedent de les vinyes més joves de la bodega. Un negre que porta en la seva identitat les característiques i el nivell de qualitat de Teófilo Reyes. Aromes a fruita fresca mentre que en boca és un vi molt marcat.

  • Vega Sicilia Valbuena 5 2017
    168,00 €
    Sense estoc

    Vega Sicilia Valbuena 5 és un vi negre reserva cupatge d'Ull de llebre o Tinto Fino com a raïm predominant i Merlot. aquest vi és el perfecte equilibri entre elegància, complexitat i concentració. És pura harmonia. Un vi viu i madur que ens mostra l'esplendor de cada anyada.

  • Macán Clásico 2017
    44,50 €
    Sense estoc

    Macán Clásico és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Lebre procedent d'una acurada selecció de parceles velles. Aquest vi és una aposta per la finor, l'elegància, complexitat i la potència.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating