Priorat

La Denominació d'Origen Qualificada Priorat abasta un petit territori del qual solament 1.600 han estat plantades de vinya. L'orografia és molt accidentada, això implica que el cultiu de les vinyes sigui complicat, exigent i molt costós. Les vinyes produeixen molt poc, a canvi, ofereixen un raïm de qualitat excepcional que, en mans dels seus apassionats viticultors, acaba convertint-se en uns vins reconeguts a tot arreu pel seu marcat caràcter i la seva extraordinària complexitat. Recomanem els vins Mas Plantadeta

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

15 Articles

Comprant per
  • Llum d'Alba 2022
    17,50 €
    Sense estoc

    Llum d'Alba és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca, Viognier i Macabeu procedents de vinyes situades a Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. És un vi amb una entrada en boca nerviosa però amb un final fresc i llaminer.

  • Abracadabra 2019
    28,95 €

    Abracadabra és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Macabeu procedents de vinyes situades en la localitat de Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. Un vi fresc, elegant i aromàtic.

  • Nelin 2018
    38,50 €

    Nelin és un vi blanc criança que té com a base la garnatxa blanca encara que va acompanyada d'una llarga llista de varietats en el seu coupage (Viognier, Pinot Noir, Macabeu, Pedro Ximénez i Marsanne). Nelin és l'harmonia del terrer del Priorat, un blanc que no deixa indiferent a ningú. En boca ofereix molts matissos sent un vi fresc i rodó però amb molt caràcter.

  • L'Ermita 2014
    1.735,00 €
    Sense estoc

    L’Ermita és un vi negre coupage de Garnatxa, Samsó i Raïm Blanc procedentes de la Finca l'Ermita situada a Gratallops. És un vi limitat, exclusiu, harmònic i amb una força inexplicable. Definit com una de les grans joies ecnològiques del panorama español, l'Ermita anyada 2011 està qualificat com "excel·lent".

  • L'Ermita 2008
    1.150,00 €
    Sense estoc

    L’Ermita és un vi negre coupage de Garnatxa, Samsó i Raïm Blanc procedents de la finca l'Ermita situada a Gratallops. És un vi limitada, exclusiu, harmònic i amb una força inexplicable. És una de les grans joies enològiques del panorama espanyol, definida com "L'emoció del classicisme".

  • Cal Pla Blanc 2016
    10,15 €

    Cal Pla Blanc és un vi blanc jove coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell d'una petita bodega del Priorat. És un vi aromàtic en nas mentre que en boca es presenta dens, ampli i rodó.

  • Terroir Històric Blanc 2021

    Terroir Històric Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanc i Macabeu que expressa al màxim les característiques del terroir del Priorat. És un vi on en boca domina la garnatxa blanc en tot moment.

  • RAR Essència Blanc 2018
    13,95 €
    Sense estoc

    Raret Blanc es un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Chenin Blanc procedents de la zona del Priorat. És un vi molt aromàtic, llaminer i amb un toc d'acidesa que li dóna un gran frescor, convidant a prendre un altre glop.

  • Nunci Abocat 2018
    15,90 €

    Nunci Abocat és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell. És un vi de gran expressió floral i fruitera barrejat amb la mineralitat del terroir priorati.

  • Nunci Blanc 2016

    Nunci Blanc és un vi blanc criança coupage de Garnatxa i Macabeu procedents de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi elegant i complex que expressa el terroir del Priorat.

  • Martina Blanco 2022
    4.5

    Martina Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Moscatell i Macabeu procedents de vinyes situades a La Vilella Baixa. Vi fresc i desenfadat amb forta intensitat aromàtica. En boca és un vi viu, d'entrada suau i amb bona acidesa.

  • Vi Mama Mare Mother edició especial
    12,50 €

    Vi blanc pel dia de la Mare. Regal per a la mare.

    Mamá Mare mother és una edició especial del Plantadeta Blanc (DOC Priorat) un vi blanc cupatge de Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell.
    Amb aquest vi volem expressar en una sola paraula i dit en molts idiomes: mamá, mare, mother, mor, maman, mutter, mamãe, ama, mamma... una part d'on venim.  De la mateixa manera que el vi mostra les terres d'on prové, nosaltres som l'essència d'on venim: mama.

    Un vi amb una etiqueta única i minimalista capaç de treure el teu costat més artístic. Personalitza'l, treu el teu costat més creatiu i fes que sigui un vi únic. Fes que qui el rebi es senti especial.
    Et portem el millor vi pel dia de la mare. Un regalo original para madres primerizas o expertas, en definitiva el mejor regalo para la mejor madre.

  • Finca Dofí 2020 Álvaro Palacios
    105,00 €

    Concentració i puresa.

  • Òlbia 2018
    28,95 €
    Sense estoc

    Òlbia és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca, amb una pinzellada de Pedro Ximénez. Un vi amb una gran complexitat aromàtica i que expressa elegantment el terreny d'on procedeix, el Priorat. És una gran exclusivitat pels paladars que el poden provar. 

  • Ritme Blanc 2022
    16,50 €

    +Ritme Blanc és un vi blanc coupage variat de Garnatxa Blanca i Macabeu procedents de vinyes velles de diferents zones de la DOQ Priorat amb terreny de licorella. És un vi amb una bona intensitat aromàtica, d'entrada llaminera, recorregut fresc, amb caràcter i final llarg.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating