Montsant

La Garnatxa i la Carinyena, en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (Cabernet, Syrah, Merlot...), acaben configurant uns vins excel·lents. La DO Montsant es distingeix per repartir la seva producció des de les grans cooperatives als petits cellers familiars, joves enòlegs i enòlegs europeus que hi han fet cap.

Graella Llista
Fixar Direcció Ascendent

Articles 1-20 de 42

Comprant per
  • Bag in Box Caixa Tonta Pascona 3lts
    5

    Bag in Box Caixa Tonta Pascona 3lts és un vi negre coupage de Garnatxa i Sirà procedents de vinyes velles amb una criança estimulant mostrant un vi amb un toc especial. Aromes de gran intensitat mentre que en boca ens trobarem una entrada agradable, llaminera i amb molt frescor.

  • L'Heravi 2023

    L’Heravi Jove és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi jove molt expressiu, intens en nas i sedós en boca.

  • Les Sorts Sycar 2021
    11,50 €

    Les Sorts Sycar és un vi negre coupage de Carinyena i Syrah. És un vi d'aromes intensos molt expressius mentre que en boca és suau però amb caràcter.

    PREMIS
    Vinari de Plata 2020 Negres de Guarda - Premis Vinari 2020
    Vinari de Bronze 2020 DO Montsant - Premis Vinari 2020

  • Les Sorts Jove 2022

    Les Sorts Jove és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Sirà. Vi molt afruitat, característic de la maceración carbònica. Un negre fresc, molt suau i agradable.

  • Mas de les Vinyes Criança 2018
    8,95 €

    Mas de les Vinyes Criança és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah. És un vi de present i futur on destaca la seva força i complexitat gràcies al pas per barrica.

  • Laurona Criança 2011
    18,95 €

    Laurona Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes de més de 50 anys, i amb unes pinzellades de Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Aroma complex i intens mentre que en boca és un vi opulent i molt persistent.

  • Solà Fred Rosat 2021
    5,25 €
    4

    Solà Fred Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa i Sirà. Un vi amb un ampli ventall d'aromes en nas i, un saborós i fresc paladar. Un vi per tenir sempre preparat a la nostra llar.

  • Mas Donís Negre

    Mas Donís Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Syrah procedents de vinyes velles de la zona de Capçanes (Montsant). És un vi molt fresc i a la vegada amb cos. En boca és llarg i concentrat.

  • Mas Donís Rosat
    6,25 €

    Mas Donís Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa, Syrah i Merlot procedents de vinyes velles de la zona de Capçanes (Montsant). En nas, és un vi amb aromes de fruita que ens fa sentir una sensació molt fresca.

  • Cap de Ruc Rosat
    7,45 €
    Sense estoc

    Cap de Ruc Rosat és un vi rosat coupage de Samsó, Syrah i Garnatxa Negra. És un vi fresc i aromàtic en nas, i molt atractiu per tots els sentits.

  • Joan d'Anguera Finca l'Argatà 2012
    15,90 €
    L'harmonia de la terra. L'equilibri dels components sense perdre la potència, la carnositat ni la seva amplitud.
  • La Sendal 2020
    9,15 €

    Lasendal és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah i Merlot. És un típic garnatxa amb tot el seu caràcter.

  • L'Heravi Selecció 2021
    11,35 €

    L'Heravi Selecció és un vi negre coupage de Garnatxa, de vinyes velles, i Syrah. És un vi intens en aroma i boca. Expressiu, potent, amb un final càlid i aromàtic.

  • Racó d'Atans Criança 2017
    5

    Racó d'Atans Criança és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah i Garnatxa procedents de vinyes velles situades a Cabacés. És un vi elegant, corpulent i complexe propi de les terres de la zona.

  • Èlia 2021 La Figuera Terrer
    17,50 €
    4.5

    Èlia és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah i Cabernet Sauvignon procedents de La Figuera. És un vi criança molt aromàtic, fresc i amb notes de roure pel seu pas per barrica.

  • Lo Petitó de Pascona 2022
    7,50 €

    Lo Petitó de Pascona és un vi negre coupage de Syrah y Merlot. És un vi viu i una personalitat molt marcada provinents de les varietats de raïm amb les quals esta elaborat. És un vi de potents aromes varietals que després deixen petjada persistent en la boca sent un vi intens, rodó i molt llaminer.

  • Clònic Criança 2017
    10,25 €

    Clònic Criança és un vi negre coupage de Carinyena, Cabernet Sauvingon i Syrah. És un vi aromàtic, de nas intens i net. En boca es mostra molt potent i robust.

  • Trencaclosques Pascona Syrah 2021
    5

    Trencaclosques Syrah és un vi rosat monovarietal, 100% Syrah. És un vi que ens transporta a l'origen del raïm, la seva senzillesa el fa diferent. És un vi blanc amb ànima de negre.

  • Anexe 2018
    Special Price 5,40 € Regular Price 5,75 € Estalvi 6%

    Anexe Jove és un vi negre elaborat amb Carinyena, Garnatxa i Syrah. Un vi refrescant, saborós i rodó en boca.

  • Octubre Negre 2021

    Octubre és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena, on predomina el raïm de la primera varietat. Totes dues són varietats autòctones de la zona del Montsant. Vi amb una entrada en boca fresca i agradable, de gran personalitat i caràcter.

Filter by
Comprant per

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating