Negre

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 42

Comprant per
  • Magnum Plantadeta Selección 2018
    32,70 €

    Plantadeta Criança és un vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Samsó procedentes de vinyes de sòl  licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. "Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."

  • Les Terrasses 2020
    33,90 €

    Les Terrasses Vinyes Velles és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes velles de petites finques de la zona del Priorat. Aquest és el segon vi de la bodega, al costat dels grans vins Ermita i Finca Dofí. Aquest vi s'elabora sota un concepte de sencillesa i polivalència encara que no per això li falta personalitat, equilibri i elegància.

  • Mas Plantadeta Ranci Solera 35 anys
    32,00 €

    Mas Plantadeta Ranci Solera 35 anys és un ranci 100% Garnatxa negra provinent d'una selecció de vins de Garnatxa amb una antiguitat de 35 anys. Envellit mitjançant l'antic procediment del transvasament de bótes de la més jove a la més vella, amb una solera de desenes d'anys i amb una selecció acurada de les millors añades. Un excel·lent ranci que no has de deixar escapar.

  • Salanques 2019
    38,25 €
    Sense estoc

    Salanques és un negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah procedents de vinyes situades en costers de licorella. Transmet l'autèntic caràcter del Priorat. És un vi agradable, fresc i elegant.

  • Coma Vella 2017

    Coma Vella és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah proceents de ceps plantats en Licorella en la parcel·la de la Coma Vella. És un vi elegant, de confiança. En nas és intens i expressiu mentre que en boca es presenta potent, amb un pas envoltant molt saborós.

  • Somni 2013
    36,50 €

    Somni és un vi negre criança elaborat amb Garnacha, Cariñena i Syrah mitjançant viticultura ecològica. Un vi complexe, aromàtic i persistent.

  • Clos Dominic Vinyes Altes 2018
    39,50 €
    Sense estoc

    Clos Dominic Vinyes Altes és un vi negre  coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles de coster. És un vi que es presenta elegant i complex en nas mentre que en boca té una bona entrada, carnós i saborós. Té un final llarg, fruiter i madur.

  • Font de la Figuera Negre 2020
    32,90 €

    Font de la Figuera Tinto és un vi negre cupatge de Garnatxa i Carinyena. És un vi aromàtic i amb una entrada en boca fresca, llaminera i elegant. Un vi irressistible pel paladar.

  • Les Eres 2015
    36,50 €

    Les Eres és un negre criança elaborat a partir de la selecció especial d'una petita finca centenària de garnatxa negra molt particular combinada amb una carinyena centenària amb uns caràcters més frescos. El resultat és un vi màgic, estructurat però súbtil, equilibrat, complexe, molt elegant amb tota la fruita sugerent de la garnatxa, càlid i a la vegada molt fresc.

  • Face Nord 2016
    Sense estoc

    Infernal Cara Nord és un vi negre criança elaborat amb 100% Syrah. L'expressió vibrant del Gneiss. Criança en barrica de 14 mesos.

  • Fons Clar 2013
    31,60 €

    Infernal Fons Clar és un vi negre criança elaborat amb 100% Carinyena. La puressa de la Llicorella. Envelliment de 16 mesos en barriques de roure francès.

  • El Casot 2013
    31,60 €
    Sense estoc

    Infernal El Casot és un vi negre criança elaborat amb 100% Garnatxa. La frescor de la Llicorella bru. Envelliment en barriques de roure francès durant 14 mesos.

  • Psi 2020
    39,90 €

    Psi és un vi negre elaborat amb raïm Tempranillo (93%) i Garnatxa (7%). Un vi sucós, intens en boca, amb notes especiades i molts subtils de criança, deliciós i refrescant.

  • Edetària Finca La Genuïna 2018
    35,95 €

    Edetària Finca La Genuïna és un vi negre criança monovarietal, 100% Garnatxa Fina de les millors vinyes. Perfum mediterrani mentre que en boca ens trobem un vi floral, madur i amb una tanicitat dolça molt refinada i elegant.

  • Magnum Formiga de Vellut 2019
    35,50 €

    Formiga de Vellut és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi d'aroma complexe mentre que en boca és ple i potent.

  • Magnum Lo Petit de la Casa
    31,50 €

    Lo Petit de la Casa és un vi negre coupage de Garnatxa i Cabernet Sauvignon, ceps sota cultiu ecològic. És un criança d'intensitat aromàtica en nas i una entrada fresca i intensa en boca.

  • Marqués de Murrieta Reserva 2013
    36,50 €

    Últimas botellas del vino tinto Rioja Marqués de Murrieta Reserva 2013 es un vino tinto elaborado con tempranillo, mazuelo y garnacha de viñas viejas. Es un vino con un marcado potencial frutal. Final persistente, equilibrado y elegante, demuestra el estilo de la Rioja más tradicional.

  • Venus 2017
    39,90 €

    Venus és un negre criança elaborat amb Carinyena, Syrah i Garnatxa mitjançant cultiu ecològic. És un vi que intenta intepretar la feminitat, la Terra, a través d'una ampolla de vi. Un vi envolupant i sucós.

  • Cirerets 2019

    Cirerets és un vi negre criança elaborat amb Garnatxa i Carinyena que provenen de ceps de 50 anys, combinant les dues varietats autòctones del Priorat. Un vi molt equilibrat, amb sensaciones de frescor, elegància i intensitat a la vegada.

  • Cèrcol 2015
    33,25 €

    Cèrcol és un vi negre criança 100% Garnatxa procedent de la finca Mas de Dalt-Masos.

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating