Blanc

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 121-140 de 162

  • Petalo Il Vino dell'Amore
    9,95 €

    Petalo Il Vino Dell’Amore és un vi blanc monovarietal, 100% Moscato Dei Colli Euganei, de la zona de Veneto. És un vi espumant dolç que es caracteritza per ser afruitat i floral.

  • Prosecco Maschio Dei Cavalieri DOC Treviso Extra Dry
    7,50 €

    Prosecco Maschio Dei Cavalieri DOC Treviso Extra Dry es un vino blanco monovarietal, 100% Prosecco o Glera, de unos viñedos cuidadosamente seleccionados de Treviso (zona de Veneto). Es un vino espumante muy intenso tanto en nariz como en boca con recuerdos frutales.

  • Magnum Plantadeta Blanc
    22,00 €
    Sense estoc

    Plantadeta Blanc Roure és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes velles de la finca "La Plantadeta" (Vilella Baixa). Finca de sòl calcari i licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. Celler Sabaté cuida minuciosament durant tot l'any els raïms blancs de la seva finca per elaborar aquest vi, especial i amb cos. Un vi que reflexa la identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc.

  • Viñas del Vero Chardonnay Colección 2022
    8,75 €

    Viñas del Vero Chardonnay Colección és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay procedent de les vinyes Pago La Piedra. És un vi explosiu, gustós, dens i estructurat.

  • Adernats Seducció 2022

    Adernats Seducció és un vi blanc coupage de Moscatell, Xarel·lo i Chardonnay. És un vi singular capaç de seduir els paladars més exigents. Un vi blanc aromàtic, sedós i fresc.

  • Adernats Xarel·lo Vermell
    Special Price 8,10 € Regular Price 9,50 € Estalvi 15%

    Adernats Xarel·lo Vermell  o “Caroixà de Marina” és un vi blanc jove monovarietal, 100% Xarel·lo Vermell, varietat ancestral del mediterrani tarragoní. Un vi complex i estructurat pero fresc i singular.

  • Gramona Vi de Glass Riesling
    16,95 €

    Gramona Vi de Glass Riesling és un vi dolç de fred elaborat amb raïm recollit tardanament 100% Riesling. És un vi de gran expressivitat aromàtica ademés de ser afruitat molt concentrat, dolç i refrescant al mateix temps.

  • Gramona Vi de Glass Gewürztraminer
    16,95 €

    Gramona Vi del Glass Gewürztraminer és un vi dolç de fred elaborat amb raïm recollit tardanament 100% Gewürztraminer. És un vi afruitat molt concentrat, dolç i refrescant al mateix temps.

  • Il·lusió Garnatxa Blanca 2022

    Il·lusió Blanc és un vi monovarietal, 100% Garnatxa Blanca de les vinyes d'Obac de la Cova. És un vi aromàtic amb un bon equilibri en boca, fresc i agradable que convida a una segona copa.

  • Rebuf 2022
    8,25 €

    Rebuf és un vi blanc jove elaborat amb les varietats Macabeu i Garnatxa Blanca. És un vi que reflexa el potencial de les varietats de la DO Montsant. És molt aromàtic i complex gràcies a la garnatxa blanca mentre que el macabeu li dona un toc de frescor.

  • Cal Pla Blanc 2016
    10,15 €

    Cal Pla Blanc és un vi blanc jove coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell d'una petita bodega del Priorat. És un vi aromàtic en nas mentre que en boca es presenta dens, ampli i rodó.

  • Terroir Històric Blanc 2021

    Terroir Històric Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanc i Macabeu que expressa al màxim les característiques del terroir del Priorat. És un vi on en boca domina la garnatxa blanc en tot moment.

  • RAR Essència Blanc 2018
    13,95 €
    Sense estoc

    Raret Blanc es un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Chenin Blanc procedents de la zona del Priorat. És un vi molt aromàtic, llaminer i amb un toc d'acidesa que li dóna un gran frescor, convidant a prendre un altre glop.

  • Lo noi del Saxo Blanc 2021
    8,90 €

    Lo noi del Saxo Blanc és un vi blanc (DO Terra Alta) cupatge de Garnatxa blanca i Macabeu elaborat per Bielsa Ruano vins. És un vi elegant, voluminós, molt sedós i untuós. Postgust llarg que incita a seguir bevent fins que la melodia del Saxo acabi.

  • Nunci Abocat 2018
    15,90 €

    Nunci Abocat és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell. És un vi de gran expressió floral i fruitera barrejat amb la mineralitat del terroir priorati.

  • Petites Estones Blanc 2022
    9,50 €

    Petites Estones Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de la zona de Batea amb aromes afruitats i sumament carnós i volum. Gaudir del Petites Estones, és gaudir de petits-grans moments.

  • Nunci Blanc 2016

    Nunci Blanc és un vi blanc criança coupage de Garnatxa i Macabeu procedents de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi elegant i complex que expressa el terroir del Priorat.

  • Fenomenal 2020
    7,95 €
    Sense estoc

    Fenomenal és un vi blanc jove coupage de Verdejo i Viura. Vi d'intensos aromes florals, cítrics i de fruita tropical. Un vi fresc.

  • Maragda Blanc 2021
    6,85 €

    Maragda Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Com el seu nou simbolitza és l'eterna joventut, reneix en cada nova anyada per poder oferir-nos sempre els aromes i sabors frescos i subtils de la seva joventut. Vi fresc, afruitat i lleuger.

  • Singulars Garnatxa Roja
    Sense estoc

    Singulars Garnatxa Roja és un vi blanc monovarietal 100% garnatxa roja de ceps de més de 70 anys provinents del paratge de Fontanilles. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada provinent de varietats autòctones i vinyes d'on s'elaboren quantitats molt petites.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating