Color

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

7 Articles

Comprant per
  • Albariño X de Xeito 2017
    9,50 €
    Sense estoc

    X de Saó del Coster és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño de raïm ecològic. És un vi afruitat, fresc i mineral.

  • Torre la Moreira 2022
    10,50 €

    Torre la Moreira és un Rías Baixas elaborat 100% amb raïm albariño, seleccionat i recol·lectat manualment, a la finca La Moreira. Un vi espectacular amb un sabor molt llaminer, franc, suau i afruitat.

  • Martín Códax 2022

    Martín Códax és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño. És un vi envolvent, fresc i amb bon equilibri, l'Albariño que no pots deixar de provar.

  • Marieta Albariño 2022
    9,95 €

    Marieta és el primer Albariño blanc semisec que s'elabora amb raïm Albariño. Gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca ens trobem amb un vin de pas llaminer i intens.

  • Alba Martin Albariño 2022
    9,95 €

    Alba Martin és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño reflex de la seva terra el Val do Salnés. Albariño fresc i afruitat que sap conjugar com ningú el clàssic amb el modern. És un vi que transmet la franquesa de l'oceà Atlàntic. Una delícia per tots els sentits.

  • Paco & Lola 2022
    12,35 €

    Paco & Lola és un vi blanc monovarietal, 100% Albariño. És l'Albariño més chic, fresc i divertit de les Rías Baixas. Té una sorprenent intensitat aromàtica que no deix indiferent a qui el prova.

  • Terras Gauda 2023
    15,50 €

    Terras Gauda és un excel·lent vi blanc coupage d’Albariño, Loureiro i Blanc Caiño, varietats indígenes que es combinen i complementen l’un amb l’altre perfectament amb la varietat principal que és l’Albariño. La combinació de varietats resulta sorprenent. És un vi de gran complexitat, estructurat i untuós.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating