Color

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 81-100 de 590

  • Miquel Jané Parellada 2018

    Parellada és un vi blanc monovarietal, 100% Parellada procedent d'uns ceps molt vells situats a la finca de la Baltana Vella. Vi aromàtic amb notes cítriques i flors d'ametllers. En boca és un vi amb un bon equilibri i cremositat que no has de deixar de provar.

  • Miquel Jané Sauvignon Blanc 2019

    Sauvignon Blanc es un vino blanco monovarietal, 100% Sauvignon Blanc procedentes de los viñedos más jóvenes de la Baltana Vieja. Es un vino con un perfil aromático espléndido. Destacan los aromas tropicales y su acidez.

  • Miquel Jané Baltana Negre
    Sense estoc

    Baltana Negre és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes joves. Vi amb un lleuger pas per fusta, de tanins suaus. En boca és elegant i llaminer.

  • Miquel Jané Baltana Selecció 2017
    Sense estoc

    Baltana Selecció és un vi negre criança coupage de Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de les vinyes situades a la finca de Cal Costas. Vi amb un lleuger toc de fusta, aromes de fruita vermella molt madura, sota-bosc i balsàmics mentre que en boca es presenta rodó i molt complexe.

  • Moscato d'Asti Tosti DOCG
    7,65 €
    Sense estoc

    Moscato d'Asti Tosti DOCG és un vi blanc elaborat amb la varietat de raïm Moscatell Blanc de Canelli.

    És un moscato únic, refinat i naturalment dolç. Ideal per combinar amb aperitius, fruites, pastissos o qualsevol tipus de postre.

  • Adernats Tempus Vini Blanc 2018
    Sense estoc

    Adernats Tempus Fugit Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu, Parellada i Xarel·lo, nascut en un clima càlid a 20km del mar i a 300m d'alçada. És un vi fresc, elegant i de caràcter mediterrani.

  • Adernats Tempus Vini Negre 2018
    4,80 €
    Sense estoc

    Adernats Tempus Fugit Negre és un vi negre coupage de Merlot i Ull de Llebre. Vi d'entreda fresca i agradable en boca mentre que en nas desprèn aromes de fruita madura i espècies. Un vi madura i equilibrat que desitjaràs provar.

  • Adernats Tempus Vini Rosat 2018
    4,80 €
    Sense estoc

    Adernats Tempus Fugit Rosat és un vi rosat coupage de Merlot i Ull de Llebre. És un vi súbtilment intens, expressiu i fresc. Un vi de caràcter molt mediterrani.

  • Artiola cupatge Blanc

    Artiola Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca, Viogner i Macabeu. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, de gran intensitat aromàtica i saborós i potent en boca.

  • Artiola cupatge Rosat

    Artiola Rosat és un vi rosat jove coupage de Garnatxa Negra i Syrah. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, té un nas floral i una boca saborosa amb un regust dolç.

  • Artiola cupatge Negre
    4

    Artiola Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa Negra i Syrah - Cabernet - Ull de Llebre. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, nas molt afruitat amb notes especiades mentre que en boca és fruiter i potent.

  • Artiola Garnatxa Blanca
    6,95 €

    Artiola Garnatxa Blanca és un vi blanc jove monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi elegant, delicat amb personalitat i que expressa el seu origen i territori.

  • Artiola Garnatxa Negra
    6,95 €

    Artiola Garnatxa Negra és un vi negra jove monovarietal, 100% Garnatxa Negra. Un vi elegant, delicat amb personalitat i que expressa el seu origen i territori.

  • Duaia 2018
    23,50 €
    Sense estoc

    Duaia és un vi negre coupage de Syrah, Garnatxa i Cabernet Sauvignon procedents de vinyes situades en el municipi de Gratallops. És un vi especial que sedueix amb la seva fruituositat i energia. En nas es presenta molt aromàtic mentre que en boca és afruitat i saborós.

  • Els Escurçons 2019
    76,25 €

    Els Escurçons és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Negra procedent de la finca Mas Martinet. És un gran vi prioratí molt intens, profund i elegant d'aromes sorprenents i amb una entrada en boca potent i fresca.

  • Camí Pesseroles 2019
    76,25 €

    Camí Pesseroles és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena. Rep aquest nom de la vall on es sitúen les finques. Vinyes quasi centenàries cultivades com ho van fer els avantpassats cosa que li aporta al vi un toc mineral. És un vi complex, mineral i seriós de gran complexitat aromàtica i molt afruitat en boca.

  • Tocat de l'Ala Blanc
    11,50 €

    Tocat de l'Ala Blanc vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu de vinyes velles, varietats autòctones de la zona de l'Empordà. És una bona representació del vi empordanès amb notes cítriques i tropicals en nas mentre que en boca és refrescant i de bon pas.

  • Tocat de l'Ala Negre 2018
    12,50 €

    Tocat de l'Ala Negre és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa i Syrah procedents d'una selecció de vinyes velles de diferents municipis de l'Alt Empordà. Vi intens en aromes mentre que en boca ens trobem amb un paladar fi, melós i rodó. Un vi sense complicacions, totalment per gaudir.

  • La Placeta Blanc 2019

    La Placeta Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu, Chardonnay i Picapoll procedents de vinyes velles en la zona dels Guiamets. Vi d'aroma molt agradable i d'alta intensitat. En boca té una bona i intensa entrada, untuós i amb volum. Ideal per qualsevol dia.

  • La Placeta Negre
    9,50 €
    Sense estoc

    La Placeta Negre és un vi negre coupage de Garnatxa i Syrah procedentes de vinyes velles en la zona dels Guiamets. Vi jove molt agradable amb diferents sensacions aromàtiques en nas. En boca és un vi amb cos, volum i untuositat.

Filter by

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating