Color

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-40 de 73

Comprant per
  • Bag in box Rojalet Blanc 3lts - Celler Masroig

    Bag in Box Rojalet Blanc elaborat amb Macabeu i Garnatxa Blanca. És un vi blanc molt elegant, fresc i fàcil.

  • Selecció Especial vins blancs
    57,35 € Regular Price 63,70 €

    Una selecció especial de vins blancs amb la que gaudir dels teus aperitius, menjars o postres d'una manera excepcional.

    Aquesta selecció de 6 vins conté:

    1 Ampolla Enate Chardonnay 234

    Somontano, Chardonnay.
    1 Ampolla Petites Estones
    Terra Alta, Garnatxa.
    1 Ampolla Formiga de Seda
    Priorat, Garnatxa blanca, Viogner.
    1 Ampolla Plantadeta Blanc
    Priorat, Garnatxa blanca i Muscat.
    1 Ampolla Bàrbara Forés Blanc
    Terra Alta, Garnatxa Blanca.
    1 Ampolla Ilercavònia
    Terra Alta, Garnatxa.


    El preu inclou el 10% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Llepolia Blanc
    9,15 €

    Llepolia Blanc és un vi jove elaborat amb un 70% de Garnatxa Blanca i un 30% de Sauvignon Blanc. Té una criança de 6 mesos de repòs amb lies fines. És un vi fresc, amb bona acidesa, untuós, llarg i complex.

  • El Terrat 2022
    5

    El Terrat és un vi blanc coupage de Macabeu i Moscatell de gra menut. Aromes a flors i fruita blanca mentre que en boca es mostra fi i amb bona untuositat. Gust agradable.

  • Com gat i gos Blanco
    6,75 €

    Com gat i gos Blanc es un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca que no deixa indiferent a ningú. Fresc i afruitat, un vi amb molta personalitat.

  • Mas d'en Pol Blanc 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Blanc és un vi blanc coupage variat de Garnatxa Blanca, Chardonnay, Sauvignon Blanc i Muscat. És un vi de bona intensitat aromàtica i amb una entrada en boca neta.

  • Les Argiles d'Orto Blanc 2022

    Les Argiles d'Orto Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca procedents de vinyes velles de tres finques situades en diferents municipis del Masroig. Un vi blanc honest que no toca fusta.

  • Blanc Flor d'Orto 2021
    16,75 €
    Sense estoc

    Blanc Flor d’Orto és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de vinyes velles. Un vi saborós, elegant i seductor que no ha passat per fusta.

  • Llum d'Alba 2022
    17,50 €
    Sense estoc

    Llum d'Alba és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca, Viognier i Macabeu procedents de vinyes situades a Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. És un vi amb una entrada en boca nerviosa però amb un final fresc i llaminer.

  • Abracadabra 2019
    28,95 €

    Abracadabra és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Macabeu procedents de vinyes situades en la localitat de Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. Un vi fresc, elegant i aromàtic.

  • Nelin 2018
    38,50 €

    Nelin és un vi blanc criança que té com a base la garnatxa blanca encara que va acompanyada d'una llarga llista de varietats en el seu coupage (Viognier, Pinot Noir, Macabeu, Pedro Ximénez i Marsanne). Nelin és l'harmonia del terrer del Priorat, un blanc que no deixa indiferent a ningú. En boca ofereix molts matissos sent un vi fresc i rodó però amb molt caràcter.

  • LaFou Els Amelers
    16,25 €

    LaFou Els Amelers es un vino blanco monovarietal, 100% Garnacha Blanca. Un vino pionero en el estilo de la garnacha blanca ya que se realizan diferentes trabajos para extraer las mejores virtudes de los diferentes viñedos de los cuales procede. Un vino de rica expresión aromática mientras que en boca tiene una generosa estructura y una acidez vivaz. Uno de los mejores monovarietales que te harán enloquecer de placer.

  • Mas d'en Gil Bellmunt Blanc Vi de Vila 2022

    Vi de Vila Bellmunt és un vi blanc joe coupage de Garnatxa Blanca i Viognier. És conegut com "Lo petit blanc", el vi jove que expressa el paisatge del poble de Bellmunt. És un vi aromàtic, mineral i amb un final llarg i fresc.

  • Coma Calcari 2019

    Coma Alta és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca que procedeix de la parcel·la de la Coma Alta la qual li dóna nom a aquest vi. Se li coneix com un vi blanc salat i viu. En boca és ampli i potent, i té un llarg postgust.

  • Via Edetana Blanc 2021

    Via Edetana Blanc és un vi cupatge de Garnatxa Blanca, procedent de vinyes velles, i Viognier. És un vi ampli i potent en boca, on els elements aromàtics estan ben integrats. Cremós, fresc, mineral i elegant amb un curt pas per fusta.

  • Magnum Plantadeta Blanc
    22,00 €
    Sense estoc

    Plantadeta Blanc Roure és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes velles de la finca "La Plantadeta" (Vilella Baixa). Finca de sòl calcari i licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. Celler Sabaté cuida minuciosament durant tot l'any els raïms blancs de la seva finca per elaborar aquest vi, especial i amb cos. Un vi que reflexa la identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc.

  • Il·lusió Garnatxa Blanca 2022

    Il·lusió Blanc és un vi monovarietal, 100% Garnatxa Blanca de les vinyes d'Obac de la Cova. És un vi aromàtic amb un bon equilibri en boca, fresc i agradable que convida a una segona copa.

  • Cal Pla Blanc 2016
    10,15 €

    Cal Pla Blanc és un vi blanc jove coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell d'una petita bodega del Priorat. És un vi aromàtic en nas mentre que en boca es presenta dens, ampli i rodó.

  • Terroir Històric Blanc 2021

    Terroir Històric Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanc i Macabeu que expressa al màxim les característiques del terroir del Priorat. És un vi on en boca domina la garnatxa blanc en tot moment.

  • Selecció especial etiquetes curioses
    70,14 €

    Enamorat de les etiquetes dels vins? Dissenys sorprenents per a vins exquisits que et deixaràn bocabadat per l'etiqueta i el vi.

    Et portem una selecció especial de 6 vins diferents que et deixaràn sense paraules i el millor de tot amb ENVIAMENT GRATÜIT!

    Les Cousins Inconscient (DOQ Priorat) Vi fresc i alegre, però a la vegada complex i profund que ensenya el Priorat.
    Lo Petit de la Casa (DOQ Priorat) Vi de gran intensitat aromàtica i entrada fresca i intensa en boca.
    Martina Blanc (DOQ Priorat) Vi fresc i desenfadat amb una forta intensitat aromàtica, molt viu i equilibrat en boca.
    Sang de Corb (DO Terra Alta) Vi ecològic intens en nas. Untuóa, voluminós i fresc en boca. Un gran criança!
    Miloca Garnatxa (DO Montsant) Vi fidel a les seves arrels per gaudir de la varietat amb la que ha estat elaborat.
    El marido de mi amiga (DO Rioja) Vi semidolç, fresc i divertit amb volum de glop llarg i equilibrat en boca.

    Pack amb ENVIAMENT GRATÜIT!

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating