Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 101-120 de 655

  • Maragda Rosat 2021
    6,85 €

    Maragda Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa Negre i Syrah. És un vi afruitat i fresc que destaca per la seva gran bellesa i la seva excepcionalitat. Vi de producció limitada.

  • Maragda Negre 2021
    6,85 €

    Maragda Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot. Vi fresc, aromàtic, afruitat i de tacte suau provinent de raïm molt madur.

  • Cercium 2018
    8,25 €

    Cercium és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon provinents de terrenys aspres i influenciats pel vent del nord. Vi fres i estructurat, amb molt fruita i notes discretes de roure.

  • Rhodes 2019

    Rhodes és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa i Cabernet Sauvignon. Vi aromàtic, fresc i complex. Notes de fruita i roure ben integrat.

  • Singulars Garnatxa Roja
    Sense estoc

    Singulars Garnatxa Roja és un vi blanc monovarietal 100% garnatxa roja de ceps de més de 70 anys provinents del paratge de Fontanilles. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada provinent de varietats autòctones i vinyes d'on s'elaboren quantitats molt petites.

  • Pedro Ximénez Don PX
    18,90 €

    Pedro Ximénez Don PX és un vi  dolç monovarietal, 100% elaborat amb la varietat Pedro Ximénez. Vi dolç, de pas golós però final llarg, melós i untuós.

  • Dos Claveles 2021 Toro Albalá

    Dos Claveles Toro Albalà és un vi blanc sec monovarietal, 100% Pedro Ximénez. Vi fresc amb notes fruiteres mentre que en boca és equilibrat.

  • Dent de Lleó 2020
    11,25 €

    Dent de Lleó és un vi blanc criança coupage de Chardonnay i Garnatxa Blanca. Vi complexe: cremós en boca, delicat i llarg.

  • Singulars Garnatxa Blanca
    Sense estoc

    Singulars Carinyena Blanca és un vi blanc monovarietal, 100% Carinyena Blanca provinent de la selecció de ceps d'aquesta varietat d'una vinya de més de 70 anys del paratge de Fontanilles plantada en terrenys de pissarra. Un vi singular, únic i diferent en cada anyada; sempre provinent de varietats autòctones i vinyes molt velles i elaborades en petites quantitats.

  • Vino Blanco 11:11 Make a wish wine
    11,11 €
    4

    11:11am MAKE A WISH WINE son 60 segundos embotellados esperando tú momento. Es ese instante mágico donde desear hasta ponernos ciegos. Ciegos de DESEOS. Cerrar los ojos y sobretodo, desear fuertemente. ¿Y sabes lo mejor? DESEAR, BRINDAR Y COMPARTIR con quién tú más quieres. ¿Tienes las copas preparadas? ¿y el vino?

    Vino blanco joven coupage de Garnacha Blanca y Muscat. Un vino fresco y muy aromático, una delicia para los sentidos.

  • El marido de mi amiga blanco semidulce
    4

    El marido de mi amiga és un vi blanc semidolç coupage de Malvasía, Sauvignon Blanc i Ull de Llebre Blanc. És un vi fresc i divertit amb l'equilibri per acompañar els vostres aperitius, pintxos i postres.

  • Flor del Montsant Negre
    5,25 €
    4
    Sense estoc

    Flor del Montsant Negre és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes amb sòl argilós. És un vi fresc, lleuger i afruitat que es pot definir com un vi de tipus mediterrani. És la delicadesa de la joventut ja que és viu, brillant i expressiu.

  • Flor del Montsant Blanc
    5,25 €
    Sense estoc

    Flor del Montsant Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca procedents de vinyes amb sòls argilosos i calcaris. És un vi fresc i fi on destaquen les fruites blanques mentre que en el paladar és suau i agradable.

  • Olbieta Blanc 2018
    8,99 €

    Olbieta és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu on es reflexa a la perfecció la terra i el territori. és l'essència de la conca mediterrànea. És un blanc fruiter i envoltant.

  • Magnum Pago de los Capellanes Crianza 2019
    43,50 €
    Sense estoc

    Pago de los Capellanes Criança és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre. Un vi essencial. Tàndem entre equilibri i integritat. Vi molt franc i suau.

    FORMAT MAGNUM

  • Magnum Dido La Universal 2021
    35,90 €

    Dido és un vi negre ecològic elaborat amb Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Exhibeix una deliciosa fruita i es cria en àmfores de ceràmica per conservar una extraordinaria frescor i puresa.

  • Caixa fusta 3 amp Plantadeta
    40,85 €

    Caixa de fusta serigrafiada formada per 3 ampolles de vi Plantadeta (DOQ Priorat): 1 amp. Plantadeta Criança, 1 amp. Plantadeta Negre Roure i 1 amp. Plantadeta Blanc Roure.

    PLANTADETA CRIANÇA
    Vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Carinyena."Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."
    PLANTADETA NEGRE ROURE
    Vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Carinyena."Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."
    PLANTADETA BLANC ROURE
    Vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell."Un vi que reflexa l'identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc."

  • Caixa fusta 6 amp Plantadeta
    78,70 €

    Caixa de fusta serigrafiada formada per 6 ampolles de vi Plantadeta (DOQ Priorat): 2 amp. Plantadeta Criança, 2 amp. Plantadeta Negre Roure i 2 amp. Plantadeta Blanc Roure.

    PLANTADETA CRIANÇA
    Vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Carinyena."Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."
    PLANTADETA NEGRE ROURE
    Vi negre coupage de Garnatxes de 50 anys, Cabernet Sauvignon i Carinyena."Caràcter de Priorat, equilibrat i intens."
    PLANTADETA BLANC ROURE
    Vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell."Un vi que reflexa l'identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc."

  • Magnum Clos Martinet 2018
    142,50 €

    Clos Martinet és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Syrah i Cabernet Sauvignon varietat provinents de la finca Clos Martinent, cultivades sota un cultiu sostenible i de vinyes velles de la DOQ Priorat. Un dels grans vins negres del Priorat, complex en aromes mentre que en boca és potent i saborós. Un vi amb una gran capacitat de guarda que no has de deixar de provar.

  • Miquel Jané Blanc Baltana
    Sense estoc

    Blanc Baltana es un vino blanco coupage de Macabeo, Parellada y Sauvignon Blanco procedentes de viñas viejas situadas en la Finca de La Baltana. Vino ligero donde destacan aromas a fruta con un punto tropical mientras que en boca es complejo.

Filter by

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating