Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-40 de 254

Comprant per
  • L'Heravi Criança 2014
    Special Price 11,95 € Regular Price 13,95 € Estalvi 14%
    Sense estoc

    L’Heravi Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles. Aquest criança és la personificació elegante de les terres d'aquesta bodega. És un vi llaminer, de final dolç i notes de xocolate.

  • Les Cousins Sagesse 2017

    Sagesse és un vi negre criança elaborat amb Carinyena (55%) i Garnatxa (45%). Elaborat a partir de vinyes velles del poble de Porrera i amb un olfacte exquisit de bayas negras, vainilla i minerals.

  • Les Terrasses 2020
    33,90 €

    Les Terrasses Vinyes Velles és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes velles de petites finques de la zona del Priorat. Aquest és el segon vi de la bodega, al costat dels grans vins Ermita i Finca Dofí. Aquest vi s'elabora sota un concepte de sencillesa i polivalència encara que no per això li falta personalitat, equilibri i elegància.

  • Les Sorts Sycar 2021
    11,50 €

    Les Sorts Sycar és un vi negre coupage de Carinyena i Syrah. És un vi d'aromes intensos molt expressius mentre que en boca és suau però amb caràcter.

    PREMIS
    Vinari de Plata 2020 Negres de Guarda - Premis Vinari 2020
    Vinari de Bronze 2020 DO Montsant - Premis Vinari 2020

  • Les Pinyeres 2018

    Les Pinyeres és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles. És un vi de gran intensitat aromàtica amb notes de barrica. Equilibrat, rodó i saborós en boca.

  • Clos Abella 2015
    49,50 €

    Clos Abella és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes velles. És la joia del celler, un vi per beure sol o acompanyat. Aromes complexes mentre que en boca es mostra saborós, elegant i molt llarg.

  • Mas Mallola 2019
    25,50 €

    Mas Mallola és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents únicament de la parcel·la La Mallola. Un vi amb molta personalitat, d'aroma intens i madur mentre que en boca mostra caràcter i intensitat.

  • Riu 2019

    Riu és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i un petit porcentatge de Syrah procedents de vinyes situades en costers. És un vi fresc, madur, reflexe del terroir.

  • Martinet Bru 2022
    26,50 €
    4

    Martinet Bru és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Cabernet i Syrah procedents de la finca Mas Torrent amb sòls de pissarra, pedregosos i frescos. És un vi de viticultura ecològica que aposta per les varietats autòctones del terreny. Un vi bàsic i fidel, l'essència tradicional del vi de la comarca.

  • Vinya Gasó Criança 2010
    9,85 €

    Vinya Gasó Criança és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Ull de Llebre. És un vi de gran intensitat aromàtica i molt sedós en boca.

  • Llàgrimes de Tardor Negre Criança 2018
    8,95 €

    Llàgrimes de Tardor és un negre criança elaborat amb Garnatxa negra, Samsó, Syrah i Cabernet Sauvignon. La collit és 100% pròpia i està elaborat amb cura per preservar l'empremta del terrer mediterrani i el caràcter varietal. Un vi amb cos i ànima.

  • Salanques 2019
    38,25 €
    Sense estoc

    Salanques és un negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah procedents de vinyes situades en costers de licorella. Transmet l'autèntic caràcter del Priorat. És un vi agradable, fresc i elegant.

  • Doix 2018
    89,95 €

    Doix és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa procedents de vinyes centenàries situades en costers de Llicorella. És un vi elegant i complexe. Té una forta personalitat sent un vi distintiu i de producció molt limitada. 

  • Coma Vella 2017

    Coma Vella és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah proceents de ceps plantats en Licorella en la parcel·la de la Coma Vella. És un vi elegant, de confiança. En nas és intens i expressiu mentre que en boca es presenta potent, amb un pas envoltant molt saborós.

  • Clos Fontà 2017

    Clos Fontà és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena de vinyes velles amb sòls de Llicorella. Vi de gran personalitat que expressa a fons la tipicitat del Priorat. És un vi amb una gran concentración de sabors i aromes fent-lo un vi excel·lent.

  • Laurona Criança 2011
    18,95 €

    Laurona Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de vinyes de més de 50 anys, i amb unes pinzellades de Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Aroma complex i intens mentre que en boca és un vi opulent i molt persistent.

  • Espectacle 2016
    119,00 €
    Sense estoc

    Espectacle és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Negra procedent dels quasi centenaris ceps de la finca Espectacle ubicats a la Figuera. El vi més prestigiós de la DO Montsant. Un vi espectacular que intenta extreure el millor del maravillós terroir que el veu nèixer. És elegant, saborós i contundent.

  • Racó d'Atans Criança 2017
    5

    Racó d'Atans Criança és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah i Garnatxa procedents de vinyes velles situades a Cabacés. És un vi elegant, corpulent i complexe propi de les terres de la zona.

  • Idus de Vall Llach 2020
    40,50 €

    Idus de Vall Llach és un vi negre coupage de Carinyena i Garnatxa procedents de petites vinyes velles del terme de Porrera. Un vi de territori que significa l'esforç i la singularitat de les terres. Un vi complex, saborós i molt llaminer.

  • Embruix de Vall Llach 2020
    20,90 €
    4

    Embruix de Vall Llach és un vi negre amb un coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot, Carinyena i Cabernet Sauvignon. Un vi potent i envoltant en boca amb molts records a fruita que també trobem en nas. Un clàssic del Priorat que no has de deixar de provar.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating