Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-40 de 64

Comprant per
  • Magnum Formiga de Vellut 2019
    35,50 €

    Formiga de Vellut és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi d'aroma complexe mentre que en boca és ple i potent.

  • Tamiz de Teófilo Reyes
    7,95 €

    Tamiz Tinto Roble és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre procedent de les vinyes més joves de la bodega. Un negre que porta en la seva identitat les característiques i el nivell de qualitat de Teófilo Reyes. Aromes a fruita fresca mentre que en boca és un vi molt marcat.

  • El Templari Bàrbara Forés 2020
    14,75 €
    Sense estoc

    El Templari Bàrbara Forés és un vi negre monovarietal, 100% Morenillo. Vi potent, equilibrat i molt llaminer que a més sorprèn en aromes.

  • Les Joveres de Margalef Negre 2017
    18,00 €

    Les Joveres de Margalef Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot. És un vi elegant, fresc i exquisit. Es caracteriza per ser un vi equilibrat i franc que expressa l'entorn d'on prové.

  • De Muller Syrah

    De Muller Syrah és un vi negre monovarietal, 100% Syrah. Un roure per gaudir en els seus primers anys d'ampolla amb els seus aromes intensos i sabors de fruita i espècies. Un DO Tarragona que et farà assaborir la copa glop a glop.

  • Vi Papa Pare Father edició especial
    12,50 €
    5

    Papa Pare Father és una edició especial del Plantadeta Roure. Un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinya vella. Amb aquest vi volem expressar en una sola paraula i dit en molts idiomes: papa, pare, father, père, vater, pai, aita, padre, var... una part d'on venim. De la mateixa manera que el vi mostra les terres d'on prové, nosaltres som l'essència d'on venim: papa.

    Un vi amb una etiqueta única i minimalista capaç de treure el teu costat més artístic. Personalitza'l, treu el teu costat més creatiu i fes que sigui un vi únic. Fes que qui el rebi es senti especial. Et portem el millor vi pel dia del pare.

  • Magnum Serè
    16,90 €

    Serè és un vi negre coupage de Garnatxa i Cariñena que es cultiva en tres finques situades en les poblacions de Marça i Capçanes. Vi aromàtic i intens amb notes afruitades i record al seu pas per barrica.

  • Coratge Cal Pagès Negre Porrera
    15,00 €

    Coratge Cal Pagès es un vino tinto producido por la bodega l'Antic Magatzem en la localidad de Porrera. Es un vino coupage de Garnacha, Cariñena, Merlot y Cabernet Sauvignon. Éste es un vino más juvenil ideal para tomar en cualquier ocasión. Tiene una producción limitada a unas 1100 botellas cosa que lo hace aún más especial.

  • Dido La Universal 2021

    Dido és un vi negre ecològic elaborat amb Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Exhibeix una deliciosa fruita i es cria en àmfores de ceràmica per conservar una extraordinaria frescor i puresa.

  • Pago de los Capellanes Roble 2022
    14,60 €

    Pago de los Capellanes Roure és un vi negre jove monovarietal, 100% Tempranillo. És un vi amb un pas per boca ampli, elegant i persistent.

  • Còsmic Confiança 2021
    19,95 €

    Còsmic Confiança és un vi blanc jove monovarietal, 100% Garnatxa, procedent de vinyes velles cultivades en cultiu ecològic amb criteris biodinàmics.

  • Còsmic Valentia 2021
    19,95 €

    Còsmic Valentia és un vi blanc jove monovarietal, 100% Carinyena blanca, procedent de vinyes velles cultivades en cultiu ecològic amb criteris biodinàmics.

  • Les Argiles d'Orto Negre 2022

    Les Argiles d’Orto Vins Negre és un vi negre coupage de Garnatxa i Samsó procedents de vinyes velles plantades en sòls argilosos del Masroig. És un vi molt expressiu i suggeridor, amb un marcat caràcter fruiter en boca.

  • Les Cousins Antagonique 2019

    L'Antagonique és un vi blanc en concret, un blanc de noirs. És a dir, un vi blanc que neix de ceps de raïms negres. Aquest vi blanc és coupage de Garnatxa i Carinyena. És un vi molt expressiu en nas i de boca envolupant i afruitada que deixa encandilat a qui el prova.

  • Magnum Les Cousins Inconscient 2020
    24,50 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Magnum Octubre Cingles Blaus 2021
    20,90 €

    Octubre és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena, on predomina el raïm de la primera varietat. Totes dues són varietats autòctones de la zona del Montsant. Vi amb una entrada en boca fresca i agradable, de gran personalitat i caràcter.

  • L'Efecte Volador 2022
    9,50 €

    L'Efecte Volador és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Samsó i Syrah procedents de vinyes velles de licorella i sauló. Aquest vi segueix les pautes de l'agricultura ecològica resultant un vi molt expressiu. Gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca té un final llarg i persistent deixant llaminers records al paladar.

  • Magnum L'Efecte Volador 2017
    20,50 €

    L'Efecte Volador és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Samsó i Syrah procedents de vinyes velles de licorella i sauló. Aquest vi segueix les pautes de l'agricultura ecològica resultant un vi molt expressiu. Gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca té un final llarg i persistent deixant llaminers records al paladar.

  • Llum d'Alba 2022
    17,50 €
    Sense estoc

    Llum d'Alba és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca, Viognier i Macabeu procedents de vinyes situades a Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. És un vi amb una entrada en boca nerviosa però amb un final fresc i llaminer.

  • Abracadabra 2019
    28,95 €

    Abracadabra és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Macabeu procedents de vinyes situades en la localitat de Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. Un vi fresc, elegant i aromàtic.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating