Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 48

Comprant per
  • Pruno 2021

    Pruno és un vi negre coupage de Tempranillo i Cabernet Sauvignon procedents de la finca Villacreces, ubicada al bell mig de la Ribera del Duero. Un elegant vi de la Ribera del Duero que ha sigut reconegut com una de les expressions més saboroses d'aquesta denominació. El millor vi espanyol de la història per menys de 20 dòlars, segons Robert Parker.

  • La Salceda Crianza 2019
    10,65 €

    La Salceda Crianza es un vino tinto elaborada por la Bodega Viña Salceda con DOC Rioja. Es un crianza monovarietal, 100% Tempranillo, que sabe cumplir con las mejores expectativas de aquel se lleva la boca a todos sus sentidos. Un vino moderno pero a su vez clásico con mucho cáracter y frescura, es la mejor compañía para cualquier mesa.

  • Pago de los Capellanes Un Sueño en las Alturas 2020
    53,50 €

    Pago de los Capellanes Un sueños en las alturas es un vino tinto crianza monovarietal, 100% Tempranillo. Un Ribera del Duero con la frescura y la especial energía que aporta la altitud. Es un vino que nace de la finura y el carácter mineral de la zona, mostrando en cada sorbo el territorio. ¿Te vas a perder querer soñar con él?

  • Pago de los Capellanes Criança 2018
    25,60 €

    Pago de los Capellanes Criança és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre. Un vi essencial. Tàndem entre equilibri i integritat. Vi molt franc i suau.

  • Vinya Gasó Criança 2010
    9,85 €

    Vinya Gasó Criança és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Ull de Llebre. És un vi de gran intensitat aromàtica i molt sedós en boca.

  • GR-14 Roble Ribera del Duero 2016
    10,50 €
    Sense estoc
    -
  • Baboix 2014
    Special Price 15,50 € Regular Price 16,25 € Estalvi 5%

    Baboix és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena, Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot. És un vi sec i complexe en nas mentre que en boca se'ns presenta carnós, ple i rodó.

  • Edulis Criança 2017
    Sense estoc

    Edulis Criança és un vi negre intens, ampli i amb un postgust llarg i durader.

  • Altanza Reserva 2015
    14,90 €
    Sense estoc

    Lealtanza Reserva és un vi negre 100% Tempranillo, un rioja clàssic per excel·lencia. Afruitat, potent i equilibrat amb molta vida per davant.

  • Dinastía Vivanco Criança
    9,45 €

    Dinastía Vivanco Criança és un 100% Tempranillo que expressa la personalitat de la fruita i els terrers d'on procedeix. Té una criança de 16 mesos en barriques de roure francés i americà.

  • Ramón Bilbao Crianza 2018

    Ramón Bilbao Criança és un vi clàssic però renovat, criat en barriques de roure americà. És un rioja versàtil, fruitós i equilibrat, insustituible en qualsevol taula.

  • Luis Cañas Crianza 2019

    Luis Cañas és un criança dels Cellers Luis Cañas, DO Rioja. Elaborat amb tempranillo(95%) i garnatxa (5%) procedents de vinyes amb edat mitjana de 30 anys. Criança de 12 mesos en barriques de roure francés i americà. En nas és net i en boca té un final agradable.

  • Protos Criança 2014

    Protos Criança és un vi negre 100% Tempranillo amb una criança de 26 mesos, 14 d'ells en barrica de roure americà i francés i uns altres 12 en la seva propia ampolla. Vi amb un paladar estructurat i carnós, amb tanins madurs i grassos.

  • Finca Villacreces
    21,00 €

    Finca Villacreces és un vi negre criança elaborat amb Tempranillo (86%), Cabernet Sauvignon (10%) i Merlot (4%). Té una criança de 14 mesos en barrica de roure francés, 100% gra fi. Expressiu aroma de cacau fi, roure cremós, fruita madura, expressió fruitera i complexa.

  • Nit de Lluna 2020

    Nit de Lluna és un vi negre criança elaborat amb Ull de Llebre i Syrah. Vi de gran complexitat aromàtica gràcies al temps de criança i a més a més d'una entrada en boca intensa amb un post gust lleuger i suau. Vi de perfil fresc i dinàmic.

  • Psi 2020
    39,90 €

    Psi és un vi negre elaborat amb raïm Tempranillo (93%) i Garnatxa (7%). Un vi sucós, intens en boca, amb notes especiades i molts subtils de criança, deliciós i refrescant.

  • Bella del Bosc
    12,50 €

    Bella del Bosc és un vi negre coupage de Garnatxa i Ull de llebre. En nas, és un vi complex i delicat mentre que en boca és llaminer, estructurat i ric en matisos. Un criança que et deixarà amb ganes de més.

  • Lindes de Remelluri 2019 San Vicente de la Sierra
    17,50 €

    Lindes de Remelluri és un vi negre coupage de Garnatxa i Ull de llebre. Un vi molt equilibrat i poderós que reflexa el treball de les vinyes d'on procedeix.

  • Macán Clásico 2017
    44,50 €
    Sense estoc

    Macán Clásico és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Lebre procedent d'una acurada selecció de parceles velles. Aquest vi és una aposta per la finor, l'elegància, complexitat i la potència.

  • Muga Criança 2019
    19,50 €

    Muga Crianza és un vi negre criança coupage d'Ull de Llebre, Garnatxa, Carinyena i Graciano. Un vi rioja equilibrat amb un taní suau i bona acidesa. És un vi amb una criança de la categoria d'un Reserva que es reconeix en ell l'estil de Muga, és a dir, sorprèn i complau glop a glop com un bon vi Rioja gràcies a tots els seus sabors i matissos. Un plaer a degustar anyada rere anyada.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating