Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 64

Comprant per
  • Octubre Negre 2021

    Octubre és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena, on predomina el raïm de la primera varietat. Totes dues són varietats autòctones de la zona del Montsant. Vi amb una entrada en boca fresca i agradable, de gran personalitat i caràcter.

  • Selección vinos Priorat vs Montsant
    91,22 € Regular Price 101,35 €

    Selección de vinos clásicos de la DOQ Priorat y DO Montsant. Seis vinos tintos crianza con los que degustar y disfrutar con dos de las mejores DO de la zona de Cataluña.

    ¿Te atreves con esta cata?

    1 botella de Els Pics (DOQ Priorat)
    1 botella de Scala Dei Prior (DOQ Priorat)
    1 botella de Plantadeta Selecció (DOQ Priorat)
    1 botella de Dido La Universal (DO Montsant)
    1 botella de Les Sorts Vinyes Velles (DO Montsant)
    1 botella de Acústic Negre (DO Montsant)

    El precio incluye el

  • L'Heravi Selecció 2021
    11,35 €

    L'Heravi Selecció és un vi negre coupage de Garnatxa, de vinyes velles, i Syrah. És un vi intens en aroma i boca. Expressiu, potent, amb un final càlid i aromàtic.

  • Interrogant 2020
    3

    Interrogant és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet i Carinyena procedents de petites parcel·les de vinyes plantades en llicorella i argila. Vi fresc i atractiu amb una gran intensitat aromàtica. Un vi seductor que convida a beure glop a glop.

  • Les Cousins l'Inconscient 2022
    10,60 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Camins del Priorat 2022
    4

    Camins del Priorat és un vi negre coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Syrah procedents de vinyes amb diferents exposicions i edats variades (entre 10 i 50 anys). És un vi jove i modern, amb cos i equilibrat.

  • Les Crestes
    21,50 €

    Les Crestes és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah procedentes de vinyes cultivades exclusivament en costers de pissarra Llicorella. Un vi expressiu i saborós. Un Priora jove i genuí.

  • GR-174 Casa Gran del Siurana 2021

    GR-174 és un vi negre coupage de Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Samsó, Syrah, Merlot i Cabernet Franc. És l'expressió de totes les finques i per això ens trobem amb un vi equilibrat i elegant.

  • Cara Nord

    Cara Nord Tinto és un vi negre jove amb criança coupage de Garnatxa, Garrut i Sirà. Amb un nas molt elegant i una boca molt sucosa i vibrant, ens trobem amb un vi potent de post gust untuós i ple.

  • Ètim El Viatge
    7,50 €

    Ètim El Viatge és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena y Syrah, varietats autòctones de la zona. És un Montsant en estat pur que mostra el viatge de les diferents generacions que l'han elaborat en cada glop. Vi d'aromes francs, rodó i equilibrat. Mostra amb claredat les particularitats i el caràcter d'un excepcional Montsant. 

  • El Gos 2021
    6,50 €

    El Gos és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa procedent de vinyes pròpies convencionals i sostenibles. Afruitat, fresc i llaminer.

  • Set Tota la Vida 2021 - Estones de Mishima
    13,90 €
    És un vi elaborat pel celler de Estones Vins en col·laboració amb el grup de música barceloní Mishima.
    "Set Tota La Vida" és el nom d'una de les cançons del grup.

    Vi amb criança de 8 mesos en botes de roure francès i americà. Predomina la fruita fresca, llaminer amb un final rodó, aromes balsàmiques i subtils notes de la seva criança.
  • Formiga de Vellut 2021
    Special Price 15,75 € Regular Price 16,50 € Estalvi 5%

    Formiga de Vellut és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi d'aroma complexe mentre que en boca és ple i potent.

  • Predicat 2018

    Predicat és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Merlot procedents de vinyes pròpies naturals i sostenibles. Negre afruitat, fresc i elegant.

  • Cims de Porrera Vi de Vila Porrera 2017
    Sense estoc

    Vi de Vila Porrera és un vi negre criança elaborat amb Carinyena i Garnatxa, les dues varietats autòctones de la regió per excel·lència. És un vi que resulta fresc, intens i concentrat en boca mentre que en nas té una bona intensitat aromàtica. Un vi per diferents ocacions i plats. 

  • La Vendimia 2021
    8,95 €

    La Vendimia és un vi jove dels Cellers Palacios Remondo, DO Rioja. Està elaborat amb garnatxa negra i tempranillo, a parts iguals. És un vi fresc, atractiu i agradable.

  • La Petite Agnes 2019
    12,65 €

    La Petite Agnes és un vi negre coupage de Garnatxa i Carinyena procedents de la finca La Solana. Destaca per la seva elevada intensitat aromàtica. És un vi equilibrat i expressiu, fidel reflexe del terroir Priorat.

  • Protos Tinto Roble 2022
    8,75 €

    Protos Roble és un vi negre 100% Tempranillo amb una criança de 6 mesos en barrica de roure americà. Subtils aromes a fruites vermelles amb fons de matissos de vainilla procedents de la fusta.

  • Com gat i gos
    6,75 €

    Com gat i gos 2012 és un vi negre elaborat amb Garnatxa, Garnatxa Peluda i Carinyena. Criat durant 5 mesos en barriques de roure. Un vi fresc, untuós i amb volum.

  • Viatge al Priorat 2021

    Viatge al Priorat és un vi negre amb criança amb una gran expressivitat fruitera i un equilibri entre la frescor i l'acidesa.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating