Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 21-40 de 64

Comprant per
  • Dido La Universal 2021

    Dido és un vi negre ecològic elaborat amb Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Exhibeix una deliciosa fruita i es cria en àmfores de ceràmica per conservar una extraordinaria frescor i puresa.

  • Pago de los Capellanes Roble 2022
    14,60 €

    Pago de los Capellanes Roure és un vi negre jove monovarietal, 100% Tempranillo. És un vi amb un pas per boca ampli, elegant i persistent.

  • Còsmic Confiança 2021
    19,95 €

    Còsmic Confiança és un vi blanc jove monovarietal, 100% Garnatxa, procedent de vinyes velles cultivades en cultiu ecològic amb criteris biodinàmics.

  • Còsmic Valentia 2021
    19,95 €

    Còsmic Valentia és un vi blanc jove monovarietal, 100% Carinyena blanca, procedent de vinyes velles cultivades en cultiu ecològic amb criteris biodinàmics.

  • Les Argiles d'Orto Negre 2022

    Les Argiles d’Orto Vins Negre és un vi negre coupage de Garnatxa i Samsó procedents de vinyes velles plantades en sòls argilosos del Masroig. És un vi molt expressiu i suggeridor, amb un marcat caràcter fruiter en boca.

  • Les Cousins Antagonique 2019

    L'Antagonique és un vi blanc en concret, un blanc de noirs. És a dir, un vi blanc que neix de ceps de raïms negres. Aquest vi blanc és coupage de Garnatxa i Carinyena. És un vi molt expressiu en nas i de boca envolupant i afruitada que deixa encandilat a qui el prova.

  • Magnum Les Cousins Inconscient 2020
    24,50 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Magnum Octubre Cingles Blaus 2021
    20,90 €

    Octubre és un vi coupage de Garnatxa i Carinyena, on predomina el raïm de la primera varietat. Totes dues són varietats autòctones de la zona del Montsant. Vi amb una entrada en boca fresca i agradable, de gran personalitat i caràcter.

  • L'Efecte Volador 2022
    9,50 €

    L'Efecte Volador és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Samsó i Syrah procedents de vinyes velles de licorella i sauló. Aquest vi segueix les pautes de l'agricultura ecològica resultant un vi molt expressiu. Gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca té un final llarg i persistent deixant llaminers records al paladar.

  • Magnum L'Efecte Volador 2017
    20,50 €

    L'Efecte Volador és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Samsó i Syrah procedents de vinyes velles de licorella i sauló. Aquest vi segueix les pautes de l'agricultura ecològica resultant un vi molt expressiu. Gran intensitat aromàtica en nas mentre que en boca té un final llarg i persistent deixant llaminers records al paladar.

  • Llum d'Alba 2022
    17,50 €
    Sense estoc

    Llum d'Alba és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca, Viognier i Macabeu procedents de vinyes situades a Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. És un vi amb una entrada en boca nerviosa però amb un final fresc i llaminer.

  • Abracadabra 2019
    28,95 €

    Abracadabra és un vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Macabeu procedents de vinyes situades en la localitat de Gratallops. Ceps sota cultiu ecològic. Un vi fresc, elegant i aromàtic.

  • Marge 2018
    17,45 €

    Marge és un vi negre coupage de garnatxa i Cabernet S., Merlot i Syrah procedents de les estretes terrasses de licorella de la finca Mas de Ferran. És un vi priorati ric, intens i profund amb la mineralitat típica dels vins de la zona.

  • Magnum Plantadeta Roure 2021
    22,90 €

    Plantadeta Negre Roure és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa de vinyes velles amb sòl calcari i licorella situada entre 300 i 500 metre d'alçada. "L'elegància, equilibri i frescor, terroir de la Plantadeta."

  • Pétalos del Bierzo 2020
    16,50 €

    Pétalos del Bierzo és un vi negre monovarietal, raïm Mencía, procedent de vinyes velles. És un vi de gran intensitat aromàtica i amb una entrada en boca suau, elegant i llaminera.

    És un vi de gran prestigi doncs l'anyada 2011 fou reconeguda com el millor vi espanyol relació qualitat-preu de l'any per Robert Parker.

  • Il·lusió Criança 2019

    Il·lusió Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Garnatxa Peluda de les vinyes La plana del Barranc y La Setena. És un vi de gran expressivitat en nas mentre que en boca es pot apreciar la fusta ben integrada que dona la garnatxa potent.

  • Serè 2022
    7,65 €

    Serè és un vi negre coupage de Garnatxa i Cariñena que es cultiva en tres finques situades en les poblacions de Marça i Capçanes. Vi aromàtic i intens amb notes afruitades i record al seu pas per barrica.

  • La Comèdia 2016
    8,75 €
    Sense estoc

    La Comèdia és un vi negre jove coupage de Garnatxa i Syrah procedents de vinyes mediterrànies. És un vi jove, proper i desenfadat, apte per a qualsevol ocasió. La seva frescor i honestitat el fan especial.

  • Selecció especial etiquetes curioses
    70,14 €

    Enamorat de les etiquetes dels vins? Dissenys sorprenents per a vins exquisits que et deixaràn bocabadat per l'etiqueta i el vi.

    Et portem una selecció especial de 6 vins diferents que et deixaràn sense paraules i el millor de tot amb ENVIAMENT GRATÜIT!

    Les Cousins Inconscient (DOQ Priorat) Vi fresc i alegre, però a la vegada complex i profund que ensenya el Priorat.
    Lo Petit de la Casa (DOQ Priorat) Vi de gran intensitat aromàtica i entrada fresca i intensa en boca.
    Martina Blanc (DOQ Priorat) Vi fresc i desenfadat amb una forta intensitat aromàtica, molt viu i equilibrat en boca.
    Sang de Corb (DO Terra Alta) Vi ecològic intens en nas. Untuóa, voluminós i fresc en boca. Un gran criança!
    Miloca Garnatxa (DO Montsant) Vi fidel a les seves arrels per gaudir de la varietat amb la que ha estat elaborat.
    El marido de mi amiga (DO Rioja) Vi semidolç, fresc i divertit amb volum de glop llarg i equilibrat en boca.

    Pack amb ENVIAMENT GRATÜIT!

  • Ata Rangui Crimson Pinot Noir 2014
    43,50 €

    Vino tinto Ata Rangui Crimson Pinot Noir elaborado en Nueva Zelanda, en la bodega Ata Rangui con de la denominación de origen Martinborough.

    Elegante, perfumado, seductor. Aromas limpios y bien definidos a fruta roja madura especias, tierra húmeda, flores marchitas. Cuerpo medio, taninos sedosos, un vino fresco y placentero.

Filter by
Comprant per

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating