Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 81-94 de 94

Comprant per
  • Remelluri Reserva 2015
    24,50 €

    Remelluri Reserva és un vi negre coupage de Garnatxa, Graciano i Ull de llebreo. Un rioja clàssic que es converteix en una aposta segura sempre per la seva elegància, sedositat i bona acidesa. L'has provat ja?

  • Lindes de Remelluri 2019 San Vicente de la Sierra
    17,50 €

    Lindes de Remelluri és un vi negre coupage de Garnatxa i Ull de llebre. Un vi molt equilibrat i poderós que reflexa el treball de les vinyes d'on procedeix.

  • Castillo Ygay Gran Reserva Especial 2011
    210,00 €
    Sense estoc

    Castillo Ygay Gran Reserva Especial és un vi negre coupage d'ull de llebre i Samsó considerat el millor vi del món 2020 per Wine Spectator. Un rioja que sorprèn per la seva  vivesa, complexitat i intensitat.

  • Vega Sicilia Valbuena 5 2017
    168,00 €
    Sense estoc

    Vega Sicilia Valbuena 5 és un vi negre reserva cupatge d'Ull de llebre o Tinto Fino com a raïm predominant i Merlot. aquest vi és el perfecte equilibri entre elegància, complexitat i concentració. És pura harmonia. Un vi viu i madur que ens mostra l'esplendor de cada anyada.

  • Macán Clásico 2017
    44,50 €
    Sense estoc

    Macán Clásico és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Lebre procedent d'una acurada selecció de parceles velles. Aquest vi és una aposta per la finor, l'elegància, complexitat i la potència.

  • Muga Criança 2019
    19,50 €

    Muga Crianza és un vi negre criança coupage d'Ull de Llebre, Garnatxa, Carinyena i Graciano. Un vi rioja equilibrat amb un taní suau i bona acidesa. És un vi amb una criança de la categoria d'un Reserva que es reconeix en ell l'estil de Muga, és a dir, sorprèn i complau glop a glop com un bon vi Rioja gràcies a tots els seus sabors i matissos. Un plaer a degustar anyada rere anyada.

  • Muga Reserva Selecció especial
    30,50 €

    Muga Reserva Selecció Especial és un vi negre reserva coupage d'Ull de Llebre, Garnatxa, Carinyena i Graciano. La collita 2016 va ser calificada de molt bona i es va caracteritzar pel gran equilibri entre acidesa i grau alcohòlic. Gran qualitat aromàtica i excel·lent maduresa.

  • Muga El Andén de la Estación
    11,25 €

    Muga El Andén de la Estación és un vi negre criança cupatge d'Ull de Llebre i Garnatxa. Un vi de tall modern que envelleix en botes de roure durant 14 mesos.

  • El Coto Crianza
    6,50 €

    El Coto Crianza es un vino tinto crianza monovarietal, 100% Tempranillo elaborado por la bodega El Coto de Rioja en la localidad de Oyón. Un vino redondo, frutal y equilibrado muy fácil de beber y de maridar. Ideal para compartir con los tuyos.

  • Marqués de Murrieta Reserva 2013
    36,50 €

    Últimas botellas del vino tinto Rioja Marqués de Murrieta Reserva 2013 es un vino tinto elaborado con tempranillo, mazuelo y garnacha de viñas viejas. Es un vino con un marcado potencial frutal. Final persistente, equilibrado y elegante, demuestra el estilo de la Rioja más tradicional.

  • Primicia Crianza

    Primicia Criança és un vi negre coupage de Garnatxa i Sirà procedents de vinyes seleccionades de més de 25 anys. Un vi intens i complexe en nas i amb cos en boca. El primer vi embotellat del Celler Batea, un vi amb molta historia a les seves espatlles.

  • 17-XI 2017
    Special Price 9,95 € Regular Price 10,25 € Estalvi 3%

    17-Xl és un vi negre coupage de Garnatxa, Carinyena i Ull de Llebre procedents de terres amb sols de granit. És un vi sec i complex, ideal per prendre amb qualsevol tipus de menjar.

  • Selecció vins Hacienda López de Haro Bodega Clàssica
    44,91 € Regular Price 47,25 €

    Selecció de vins Hacienda López de Haro dins de la DOC Rioja.

    La selecció conté:
    3 Ampolles Hacienda López de Haro CRIANÇA
    Coupage d'ull de llebre, garnatxa i graciano.

    3 Ampolles Hacienda López de Haro RESERVA
    Coupage d'ull de llebre i graciano procedents d'una selecció de vinyes velles.

    El preu inclou el 5% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • Selección de Grandes vinos Rioja
    134,52 € Regular Price 151,00 €

    Selección de Grandes vinos Rioja es la oportunidad para disfrutar de los mejores vinos de la DO Rioja con este pack de 6 botellas. Disfruta de las diferentes bodegas dándote un paseo por ellas gracias a sus vinos. ¿Te lo quieres perder?

    1 botella de Muga Selección Especial
    1 botella de Viña Tondonia Reserva
    1 botella de Remelluri Reserva
    1 botella de Marqués de Murrieta
    1 botella de Luis Cañas Reserva
    1 botella de Ramón Bilbao Reserva

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating