Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 94

Comprant per
  • Pago de Carraovejas Reserva 2014
    44,95 €
    Sense estoc

    Pago de Carraovejas Reserva és un vi negre coupage de Tinto Fino, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de vinyes velles situades a les afores de Peñafiel. És un vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca és llaminer, sedós i carnós.

  • Viñas del Vero Crianza 2018
    8,45 €

    Viñas del Vero Crianza és un vi negre coupage de Cabernet Sauvignon i Ull de llebre procedent de vinyes amb sòl de secà. És un vi molt aromàtic i en boca és atractiu, gustós i armoniós. 

  • Adernats Temptació

    “Intensament aromàtic, irresistiblement singular”
    Adernats Temptació es un vi laminer i irresistible. Sis mesos entre tines de ciment centenàries i lleuger toc de fusta de roure francès. Intensa fruita vermella i elegants aromes definiran un dels grans negres de la DO Tarragona

  • Gotim Bru 2021

    Gotim Bru és un vi negre coupage de Ull de Llebre, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah de vinyes pròpies, de les Finques Castell del Remei. És un criança amb aromes minerals i d'entrada dolça i voluptuosa en boca.

  • Pago de Capellanes Finca El Picón 2019
    173,00 €

    Pago de Capellanes Finca El Picón és un vi negre criança monovarietal, 100% Tinto Fino o Ull de Llebre selecció clonal de la Finca El Picón. És un vi de gran intensitat aromática on es perceben els tocs especiats tradicionals del roure francès. En boca és un vi d'entrada complexa i molt persistent.

  • Selecció de vins Rosats
    46,65 € Regular Price 51,80 €

    Selecció de vins ROSATS de diferents denominacions d' origen... i quins rosats!

    La selecció conté:

    1 Ampolla Flors i Violes
    Rosat de Garnatxa i Syrah, molt llaminer.
    1 Ampolla Solà Fred Rosat
    Un Montsant rosat ideal per pendre algo.
    1 Ampolla Pétals de Garnatxa
    Rosat de Garnatxa, molt fresc i elegant.
    1 Ampolla Bàrbara Forés Rosat
    Rosat Coupage de Garnatxa, Syrah i Carinyena. Sec i fresc.
    1 Ampolla Via Terra Rosat
    Rosat jove, aromes frutals i minerals.
    1 Ampolla Trencaclosques
    Rosat monovarietal 100% Syrah.

    El preu inclou el 10% de descompte d'aquesta selecció de vins.

  • La bicicleta voladora 2021
    10,35 €

    La bicicleta voladora és un vi negre jove coupage de Ull de Llebre i Viura elaborat mitjançant viticultura orgànica i mínima intervenció en vinyes d'entre 19-48 anys amb sòls calcaris i profunda pedregositat. Un vi de gran vivacitat i magnífica joventut que pretén transmetre el terroir de la zona. Aromàtic, fresc i fruiter.

  • Milú 2022
    10,35 €

    Milú és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre de vinyes joves, de viticultura orgànica i mínima intervenció. És un vi que busca recuperar sabors d'abans mitjançant un glop àgil i fresc. La fruita és la que parla, no la fusta per això cada anyada es mostra diferent.

  • Protos 27
    20,90 €

    Protos 27 és un vi negre reserva monovarietal, 100% Ull de Llebre. És l'homenatge als 11 visionaris que van fundar Protos. Un vi que plasma 10 anys de feina i investigació en la millora de tècniques de cultiu, caracterització de vinyes i de barriques i utilització de llevats autòctons aconseguint un vi amb personalitat i caràcter. Un vi elegant, molt equilibrat i fàcil de beure de la zona de la Ribera del Duero.

  • Jaros Roble 2021

    Sembro Roble és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre procedents de la viña El Quiñón. És un vi de caràcter fruiter que intenta expressar les característiques primàries de l'Ull de Llebre i que es reforça amb un petit pas per fusta.

  • Jaros Crianza 2019
    18,50 €

    Jaros és un vi negre coupage d'Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon i Merlot procedents de la finca El Quiñón. És un vi de Finca ja que procedeix el raïm de diferents pagos. És un vi aromàtic, ampli i equilibrat.

  • Chafandín
    31,65 €
    Sense estoc

    Chafandín és un vi negre monovarietal, 100% Ull de Llebre. És un vi exclusivament elaborat amb raïm del Pago de Chafandín, vinya que té una edat aproximada de 40 anys. Vi amb aromes intensos a fruita, minerals i fines fustes mentre que en boca té un gran recorregut.

  • Magnum Pago de los Capellanes Crianza 2019
    43,50 €
    Sense estoc

    Pago de los Capellanes Criança és un vi negre criança monovarietal, 100% Ull de Llebre. Un vi essencial. Tàndem entre equilibri i integritat. Vi molt franc i suau.

    FORMAT MAGNUM

  • Adernats Tempus Vini Negre 2018
    4,80 €
    Sense estoc

    Adernats Tempus Fugit Negre és un vi negre coupage de Merlot i Ull de Llebre. Vi d'entreda fresca i agradable en boca mentre que en nas desprèn aromes de fruita madura i espècies. Un vi madura i equilibrat que desitjaràs provar.

  • Adernats Tempus Vini Rosat 2018
    4,80 €
    Sense estoc

    Adernats Tempus Fugit Rosat és un vi rosat coupage de Merlot i Ull de Llebre. És un vi súbtilment intens, expressiu i fresc. Un vi de caràcter molt mediterrani.

  • Artiola cupatge Negre
    4

    Artiola Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa Negra i Syrah - Cabernet - Ull de Llebre. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, nas molt afruitat amb notes especiades mentre que en boca és fruiter i potent.

  • Hacienda López de Haro Criança 2017

    Hacienda López de Haro Criança és un vi negre coupage de Ull de Llebre, Garnatxa i Graciano procedents de vinyes velles assentats a la zona de la Sonsierra.

    Un vi més que perfecte amb una excel·lent relació qualitat-preu.

  • Hacienda López de Haro Reserva 2016
    8,50 €

    Hacienda López de Haro Reserva és un vi negre coupage de Tempranillo i Graciano procedents d'una selecció de vinyes velles assentades en la zona de la Sonsierra. Vi potent en nas amb aromes primaris de fruita madura mentre que en boca es presenta equilibrat, rodó i untuós.

  • Viña Cubillo Crianza 2014
    15,50 €

    Viña Cubillo Criança és un vi negre coupage de Ull de Llebre, Garnatxa, Carinyena i Graciano, la resta, totes són les seves pròpies vinyes. Vi que procedeix d'una de les zones més prestigioses i privilegiades pel cultiu de la vid en la zona de la Rioja Alta. Un clàssic riojano amb un gran qualitat-preu. Fi, fresc i persistent.

  • Viña Tondonia Reserva 2009
    38,90 €

    Viña Tondonia Reserva és un vi negre coupage d'Ull de Llebre, Garnatxa, Graciano y Carinyena, procedents de les seves pròpies vinyes. Vi clàssic que es caracteritza per la seva suavitat i la seva llarga capacitat de guarda. Quan es té en copa s'entrega totalment amb aromes complexos i acaronant la boca per guadir-lo lentament.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating