Vins

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 76

Comprant per
  • RAR Essència Blanc 2018
    13,95 €
    Sense estoc

    Raret Blanc es un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Chenin Blanc procedents de la zona del Priorat. És un vi molt aromàtic, llaminer i amb un toc d'acidesa que li dóna un gran frescor, convidant a prendre un altre glop.

  • Nunci Abocat 2018
    15,90 €

    Nunci Abocat és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu i Moscatell. És un vi de gran expressió floral i fruitera barrejat amb la mineralitat del terroir priorati.

  • Petites Estones Blanc 2022
    9,50 €

    Petites Estones Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de la zona de Batea amb aromes afruitats i sumament carnós i volum. Gaudir del Petites Estones, és gaudir de petits-grans moments.

  • Nunci Blanc 2016

    Nunci Blanc és un vi blanc criança coupage de Garnatxa i Macabeu procedents de vinyes velles de molt baixa producció. És un vi elegant i complex que expressa el terroir del Priorat.

  • Maragda Blanc 2021
    6,85 €

    Maragda Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Com el seu nou simbolitza és l'eterna joventut, reneix en cada nova anyada per poder oferir-nos sempre els aromes i sabors frescos i subtils de la seva joventut. Vi fresc, afruitat i lleuger.

  • Dent de Lleó 2020
    11,25 €

    Dent de Lleó és un vi blanc criança coupage de Chardonnay i Garnatxa Blanca. Vi complexe: cremós en boca, delicat i llarg.

  • Vino Blanco 11:11 Make a wish wine
    11,11 €
    4

    11:11am MAKE A WISH WINE son 60 segundos embotellados esperando tú momento. Es ese instante mágico donde desear hasta ponernos ciegos. Ciegos de DESEOS. Cerrar los ojos y sobretodo, desear fuertemente. ¿Y sabes lo mejor? DESEAR, BRINDAR Y COMPARTIR con quién tú más quieres. ¿Tienes las copas preparadas? ¿y el vino?

    Vino blanco joven coupage de Garnacha Blanca y Muscat. Un vino fresco y muy aromático, una delicia para los sentidos.

  • Flor del Montsant Blanc
    5,25 €
    Sense estoc

    Flor del Montsant Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu i Garnatxa Blanca procedents de vinyes amb sòls argilosos i calcaris. És un vi fresc i fi on destaquen les fruites blanques mentre que en el paladar és suau i agradable.

  • Olbieta Blanc 2018
    8,99 €

    Olbieta és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu on es reflexa a la perfecció la terra i el territori. és l'essència de la conca mediterrànea. És un blanc fruiter i envoltant.

  • Artiola cupatge Blanc

    Artiola Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca, Viogner i Macabeu. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, de gran intensitat aromàtica i saborós i potent en boca.

  • Artiola Garnatxa Blanca
    6,95 €

    Artiola Garnatxa Blanca és un vi blanc jove monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi elegant, delicat amb personalitat i que expressa el seu origen i territori.

  • Tocat de l'Ala Blanc
    11,50 €

    Tocat de l'Ala Blanc vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu de vinyes velles, varietats autòctones de la zona de l'Empordà. És una bona representació del vi empordanès amb notes cítriques i tropicals en nas mentre que en boca és refrescant i de bon pas.

  • La Placeta Blanc 2019

    La Placeta Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Macabeu, Chardonnay i Picapoll procedents de vinyes velles en la zona dels Guiamets. Vi d'aroma molt agradable i d'alta intensitat. En boca té una bona i intensa entrada, untuós i amb volum. Ideal per qualsevol dia.

  • L'Abrunet Blanco 2021

    L'Abrunet Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de la Finca Quart elaborat mitjançant agricultura ecològica. Vi fresc i molt varietal en nas que destaca per notes de fruita blanca i tropical. En boca entrada fresca, lleugera i amb molta fruita. Un vi bona expressió de la garnatxa blanca.

  • L'Abrunet Rosat 2021

    L'Abrunet Rosat és un vi rosat cupatge de Garnatxa Gris, Garnatxa Blanca i Garnatxa Negra procedents de la Finca Trufes i elaborat mitjjançant agricultura ecològica. Vi amb aromes de molt bona intensitat amb molta fruita vermella, fresca i madura. En boca, vi llaminer i àcid.

  • Idoia Blanc 2019
    8,95 €
    Sense estoc

    Idoia Blanc és un vi blanc coupage de Xarel·lo i la resta de Chardonnay, Garnatxa Blanca i Macabeu que ensamblen perfectament. Vi d'aromes a fruites madures i escarchades i notes de cítrics. En boca és saborós amb caràcter fruiter i fresc, un vi cremós i més que correcte.

  • Formiga de Seda 2021
    15,90 €

    Formiga de Seda vi blanc coupage de Garnatxa blanca i Viognier. Un vi sorprenent d'aromes elegants tropicals on predomina la pinya i el prèssec. En boca és agradable, sedós, saborós i fresc. Un vi contundent per gaudir del costat blanc del Priorat.

  • Ètim l'Antull Blanc

    Ètim El Destí Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Macabeu. Un vi ideal pels amants de la garnatxa blanc i que convenç als que encara no ho són. En nas aromes florals, d'espècies i tocs cítrics. És un vi fresc i afruitat, de pas lleuger i equilibrat i amb una entrada en boca fresca.

  • Martina Blanco 2022
    4.5

    Martina Blanc és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca, Moscatell i Macabeu procedents de vinyes situades a La Vilella Baixa. Vi fresc i desenfadat amb forta intensitat aromàtica. En boca és un vi viu, d'entrada suau i amb bona acidesa.

  • Les Brugueres Blanco 2023
    20,50 €
    4

    Les Brugueres Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedents d'una petita finca anomenada La Creueta, La Morera de Montsant, Porrera i Poboleda. Aroma intens a fruites tropicals i albercoc. Acidesa equilibrada i post-gust llarg.

Filter by
Comprant per

Categoria

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating