Vins, escumosos i vermuts amb TRANSPORT GRATUÏT

Estalvia d'allò més bé amb enviament gratuït en comprar 6 o 12 unitats.

Gaudeix d'aquesta oferta i rep els teus productes sense cap cost addicional. ¡ Només has de comprar les unitats mínimes que s'indica i TINDRÀS ENVIAMENT GRATUÏT. No deixeu passar aquesta oportunitat!
Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

10 Articles

  • Plantadeta Blanco 2022
    10,25 €
    4.5

    Plantadeta Blanc Roure és un vi blanc coupage de Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes velles de la finca "La Plantadeta" (Vilella Baixa). Finca de sòl calcari i licorella situades entre 300 i 500 metres d'alçada. Celler Sabaté cuida minuciosament durant tot l'any els raïms blancs de la seva finca per elaborar aquest vi, especial i amb cos. Un vi que reflexa la identitat del Priorat, amb ànima de raïm blanc.

  • Plantadeta Garnatxa 2021
    11,50 €
    4.5

    Plantadeta Garnatxa és un vi negre , 100% Garnatxa de vinyes velles de La Vilella Baixa, al cor del Priorat.
    Elaborat per Celler Sabaté, aquest vi DOQ Priorat ens mostra tot el potencial de la garnatxa, envellit durant 9 mesos en botes de roure francés de 2n i 3r any.
    Un vinás amb molt bona relació qualitat-preu, sens dubte un Priorat que et sorpendrá.

     

  • Mas Tinell Brut Real GRAN Reserva
    14,90 €

    Mas Tinell Brut Real Reserva és un escumós Brut coupage de Xarel·lo, Parellada i Macabeu. Aromes de fruita agradables i harmoniós mentre que en boca té una bona acidesa i es presenta vivaç i molt fresc. Un escumós suau i llaminer.

  • Lo Petitó de Pascona 2022
    7,50 €

    Lo Petitó de Pascona és un vi negre coupage de Syrah y Merlot. És un vi viu i una personalitat molt marcada provinents de les varietats de raïm amb les quals esta elaborat. És un vi de potents aromes varietals que després deixen petjada persistent en la boca sent un vi intens, rodó i molt llaminer.

  • Les Cousins l'Inconscient 2022
    10,60 €

    L'Inconscient és un vi coupage de Carinyena, Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedents de vinyes situades al poble de Porrera. És un vi fresc i alegre però a la vegada, complex i profund que ens ensenya el Priorat des de les entranyes.

  • Les Sorts Sycar 2021
    11,50 €

    Les Sorts Sycar és un vi negre coupage de Carinyena i Syrah. És un vi d'aromes intensos molt expressius mentre que en boca és suau però amb caràcter.

    PREMIS
    Vinari de Plata 2020 Negres de Guarda - Premis Vinari 2020
    Vinari de Bronze 2020 DO Montsant - Premis Vinari 2020

  • Llàgrimes de Tardor Rosat 2021
    9,95 €

    Llagrimes de Tardor Rosat és un vi coupage de Garnatxa, Garnatxa Peluda i Garnatxa Blanca de vinyes seleccionades. Un rosat sec de la Terra Alta elegant, molt fresc i de caràcter mediterrani.

    Medalla de Plata en el Concours Mondial Bruxelles 2022

  • Llàgrimes del Priorat 2022
    14,50 €
    5

    Llàgrimes del Priorat és un vi negre criança de Garnatxa, Syrah, Carinyena i Cabernet Sauvignon procedentes de vinyes situades a Poboleda. Aromàtic, amb cos i acidesa equilibrada. Un gran vi prioratí.

  • Vermouth Dos Déus Origins Reserva Rojo
    10,25 €

    Vermouth Dos Déus Origins Reserva Rojo es un vermouth rojo reserva que vuelve a las raíces del vermouth del Priorat. Un vermouth que seduce por sus aromas especiados y una sensación semidulce en boca.

    Vinari Gran Or - Premis Vinari dels Vermuts Catalans 2022
    Millor Vermut de Catalunya - Premis Vinari dels Vermuts Catalans 2022

  • Vermell DosTerras 2019
    15,25 €

    Vermell DosTerras és un vi negre criança coupage de garnatxa negra, carinyena, cabernet sauvignon i syrah. Un criança d'aromes subtils en nas, i fresc i harmònic en boca. Un vi molt fàcil de beure que et deixarà amb ganes d'un glop més.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Tipus de cava

Varietats

Tipus de vi

Rating