Cava

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 81

  • Parés Baltà Brut

    Parés Baltà Brut és un escumós ecològic coupage de Parellada, Macabeu i Xarel·lo procedent de les finques Las Torres i Parés Baltà. Escumós amb aromes de fruites blanques que en boca és fresc i viu.

  • Olivella i Bonet Reserva Especial Brut Nature
    Sense estoc

    Olivella i Bonet Reserva Especial Brut Nature és un cava coupage de Macabeu i Parellada. Reflexa l'elaboració artesanal i tradicional de les caves Olivella i Bonet.

  • Cava Berdié Romagosa
    7,25 €
    Sense estoc
    Cava Berdié Romagosa
  • AT Roca Brut Reserva
    14,60 €

    AT Roca Brut Reserva és un escumós Brut Reserva coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada de viticultura ecològica de vinyes de més de 30 anys. Un escumós franc i elegant en nas mentre que en boca es mostra molt afruitat, fi i elegant. En conjunt idealment fresc i elegant perquè el teu paladar el provi, així que no te'l perdis.

  • AT Roca Rosat

    AT Roca Rosat és un escumós Brut Reserva coupage de Macabeu i Garnatxa Negra de viticultura ecològica és un reinterpretació dels espumosos rosats a través de les varietats tradicionals mediterràneas de la zona. Un escumós viu, equilibrat, rodó i elegant que et sorprendrà.

  • Juvé y Camps Essential Xarel·lo
    13,45 €

    Essential Brut de Juvé y Camps és un cava Reserva Brut elaborat exclusivament amb raïms de la varietat Xarel·lo de les vinyes d'Espiells i Can Rius. Homenatge a la varietat Xarel·lo expressant fidelment la personalitat de les vinyes d'on prové. Un cava cremós, fresc i amb un pas de boca que retorna les sensacions de fruita madura que s'aprecien en nas.

  • Aire de l'Origan Rosé Brut Nature 2021

    Aire de l'Origan Rosé és un cava rosat Brut Nature coupage de Pinot Noir i Xarel·lo de les cavas Origan. És un escumós de gran intensitat aromàtica i amb una entrada en boca suau. Es caracteritza per la seva untuositat, amplitut i bona acidesa.

  • Aire de l'Origan Brut Nature 2020

    Aire de l'Origan és un cava blanc joe Brut Nature coupage de Chardonnay, Macabeu, Parellada i Xarel·lo de les cavas Origan. Un excel·lent comodí gastronòmic gràcies a la seva entrada plena en boca, la seva frescor i fruitositat.

  • Blanca Cusiné 2013
    22,90 €

    Blanca Cusiné és un cava ecològic amb un coupage variat de Xarel·lo, Chardonnay i Pinot Noir procedents de les finques Parés Baltà i Les Torres. És un excel·lent cava d'elaboració complexe i minuciosa, orgànic i biodinàmic que fa homenatge al relleu generacional del celler.

  • Adernats Brut Reserva
    7,95 €

    Adernats Brut Reserva és un vi blanc espumós coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. És la pura expressió del mediterrani ja que parla dels seus origens i de les terres de Nulles. És un vi fresc i cremós que recorda la seva llarga criança de més de vint mesos.

  • Adernats Brut Nature Reserva

    Adernats Brut Nature Reserva és un espumós coupage de Macabeu, Xarel·lo i Chardonnay. Pura expressió del mediterrani ja que parla dels seus origens i de les terres de Nulles. Destaca la seva intensitat aromàtica i la seva dolçor afruitada en boca.

  • Marta Brut Nature Reserva 2018

    Marta Brut Nature Reserva és un cava coupage de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. És un espumós fresc, aromàtic i agradable en nas com en boca. La criança d'aquest cava li aporta elegància, complexitat i finor.

  • Masia d'Or Brut Nature
    7,25 €

    Masia d'Or Brut Nature és un escumós coupage de Xarel·lo, Macabeu i Parellada de les bodegues Martí Serda. Escumós d'aroma afruitat amb notes de repostería i una entrada harmoniosa en boca.

  • Adernats Rosat Brut Reserva

    Adernats Reserva Rosat Brut és un vi cava 100% Trepat, marcat per la singularitat d'aquesta varietat i el·laborat pel celler Vinícola de Nulles
    Adernats rosat és un escumós amb una reserva de més de 24 mesos, és un cava equilibrat, fresc i cremós.
    A la boca amb tocs de maduixa i fruits vermells, molt expressiu.

  • Juvé y Camps Blanc de Noirs
    27,75 €
    Sense estoc

    Juvé y Camps Blanc de Noirs és un cava Reserva Brut elaborat amb la millor selecció de Pinot Noir, en la propietat d'Espiells. Un escumós amb un aroma sorprenent, elegant i complexe mentre que en boca ofereix estructura i fruitositat. Ens convida a gaudir d'una riquesa de sensacions extraordinaries.

  • Juvé y Camps La Capella
    68,00 €
    Sense estoc

    Juvé y Camps La Capella és un vava Gran Reserva Brut Nature monovarietal, 100% Xarel·lo procedent d'Espiells. Vi escumós d'aromes profunds i complexes mentre que en boca és extremadament untuós i estructurat. Sorprent per la seva frescor. 

  • Gran Juvé & Camps Brut Gran Reserva con estuche
    31,95 €

    Gran Juvé y Camps és un cava Gran Reserva Brut Nature, un monovarietal 100% Xarel·lo procedent d'Espiells. Un preciós vi escumós d'aroma profund i complexe que va obrint-se poc a poc. En boca és extremadament untuós i estructurat encara que es mostra fresc.

  • Estuche 2 bot Gran Juvé y Camps
    76,50 €
    Sense estoc

    Estuche cartón color blanco y dorado serigrafiado para 2 botellas de Gran Juvé y Camps, un cava Gran Reserva Brut Nature. Es un monovarietal 100% Xarel·lo procedente de Espiells. Un precioso vino espumoso de aroma profundo y complejo que va abriéndose poco a poco. En boca es extremadamente untuoso y estructurado aunque se muestra fresco.

  • Caixa fusta 2 amp Juvé y Camps Reserva de la Familia
    41,50 €
    Sense estoc

    Caixa de fusta amb ansa per 2 ampolles de Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

  • Caixa fusta 3 amp Juvé y Camps Reserva de la Familia
    59,50 €
    Sense estoc

    Caixa de fusta amb ansa per 3 ampolles de Juvé y Camps Reserva de la Familia Brut Nature és un cava elaborat a partir del most flor de raïms Macabeu, Xarel·lo i Parellada collits en les finques d'Espiells, Can Massana i La Cuscona. Un cava intens i elegant que evoca a notes de fruites blanques madures. En boca és cremós, fresc i ampli. Un gran cava que no li deixarà indiferent.

Filter by

Celler

Preu

Recomendado

Tipus de cava

Varietats

Rating