Destil·lats i Licors

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 121-140 de 271

  • Bag in Box Vermut El Bandarra 3 lts + 1 ampolla regal
    19,95 €
    Sense estoc

    PROMOCIÓ, AL COMPRAR UN BOX DE 3 L
    ET REGALEM UNA AMPOLLA DE 50CL

    El Bandarra és la versió millorada del Vermut clàssic dels bars de tota la vida. Suau i llaminer amb un bon equilibri entre dolçor i amargor. Pren-te'l amb gel i una rodanxa de taronja.

    Ara amb una ampolla de vermut de mig litre de regal!. Un bandarrí que podràs reomplir del bag in box de 3 litres.

  • Vermut El Bandarra Blanc

    El Bandarra Blanc és un vermut blanc, la versió més suau del bandarrisme. Un vermut ideal per als millors aperitius, fresc, cítric i amb un intens aroma a no m'esperis despert.

  • Vermut El Bandarra Rosat

    El Bandarra Rosat és un vermut rosat, el més chick de la família bandarra. És com mossegar un pastís de formatge, rendir-se al rosa i res més. Aromes dolços, frescos i saborosos per gaudir en molt bona companyia i sense pressa.

  • Vermouth Olave Vermell Reserva Especial
    9,25 €

    Olave Rojo Reserva Especial és un vermouth de gama alta que representa l'evolució de l'Olave vermell tradicional. És fi, equilibrat i molt estructurat. Per gaudir amb la millor companyia, glop a glop.



    Millor Vermouth de Catalunya 2020 - Premis Vinari Vermut Catalans 2020
    Vinari d'Or 2020 al Millor Vermouth Reserva - Premis Vinari Vermut Catalans 2020

  • The Macallan Rare Cask
    325,00 €

    The Macallan Rare Cask és l'estrella de la casa, és un riquíssim whisky vermell caoba single malt. Aquest s'obté d'un ampli ventall de bótes utilitzades per a la seva maduració. Aquest whisky combina coneixements, passió, compromís i creativitat per crear alguna cosa excepcional. Ideal per gaudir sol i així alliberar tots els sabors.

  • Gin F de Formentera
    24,50 €

    F de Formentera o com atrapar dins d'una ampolla tot, la brisa del Mediterràni, el blau de la posidònia, el sol de l'alba d'una petita cala, l'aroma de les salines...Tu tan sols barreja-ho i agita'l amb les rialles dels amics i descobriràs de què té gust Formentera.

    F de Formentera és una ginebra de caràcter mediterrani marcat que s'elabora per complet a la illa de Formentera. Té un sabor molt exclusiu, a més és de color blau turquesa com les platges de Formentera.

  • Brandy 103 Etiqueta Negra
    16,80 €

    Brandy 103 Etiqueta Negra és un brandi solera reserva elaborat mitjançant una acurada selecció de holandes i aiguardents de vino produïts en les destil·leries Osborne. Un brandi espectacular que et farà repetir per seguir assaborint més i més.

  • Vermouth Fontalia Sweet White
    6,95 €
    Sense estoc

    Vermouth Fontalia Sweet White és un vermut blanc dolç elaborat amb els millors vins de la zona del Priorat. És un vermut fresc amb notes afruitades i lleugers tocs especiats.

    PREMIS
    Premis Vinari dels Vermuts Catalans 2019 - Vinari d'Or

  • Petonet Licor de Crema d'Arrròs
    14,90 €

    El Petonet Licor de Crema d'Arròs és un licor d'arròs especial, sense gluten i apte per intolerants a la lactosa. Textura molt més cremosa. "Un petonet és això que et ve de gust. Un moment suau, dolç i delicat. Un tocar de llavis... amb la tassa. Un moment agradable i compartit".

  • Ratafia de Magnòlies Mina
    Special Price 13,80 € Regular Price 14,50 € Estalvi 5%

    Ratafia Mina de Magnòlies és la primera ratafia embotellada de magnòlies recollides a mà a Bellmunt del Priorat que s'elabora mitjançant una recepta no escrita que ha anat passant de generació en generació. Ratafia elegant amb tocs amargs, d'entrada molt fresca i balsàmica. Deixa't sorprendre i gaudeix.

  • Amaro Montenegro Italiano
    16,75 €

    Amaro Montenegro Italiano és un licor italià que s'obté a través de l'infusió d'una gran quantitat d'herbes de tot el món amb alcohol pur. S'acostuma a pendre després dels menjars como a digestiu i et sorprendrà perquè és dolç i amarg, a vegades ensucrat.

  • Vermut Xalar
    12,60 €

    Vermut Xalar és un vermut blanc de caràcter mediterràni ideal per gaudir amb la familía i els amics. Vermut de caràcter, molt fresc i complex elaborat amb més de 30 plantes i espècies que aporten complexitat, frescor i delicadesa.

  • Ratafia L'Hòstia 1L
    17,90 €

    Ratafia L'Hòstia - Ratafia Hardcore és un licor extrem amb un contingut alcohòlic per damunt de la mitjana de les ratafies. Aquesta conté un 35% d'alcohol, una autopista directa al nirvana català. "Ampolla d'un litre de ratafia hardcore de la que surten 25 xarrups ideals per confesar-vos en grup. Un format còmode per celebrar eucaristies hardcore"

  • Miniatura Ratafia L'Hòstia - Hostieta 5cl
    3,55 €

    Ratafia L'Hòstia - Ratafia Hardcore és un licor extrem amb un contingut alcohòlic per damunt de la mitjana de les ratafies. Aquesta conté un 35% d'alcohol, una autopista directa al nirvana català. "Ratafia hardcore d'un sol glop. Xarrup ideal per dur al bolso i pecar en solitari. Es pot facturar a l'avió i és fàcil de colar a garitos i festivals."

  • Vermouth Dos Déus Origins Reserva Blanco
    10,25 €

    Vermouth Dos Déus Origins Reserva Blanco es un vermouth blanco de gama joven y fresca que vuelve a la raíces del vermouth del Priorat. Suave y refrescante con una fusión de aromas típicamente mediterráneos.

    Medalla de Plata - San Francisco World Spirits Competition 2021
    Medalla de Oro - Premios Vinari 2021

  • Vermouth Dos Déus Origins Reserva Rojo
    10,25 €

    Vermouth Dos Déus Origins Reserva Rojo es un vermouth rojo reserva que vuelve a las raíces del vermouth del Priorat. Un vermouth que seduce por sus aromas especiados y una sensación semidulce en boca.

    Vinari Gran Or - Premis Vinari dels Vermuts Catalans 2022
    Millor Vermut de Catalunya - Premis Vinari dels Vermuts Catalans 2022

  • Brandy Torres 15
    26,45 €

    Brandy Torres 15 és un brandy actual i sofisticat d' extrema finor amb una personalitat inigualable i molta versatilidad. T15 el millor brandy, molt intens i equilibrat.

  • Aiguardent d'Orujo D'Vizhoja
    10,95 €
    Sense estoc

    Aiguardent d'Orujo D'Vizhoja és una beguda espirituosa elaborada mitjançant fermentació i destil·lació d'orujos i raïms obtinguts a partir de raïms collits. Gust fort i potent en boca els seus aromes són dels més purs.

  • Licor de'Herbes D'Vizhoja
    10,95 €
    Sense estoc

    Licor d'Herbes D'Vizhoja és una beguda espirituosa elaborada a partir d'aiguardents, mitjançant maceració i destil·lació de l'alcohol juntament amb les herbes que el caracteritzen. Aroma intens i aromàtic juntament amb un sabor intens, dolç i llaminer. Una fantasia de licor que no has de deixar de provar.

  • Licor de Cafè D'Vizhoja
    10,95 €
    Sense estoc

    Licor de Cafè D'Vizhoja és una beguda espirituosa elaborada a base de cafè, sucre i orujo. Especialment popular a Galícia. És una explosió de cafè pur amb un lleuger sabor d'herbes. Un licor ideal, dolç i llaminer que convida a repetir.

Filter by

Categoria

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Tipo

Rating