Ratafia de Magnòlies Mina

En estoc
Graduació 
28 %
Ampolla 
70cl
Codi
8437013437073
Special Price 13,80 € Regular Price 14,50 € Estalvi 5%

Detalls

Ratafia Mina de Magnòlies és la primera ratafia embotellada de magnòlies recollides a mà a Bellmunt del Priorat que s'elabora mitjançant una recepta no escrita que ha anat passant de generació en generació i que només coneixen tres àvies del poble (la Maria, la Carme i la Teresa) i que s'ha recuperat gràcies a elles. 

NOTA DE CATA
Color coure clar, intens i brillantamb reflexos daurats. En nas, és molt intensa i floral amb notes molt fragants que sobresurten com la magnòlia, el saüc i el taronger. Té una entrada molt fresca i balsàmica. És una ratafia elegant amb tocs amargs de les nous verdes i suaus especiats. És més bé seca amb poc sucre afegit.

ELABORACIÓ
Maceració dels pètals frescos de la flor de magnòlia en aiguardents durant 40 dies junt amb altres plantes balsàmiques i s'endolça posteriorment amb sucre. La màxima peculiaritat d'aquestes flors és que només duren un dia des de que s'obren els pètals i emanen un perfum molt especial. Els pètals de magnòlies maceren amb flors de saüc i de taronger, espècies i nous verdes en diferents damajoanes al sol en el pati del celler. Es fa el coupage i es deixa envellir en fusta de roure per arrodonir el producte.

Més Informació

Més Informació
CellerPriorat B&D Lab (Dosdéus)
Ampolla70cl
Graduació28 %

Ressenyes

Esteu revisant:

Ratafia de Magnòlies Mina