Tarragona

La Denominació d'Origen Tarragona s'estén per 73 municipis situats principalment a les comarques del Camp de Tarragona i part de la Ribera d’Ebre. Els vins negres del Camp de Tarragona són corpulents i aromàtics. Els negres de la Ribera d'Ebre harmonitzen el cos i el color de la Carinyena i la riquesa de la garnatxa. Els raïms més usats a la zona són l'Ull de llebre, el Cabernet Sauvignon, Merlot, Carinyena i Syrah. La DO Tarragona aporta uns vins blancs suaus i lleugers en el Camp de Tarragona que contrasta amb el cos i color dels negres de la Ribera.

Enllaç associació Cellers Singulars DO Tarragona

View as Graella Llista

Articles 21-39 de 39

Page
per pàgina
Fixar Direcció Descendent
  1. Bella Blanc Cartoixà - Celler Mas Bella (DO Tarragona)Bella Blanc Cartoixà - Celler Mas Bella (DO Tarragona)
    Bella Blanc Cartoixà 2018
    8,95 €
    Bella Blanc Cartoixà és un vi blanc monovarietal, 100% Cartoixà o Xarel·lo, varietat autòctona de la zona. Vi que destaca pels seus aromes i la seva entrada fresca i cremosa en boca. És estructurat i llaminer.
  2. Mims Blanc - Celler Molí de Rué (DO Tarragona)Mims Blanc - Celler Molí de Rué (DO Tarragona)
    Mims Blanc 2022
    7,80 €
    Mims Blanc és un vi blanc coupage de Macabeu, Garnatxa Blanca i Moscatell procedents de vinyes situades al municipi de Vinebre. Vi fresc, fi i afruitat a més de ser una explosió aromàtica.
  3. Mims Negre - Celler Molí de Rué (DO Tarragona)Mims Negre - Celler Molí de Rué (DO Tarragona)
    Mims Negre 2022
    7,80 €
    Mims Negre és un vi negre coupage de Syrah i Garnatxa procedents de vinyes situades al municipi de Vinebre. Vi afruitat, gustós i llaminer.
  4. Mims Rosat - Celler Molí de Rué (DO Tarragona)Mims Rosat - Celler Molí de Rué (DO Tarragona)
    Mims Rosat 2022
    7,80 €
    Mims Rosat és un vi rosat coupage de Garnatxa i Syrah procedentes de vinyes situades al municipi de Vinebre. És un vi aromàtic, afruitat i gustós en boca.
  5. Estol Verd Nyec BlancEstol Verd Nyec Blanc
    Estol Verd Nyec Blanc
    6,90 €
    Estol Verd Nyec Blanc és un vi blanc jove coupage de Xarel·lo, Parellada i Moscatell d'Alexandria. Barreja aromàtica pel conjunt de varietats mentre que en boca és un vi suau i d'acidesa agradable.
  6. Estol Verd Ros Blanc BotaEstol Verd Ros Blanc Bota
    • Descompte 5%
    Estol Verd Ros Blanc Bota
    Special Price 8,50 € Regular Price 8,95 € Estalvi 5%
    Estol Verd Ros Blanc Bota és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay. Gran intensitat aromàtica mentre que en boca es mostra melós i agradable.
  7. Estol Verd TatxamEstol Verd Tatxam
    Estol Verd Tatxam
    7,95 €
    Estol Verd Tatxam és un vi negre jove monovarietal, 100% Syrah. Vi de gran intensitat aromàtica mentre que en boca es mostra amable i agradable al tacte. 
  8. Vimblanc Sol i SerenaVimblanc Sol i Serena
    • Transport Gratuït x6
    Vimblanc Sol i Serena
    18,60 €
    Vimblanc Sol i Serena és un vi dolç de panses monovarietal, 100% Macabeu que realitza una criança per solera aconseguitn un vi untuós, llarg i llaminer en definitiva, espectacular.
  9. Suñer Rosat MerlotSuñer Rosat Merlot
    Suñer Rosat Merlot
    Suñer Rosat Merlot és un vi monovarietal, 100% Merlot ecològic. Ens trobem amb un vi aromàtic amb records a fruites vermelles i notes florals. És un vi fresc i llaminer, tota una delícia.
  10. Suñer Negre MerlotSuñer Negre Merlot
    Suñer Negre Merlot
    Suñer Negre Merlot és un vi negre monovarietal, 100% Merlot ecològic. Un vi d'aroma intens amb records a fruits vermells ben madurs mentre que en boca trobem el contrast entre l'acidesa i la dolçor de la fruita. Un vi que has d'assaborir.
  11. Suñer Macabeu de GinestarSuñer Macabeu de Ginestar
    Suñer Macabeu de Ginestar
    Suñer Macabeu de Ginestar és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu de vinyes plantades fa més de 60 anys a la riba del riu Ebre. Un vi jove, fresc, intens i persistent. Un vi de vinyes velles que et sorprendrà i et farà repetir.
  12. Suñer Blanc AcàciaSuñer Blanc Acàcia
    Suñer Blanc Acàcia
    Suñer Blanc Acàcia és un vi blanc monovarietal, 100% Macabeu. Un vi que desprèn aromes de fruita juntament amb notes florals i cítriques. En boca és fresc i elegant. Una sorpesa que et farà embogir.
  13. Viamà RosatViamà Rosat
    Viamà Rosat
    7,25 €
    Viamà Rosat és un vi rosat monovarietal, 100% Garnatxa negra. Aromes a fruita i un pas per boca suau i molt agradable.
  14. LlacunaLlacuna
    Llacuna
    11,80 €
    Llacuna és un vi negre coupage de Garnatxa, Merlot i Syrah procedent d'una selecció de les millors vinyes. Un criança aròmatic, molt persistent, estructurat i amb bona acidesa.
  15. De Muller ChardonnayDe Muller Chardonnay
    De Muller Chardonnay
    8,95 €
    De Muller Chardonnay és un vi blanc monovarietal, 100% Chardonnay. Un vi fresc que es complementa amb la complexitat de la fusta. Es mostra cremós en paladar i equilibrat en aromes.
  16. De Muller Muscat seco De Muller Muscat seco
    De Muller Muscat seco
    De Muller Muscat sec és un vi blanc monovarietal, 100% Muscat d'Alexandría. la seva delicadesa en aroma i sabor el fan un vi versàtil. Expressiu amb gust afruitat i floral. Un vi per tots els paladars.
  17. De Muller SyrahDe Muller Syrah
    De Muller Syrah
    De Muller Syrah és un vi negre monovarietal, 100% Syrah. Un roure per gaudir en els seus primers anys d'ampolla amb els seus aromes intensos i sabors de fruita i espècies. Un DO Tarragona que et farà assaborir la copa glop a glop.
  18. De Muller MerlotDe Muller Merlot
    De Muller Merlot
    De Muller Merlot és un vi negre criança monovarietal, 100% Merlot. Un negre de tanins subtils i molt equilibrats que es recomana consumir lleugerament fresc per percebre les seves notes i gaudir de la seva acidesa.
  19. De Muller Cabernet SauvignonDe Muller Cabernet Sauvignon
    De Muller Cabernet Sauvignon
    De Muller Cabernet Sauvignon es un vino tinto monovarietal, 100% Cabernet Sauvignon. Un tinto elegante, redondo, equilibrado y potente que podrá ser consumido al momento o después de unos años de guarda. Un tinto resultado de la selección de las mejores fincas.
View as Graella Llista

Articles 21-39 de 39

Page
per pàgina
Fixar Direcció Descendent