Courvoisier VSOP

Sense estoc
Graduació 
40 %
Ampolla 
70cl
Codi
3049197210776
Descripció

Courvoisier VSOP és un brandy produït a França conegut com "El Cognac de Napoleó". Brandy de gran qualitat amb aromes florals i afruitats mentre que en boca es mostra càlid, fi i lleuger.

Special Price 26,90 € Regular Price 27,75 € Estalvi 3%

Courvoisier VSOP és un brandy produït a França, molt expressiu i de gran qualitat.

NOTA DE CATA
Color ambre atractiu amb centellejos daurats. Aromes florals i afruitats amb notes de prèssec, gessamí i vainilla. En boca és un brandy càl·lid, fi i lleuger. Gran final, és equilibrat i agradable.

ELABORACIÓ
És la suma de diferents aiguardents d'alta expressivitat elaborats de forma totalment artesanal. Cada cru envelleix el temps necessari fins aconseguir la seva màxima expressió i els aiguardents passen per un procès de destil·lació sobre lies que permeten aconseguir la màxima potència aromàtica possible. Aquest brandy passa per un procès de microdestil·lació id esprés s'emmagatzemma en barrils en posició vertical.

CRIANÇA
Envelleix en barrils de roure Limousin i en barrils de roure de gra fi de Tronçais durant un mínim de 10 anys, la combinació dels dos envelliments fa que aquest aconsegueixi una harmonia perfecta.

HISTORIA
Courvoisier és una de les quatre principals cases de conyac del món i compte la llegenda que el propi emperador Napoleó el va escollir com el seu conyac preferit i és conegut com "El Cognac de Napoleó".

Més Informació
RecomendadoNo
Ampolla70cl
Graduació40 %
0
Rating:
0% of 100
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:Courvoisier VSOP
Your Rating