Utilitzem cookies per millorar l'experiència. Per complir amb la nova directiva de privacitat necessitem el consentiment per desar cookies. Saber-ne més.
Cap de Ruc Garnatxa és un vi negre jove coupage de Garnatxa (85%) i Carinyena (15%).
NOTA DE CATA
Color guinda molt intens amb suaus tons caoba. En nas és molt franc, amb un bon equilibri de fruita-fusta en el que es fonen els tons làctics i de vainilla amb la fruita-fusta. Mentre el pas en boca és suau, però omplint el paladar d'equilibrats sabors, en el que es repeteixen les sensacions nasals. Es percebeixen notes de fruita i els tanins fins, que contribuixen en allargar la seva vida, encara ser un vi novell.
VINIFICACIÓ
Verema i selecció manual en caixes de 15kg, amb posterior tractament tèrmic a 5ºC. Fermentació a temperatura constant de 25ºC, controlada informàticament en un únic dipòsit de 50 Hl."Pigeage" i remuntats per gravitació i maceració de les pells entre 20 i 25 dies. Malolàtica en dipòsit sobre lies fines. Disminueix la pressió de la premsa a fi de prolongar el premsat.
CRIANÇA
Tot i ser un vi jove, reposa 4 mesos en bòtes de roure francès de segon any.
MARIDATGE
És ideal per beure a copes i per acompanyar tapes amb pa amb tomàquet.
Celler | Celler Ronadelles |
---|---|
DO | Montsant |
Tipus de vi | Vi negre jove |
Varietats | Garnatxa, Samsó (Carinyena) |
Ampolla | 75cl |
Graduació | 14 % |
Tº de Servei | 16º |