Bota de Pell per a vi 1 litre

En estoc
Codi
bota02
Descripció

Bota de Pell per vi negra i recta amb capacitat per 1litre.

Fabricada 100% artesanalment amb pell de cabra adobada, a l'interior amb un recobriment de cua de resina de pi per a una millor conservació del vi (resina). A l'exterior porta un cordó vermell per poder-la penjar. Bota preparada per beure vi, licors secs de baixa graduació i aigua.

Aquesta bota per a vi està feta a mà, amb pell de cabra de primera qualitat segons adob de forma tradicional. A l'interior és resina, bota de vi ja està preparada pel seu ús immediat. Només necessita esbandir-se amb aigua i ja es pot utilitzar la bota de vi amb la beguda desitjada. Està pintada a mà de color negre amb una barreja de greix i tint natural.

La bota de vi és un gran regal pràctic que no ocupa molt lloc, no es trenca amb els cops, ideal per passejar per la muntanya i el bosc, per gaudir de la bota de vi en menjars i esmorçars amb els amics.

27,90 €

La bota de pell de cabra d'1l és un producte amb la certificació i el segell PAQ (Producte Artesanal Qualificat) otorgat per la Generalitat de Catalunya que garantitza que l'origen i la naturalesa del producte ha sigut elaborat i fabricat per una empresa artesana.

0
Rating:
0% of 100
Escriu la teva ressenya
Esteu revisant:Bota de Pell per a vi 1 litre
Your Rating