Terra Alta

La zona de producció i elaboració de la Denominació d'Origen Terra Alta està situada al sud de Catalunya. El seu paisatge manté tots les característiques típiques de les terres d'interior. Es troben les varietats més tradicionals com són les garnatxes i també uns altres com  Macabeu, Parellada i Samsó

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 41-60 de 72

  • Llepolia Negre
    9,15 €

    Llepolia Negre és un vi jove elaborat amb un 60% de Samsó i un 40% de Garnatxa Negra. Té una criança de 3 mesos en bótes de roure francès. És un vi carnós, sedós, llarg i elegant.

  • Llepolia Blanc
    9,15 €

    Llepolia Blanc és un vi jove elaborat amb un 70% de Garnatxa Blanca i un 30% de Sauvignon Blanc. Té una criança de 6 mesos de repòs amb lies fines. És un vi fresc, amb bona acidesa, untuós, llarg i complex.

  • Clot d' Encís Rosat

    Clot d'Encís Rosat és un vi rosat cupatge de Garnatxa i Samsó-Carinyena. Un rosat sec, fresc i amb cos. Una delícia que et sorprendrà i et farà repetir.

  • Mas d'en Pol Blanc 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Blanc és un vi blanc coupage variat de Garnatxa Blanca, Chardonnay, Sauvignon Blanc i Muscat. És un vi de bona intensitat aromàtica i amb una entrada en boca neta.

  • Mas d'en Pol Negre 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Negre és un vi negre jove coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon procedents de ceps plantats en terres calcaris-arcillosos. És un vi concentrat, agradable i ben equilibrat.

  • LaFou Els Amelers
    14,50 €

    LaFou Els Amelers es un vino blanco monovarietal, 100% Garnacha Blanca. Un vino pionero en el estilo de la garnacha blanca ya que se realizan diferentes trabajos para extraer las mejores virtudes de los diferentes viñedos de los cuales procede. Un vino de rica expresión aromática mientras que en boca tiene una generosa estructura y una acidez vivaz. Uno de los mejores monovarietales que te harán enloquecer de placer.

  • Via Edetana Negre 2020

    Via Edetana Negre és un vi cupatge de Garnatxa, Syrah i un toc de Carinyena. Després del seu respectuós pas per fusta mostra el caràcter golós, especiat i intens de les vinyes de les que procedeix.

  • Via Edetana Blanc 2021

    Via Edetana Blanc és un vi cupatge de Garnatxa Blanca, procedent de vinyes velles, i Viognier. És un vi ampli i potent en boca, on els elements aromàtics estan ben integrats. Cremós, fresc, mineral i elegant amb un curt pas per fusta.

  • Edetària Finca La Personal 2018
    35,95 €

    Edetària Finca La Personal és un vi negre monovarietal, 100% Garnatxa Peluda procedent de vinyes velles d’una sola finca. És un vi que transmet la singularitat d’una varietat de la que només es cultiven poques hectàrees en el món.

  • Edetària Finca La Pedrissa 2016
    35,95 €

    Edetària Finca La Pedrissa és un vi negre monovarietal, 100% Carinyena procedent de vinyes velles d’una sola finca situada damunt d’una antiga pedrera de roca calcárea. És un vi que ofereix tota la puresa de l’expressió de la varietat DO Terra Alta.

  • Via Terra Rosat 2021
    9,35 €

    Via Terra Rosat és un vi rosat jove monovarietal, 100% Garnatxa Peluda. Aromes fruiters i minerals mentre que en boca ens trobem amb un vi elegant, fresc i complex.

  • Edetària Finca La Genuïna 2018
    35,95 €

    Edetària Finca La Genuïna és un vi negre criança monovarietal, 100% Garnatxa Fina de les millors vinyes. Perfum mediterrani mentre que en boca ens trobem un vi floral, madur i amb una tanicitat dolça molt refinada i elegant.

  • Almodí Petit Negre 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Negre és un vi negre coupage de Garnatxa, Syrah, Merlot i Carinyena. Vi d'aromes a fruites i notes especiades. En boca es presenta rodó i envoltant.

  • Clot d'Encis ROC Blanc de Negres 2022

    Clot d'Encis Blanc de Negres és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Negra procedent de vinyes seleccionades. Blanc sec, molt afruitat i amb cos. Un vi sorprenent i atractiu amb raïm negre de Garnatxa.

  • Clot d'Encis Vi Ranci
    8,25 €

    Clot d'Encis Vi Ranci és un vi monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Vi molt vell, sec i complex, elegant en boca amb una persistència llarguíssima. Una exquisitesa de la Terra Alta que no has de perdre't.

  • Clot d'Encís Mistela Blanca
    7,25 €

    Clot d'Encís Mistela Blanca és un vi dolç monovarietal, 100% garnatxa blanca. Vi de licor dolç molt afruitat que s'elabora amb most de raïm molt madur sense fermentar i aiguardent de vi d'alta puresa. Aromes afruitats i sabor intens.

  • Bàrbara Forés Rosado 2021
    8,25 €

    Bàrbara Forés Rosat és un vi rosat Coupage de Garnatxa, Syrah i Carinyena. És un rosat molt suggerent en tots els sentits, sec i fresc. Ideal per a qualsevol ocasió.

  • Bàrbara Forés Negre 2019
    10,25 €

    Bàrbara Forés Negre és un vi negre criança Coupage de Garnatxa, Carinyena i Syrah. És un vi potent i de gran personalitat que ens sorprèn en tots els sentits.

  • El Quintà Bàrbara Forés 2021
    16,50 €

    El Quintà Bàrbara Forés és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi intens, madur i elegant que no deixa indiferent a ningú que el prova. Destacant en aromes i sabors al 100%.

  • El Templari Bàrbara Forés 2020
    14,75 €
    Sense estoc

    El Templari Bàrbara Forés és un vi negre monovarietal, 100% Morenillo. Vi potent, equilibrat i molt llaminer que a més sorprèn en aromes.

Filter by

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating