Terra Alta

La zona de producció i elaboració de la Denominació d'Origen Terra Alta està situada al sud de Catalunya. El seu paisatge manté tots les característiques típiques de les terres d'interior. Es troben les varietats més tradicionals com són les garnatxes i també uns altres com  Macabeu, Parellada i Samsó

Graella Llista
Fixar Direcció Descendent

Articles 1-20 de 23

Comprant per
  • Prohom Conceptia Blanc Eco
    6,90 €

    Prohom Conceptia Blanc es un vino blanco de agricultura ecológica. Tiene un coupage de Garnacha Blanca y Viognier procedentes de la Terra Alta. Es un vino muy agradable y con mucha personalidad que te hará ser el mejor anfitrión.

  • Llàgrimes de Tardor Rosat 2021
    9,95 €

    Llagrimes de Tardor Rosat és un vi coupage de Garnatxa, Garnatxa Peluda i Garnatxa Blanca de vinyes seleccionades. Un rosat sec de la Terra Alta elegant, molt fresc i de caràcter mediterrani.

    Medalla de Plata en el Concours Mondial Bruxelles 2022

  • Bag in Box Celler Arrufí Blanc
    10,75 €

    Bag in Box Celler Arrufí Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Vi jove, ecològic i vegà amb notes de fruites tropicals i flors blanques en nas mentre que en boca ens trobem un vi molt lleuger i fresc.

  • Almodí Petit Blanc 2022
    5,90 €

    Almodí Petit Blanc és un vi blanc jove coupage variat de Garnatxa Blanca, Chardonnay, Macabeu i Sauvignon Blanc. Vi amable i rodó, amb una bona acidesa.

  • Jordi Miró Garnatxa Blanca 2017
    6,95 €

    Jordi Miró Maceració Pel·licular és un vi 100% garnatxa blanca que conjuga la idea de l'elaboració tradicional, buscant un estil actual. Amb les 24 hores de maceració pel·licular, més el treball del vi en barrica i el seu copatge final s'aconsegueix un vi fresc, untuós en boca però sense marcar el vi amb la barrica.

  • Llepolia Blanc
    9,15 €

    Llepolia Blanc és un vi jove elaborat amb un 70% de Garnatxa Blanca i un 30% de Sauvignon Blanc. Té una criança de 6 mesos de repòs amb lies fines. És un vi fresc, amb bona acidesa, untuós, llarg i complex.

  • Clot d'Encis Vi Ranci
    8,25 €

    Clot d'Encis Vi Ranci és un vi monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Vi molt vell, sec i complex, elegant en boca amb una persistència llarguíssima. Una exquisitesa de la Terra Alta que no has de perdre't.

  • Clot d'Encís Mistela Blanca
    7,25 €

    Clot d'Encís Mistela Blanca és un vi dolç monovarietal, 100% garnatxa blanca. Vi de licor dolç molt afruitat que s'elabora amb most de raïm molt madur sense fermentar i aiguardent de vi d'alta puresa. Aromes afruitats i sabor intens.

  • El Quintà Bàrbara Forés 2021
    16,50 €

    El Quintà Bàrbara Forés és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi intens, madur i elegant que no deixa indiferent a ningú que el prova. Destacant en aromes i sabors al 100%.

  • GR-171 Garnacha Blanca Terra Alta 2022
    7,90 €

    GR-171 Casa Gran Siurana és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi complex, llarg i agradable en tot el seu conjunt amb una personalitat varietal molt marcada que ens sorprendrà. Una Garnatxa Blanca que expressa tota la seva autenticitat i caràcter.

  • Mas d'en Pol Blanc 2021
    7,35 €

    Mas d'en Pol Blanc és un vi blanc coupage variat de Garnatxa Blanca, Chardonnay, Sauvignon Blanc i Muscat. És un vi de bona intensitat aromàtica i amb una entrada en boca neta.

  • LaFou Els Amelers
    14,50 €

    LaFou Els Amelers es un vino blanco monovarietal, 100% Garnacha Blanca. Un vino pionero en el estilo de la garnacha blanca ya que se realizan diferentes trabajos para extraer las mejores virtudes de los diferentes viñedos de los cuales procede. Un vino de rica expresión aromática mientras que en boca tiene una generosa estructura y una acidez vivaz. Uno de los mejores monovarietales que te harán enloquecer de placer.

  • Via Edetana Blanc 2021

    Via Edetana Blanc és un vi cupatge de Garnatxa Blanca, procedent de vinyes velles, i Viognier. És un vi ampli i potent en boca, on els elements aromàtics estan ben integrats. Cremós, fresc, mineral i elegant amb un curt pas per fusta.

  • Il·lusió Garnatxa Blanca 2022

    Il·lusió Blanc és un vi monovarietal, 100% Garnatxa Blanca de les vinyes d'Obac de la Cova. És un vi aromàtic amb un bon equilibri en boca, fresc i agradable que convida a una segona copa.

  • Artiola cupatge Blanc

    Artiola Blanc és un vi blanc jove coupage de Garnatxa Blanca, Viogner i Macabeu. És un vi elaborat excepcionalment pel perfil dels clients, de gran intensitat aromàtica i saborós i potent en boca.

  • Artiola Garnatxa Blanca
    6,95 €

    Artiola Garnatxa Blanca és un vi blanc jove monovarietal, 100% Garnatxa Blanca. Un vi elegant, delicat amb personalitat i que expressa el seu origen i territori.

  • L'Abrunet Blanco 2021

    L'Abrunet Blanc és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de la Finca Quart elaborat mitjançant agricultura ecològica. Vi fresc i molt varietal en nas que destaca per notes de fruita blanca i tropical. En boca entrada fresca, lleugera i amb molta fruita. Un vi bona expressió de la garnatxa blanca.

  • L'Abrunet Rosat 2021

    L'Abrunet Rosat és un vi rosat cupatge de Garnatxa Gris, Garnatxa Blanca i Garnatxa Negra procedents de la Finca Trufes i elaborat mitjjançant agricultura ecològica. Vi amb aromes de molt bona intensitat amb molta fruita vermella, fresca i madura. En boca, vi llaminer i àcid.

  • Ilercavònia 2021

    Ilercavònia és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedent de finques situades en la Terra Alta. Vi complex en aromes mentre que en boca es mostra untuós, llarg i persistent. Un plaer per tots els sentits que hauries de provar.

  • Clot d'Encís Blanc

    Clot d'Encís Blanco és un vi blanc monovarietal, 100% Garnatxa Blanca procedents de vinyes seleccionades. Un dels blancos de la DO Terra Alta que més agraden. Un blanc sec, afruitat i fresc. T'animes a provar-ho?

Filter by
Comprant per

Elaboración

Celler

Preu

Recomendado

Varietats

Tipus de vi

Rating